Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

co na urodziny dla 35-latka?

Polecane posty

Gość kkkkkkkhj
Ciepłe kapcie .

Gość kossiarz umysłów
moze droga do nieba ? swiateczne wydanie ?

Gość D.BillI
może jakiś event? bilety na wymarzony koncert? wykupiłam mojemu ostatnio hardkorową przejażdzkę jego wymarzonym autem...

Gość divajns
No nie pomogę Ci, bo nie wiem co takiemu staruszkowi można kupić :P Fajkę albo kapcie jak ktoś napisał... Tym bardziej, że jest głupi i nie czyta książek. Może polarowy dres?

D.BillI -->do takich prezentow to ja nie mam kompletnie glowy.. :P a co to jest ta droga do nieba? bo zapomniales napisac :) divajns --> hehe, nie dosc ze stary to jeszcze glupi. dresow nie nosi - chyba ze w domu, a tak sporo popierdala w koszulach i krawatach.. domena glupich ludzi... ;) ps. nie pali :)

Gość dżoANA_96
ksiazek nie czyta...;/

Gość kossiarz umysłów
desperatko ,droga to heven jest to modlitewnik rozumiem ,ze 35 latek uczęszcza na msze św ?

Gość dnkedewdfweffff
nie znam go wiec trudno doradzic.. moze jakies meskie kosmetyki (moze banalnie ,ale zawsze sie przydadza) albo koszula , albo krawat ,albo cos smiesznego np smieszne bokserki czy skarpetki ,albo kajdanki z futerkiem jesli ma poczucie humoru i do lozka sie moge przydac albo jesli chcesz cos oryginalnego to zrob to sama z modeliny itd

Gość dnkedewdfweffff
albo np miniaturke samochodu ,ktory lubi jakas taka dokladnie wykonana albo w empiku czegos poszukaj tam sa rozne ciekawe drobiazgi

moze jakas lepsza maszynka do golenia? albo kup Fondue nie koniecznie do czekolady, moze byc np do miesa, czy krewetek taki prezent dla Was :D na jakis romantyczny wieczorek ;)

Gość D.BillI
i do tego sobie jakieś fajne ciuszki - ekstra łiskacz i wieczór miły zapewniony;) i przyjemnie i pożytecznie;)

Albo nic mu nie kupuj tylko zorganizuj jakos fajnie mu dzien. Idzcie do kina, do restauracji na kolacje albo zrob mu jakas sexy niespodzianke w domu. Badz kreatywna.

Gość kossiarz umysłów
lepiej kup reprezentacji mongolii wyzej stojii

Wiesz co, swietnie spedzony dzien i szczesliwy humor jest lepszy niz najbardziej wyszukany prezent. Niech to bedzie szczegolny, fajny dzien dla niego. Badz mila, uwiedz go, ubierz sie ladnie, odpicuj.

Gość kossiarz umysłów
lepiej pokaz mu swoje fajne miejsce moze jeszcze chłopina nie widział :-D