Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość golden2912

SUKNIA Z KRYSZTALKAMI I KORONKA - BONNIE

Polecane posty

Gość golden2912

Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną Annais Bridal z kolekcji 2010 model Bonnie Suknia cieszyła się tak ogromnym zadowoleniem i zainteresowaniem że przeszła do nowego katalogu Annais Bridal 2011 !!!!! Suknia jest w kolorze ivory, z pięknym prawie półtoramterowym trenem który doskonale wygląda również podpięty (można go podpiąć na zewnątrz lub podwiązać do wewnątrz). Cały dół sukni wykończony jest cudowną koronką z kryształkami z bardzo dobrego jakościowo materiału (nie mnie się) !!!! Na spódnicy ponaszywane są bardzo subtelne aplikacje z koralików i kryształków. Gorset który pięknie podkreśla figurę również obszyty jest dużą ilością kryształków przez co pięknie się mieni - W słońcu czy świetle wygląda to wprost bajecznie!!!! Pod biustem gorsetu znajduje się urocza kokardka nadająca każdej Pannie Młodej delikatności Suknia jest bardzo lekka i wygodna - wspaniale się w niej tańczy! Wzbudziła zachwyt wszystkich gości weselnych i zebrała mnóstwo komplementów. Każda Panna młoda, która ją włoży poczuje się zupełnie wyjątkowo - gwarancja zadowolenia! Model dostosowany do wzrostu 164 cm + 6,5 Cm obcas Koło wszyte jest do sukni więc nie zmusza do nakładania na siebie dodatkowych warstw halek, a i też nie przeszkadza. Rozmiar sukni na metce to 38 lecz była zwężana więc aktualnie jest to 36/38 możliwość ewentualnego zwężenia lub poszerzenia. w komplecie dodaję dopinane ramiączka obszyte kryształkami i koralikami pasującymi idealnie do reszty. UWAGA!! GRATIS DODAJĘ BUTY 6,5 CM z piekną delikatną cyrkonią!! Buty mają obdarty obcas z powodu pleneru na małych kamyczkach ale z rozmowy z szewcem można to naprawić bez wiekszych nakładów finansowych!! Suknia jest oczywiście profesjonalnie wyprana i zapakowana w pokrowiec. Suknie nie jest zniszczona ani podarta, ma tylko delikatne zacieki na jednej z warstw wewnętrznych- ale nie rzutuje . Jestem pierwszą właścicielką sukni, kupiłam ją w firmowym salonie. Cena salonowa sukni wraz z poprawkami to 3 200 zł. Więc teraz masz niepowtarzalną okazję kupić ją dużo taniej!!!! Suknia zakupiona została w listopadzie 2010. Noszona tylko raz!! Możliwość obejrzenia bądź przymiarki na miejscu Cena to jedyne 999 zł do negocjacji Masz pytania? Zadzwoń lub napisz 668-845-283, aneta-jozwik@o2.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować