Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

czym umyć łazienke wanne prysznic itp aby blyszczało jak

Polecane posty

Gość apaulina
a tym domestosem mogę się myć jak mydłem? chciałabym żeby to było kilka w jednym

Gość ciekawe ciekawe
domestosem ale uważaj na ubranie i potem dokładnie spłucz. odbarwia natychmiast! No i mozesz się zatruć, wiec myj przy otwartym oknie

Gość bf4gfdg
acze też jest skuteczne :)

Gość tak tak koniecznie
umyj sie domestosem, co za idiotka :D DOMESTOS dobrze czysci, ale najlepszy jest zel do wc taki gesty

Gość a ja pollleeecammm
A wcale nie domestos tylko AJAX taki mocny w rozowym opakowaniu ze spryskiwaczem. Jest najlepszy, pozostawia doslownie lustrzany blysk na wannie i umuwalce! Tak samo krany itp.

Gość domestos jest dobry bo jak
jest duzo starego brudu to go rozpusci bez szorowania, tylko jak ktos juz wyzej wspomnial opary sa bardzo toksyczne, wiec nie sprawdzi sie na dluzsza mete. z tych lzejszych polecam CIFa - rewelacyjny

tylko cilit bang pomarańczowy! Zalac, zostawic na pare minut, przetrzec i lśni jak nowe. Z dotychczas używanych srodkow tylko on usuwa kamień, zaden tam cif

Gość Weź zwykle mydło toaletowe
Na szorstka gabke wyszoruj splucz i wytrzyj do sucha . Potwierdzone. Wanna lsni

Gość a ja pollleeecammm
Dokladnie- cilit bang tez jest swietny. No i ten o ktorym pisalam- rozowy AJAX Professional- kamien i higiena. Swietny!

Gość a ja pollleeecammm
Mydlo??? :o :o :o wlasnie mydlo zostawia najgorszy osad i kamien na umywalkach! :o wlasnie ten kamien i osad chcemy usunac preparatami do tego.

Gość Dla mnie clooney
No wlasnie mydlo ! Nieprawdopodobne a jednak! Wyszorowac i splukac ! Goraca woda! A potem wytrzec do sucha! Mydlo rozpuszcza wszelkie osady.

Gość Dla mnie clooney
Kamień to zostaje od wody. Jak się wanne zawsze umyje po kąpieli i wytrze do sucha nie ma problemu .

Gość Pracuje w hotelu i
Wanny myjemy codziennie płynem do szyb, I wycieramy do sucha recznikiem. To samo z kranami :)

Gość a ja pollleeecammm
Mydlo nie rozpuszcza osadow tylko samo daje osad :o

Gość To spróbuj najpierw
A potem zaprzeczaj. Ja tak myje i jest ok

Gość 565609090
Mydła są powszechnie stosowane jako środki myjące, piorące, gdyż posiadają zdolność emulgowania tłuszczu. Roztwór mydła wraz z tłuszczem brudu tworzy emulsję, którą łatwo usuwa woda.

Gość pracownik luxusowego hotelu
moim zdaniem totalna zbrodnia jest mycie wanny szorstka gabka, poniewaz zostawia ona malusienkie ryski na wannie i pozniej tam dostaja sie bakterie i brud i wanna traci polysk. Polecam od nowosci wanny stosowanie bardzo dobrej jakosci sciereczki z mikrofibry i dobrej jakosci spray po umyciu koniecznie wycierac do sucha (moze byc recznikiem) :)

Gość pracownik luxusowego hotelu
spryskac cala wannie, rozprowadzic produkt przy uzyciu sciereczki zostawic na 5min po czym zmyc goraca woda rowniez przy uzyciu sciereczki, wytrzec. TA-DA!

w hotelu przede wszystkim lazienki sa myte kazdego dnia !! a myje sie je specjalnymi plynami co bardzo niszcza rece...:( ale dobry sposob to plyn do mycia okien/szyb zwlaszcza jesli chodzi o kafelki a na wanne wystarzcy odpowiedni srodek czyszczacy i przedewszystkim codzienne czyszczenie :)

Gość gość
Do mycia prysznica najlepszy jest Sotin 130. Do wanny Sotin R80, a żeby długo wszystko się błyszczało i nie brudziło - Magic View Sotin

Gość gość
Chromol na elementy metalowe takie posrebrzane-ladnie się blyszcza

Gość gość
no to chromolę ; -)

Gość gość
Sotin jest ok.

Gość gość
Płyny Sotin Uzywam ich od dawna, ale ostatnio kupiłam nowy - Sotin 135. Jest uniwersalny, uzywam go do całej łazienki. Tworzy (równocześnie z czyszczeniem) warstwę ochronną, która pięknie się błyszczy. Jak chcesz mieć łazienkę z połyskiem, to spróbuj tego płynu. Ja jestem zadowolona.

Alchemica, płyn "zawsze czysta łazienka". Będzie się ładnie i długo błyszczało, bo równocześnie z myciem tworzysz warstwę hydrofobową. (ochronną)