Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spektakularna 1986

Stanik markowy a ten z "bazarku"

Polecane posty

Gość kirje elejson
czarna anielika, czyli musiałabym miec kogoś w Anglii albo lecieć tam na zakupy.

ja tez latami bylam przekonana, ze mam dobrze dobrany. jak mi przyniosla pani w sklepie rozmiar, ktory powinnam nosic to pierwsza msl, ze to na glowe powinnam zalorzyc, ze jest za duzy (sama bym takiego nie kupila). ale byl rewelacyjny - pozniej sama nie moglam uwierzyc, jak ja nosilam tamte staniki

Gość spektakularna 1986
Boże zaczęłam wierzyć że i dla mnie jest gdzieś tam idealny stanik:P

Gość katarzynka1984
nie czytałam całego topiku kupiłam ostatnio stanik w triumfie ( 145 zł ) po jednym dniu kulki , po praniu recznym zrobił sie cały zmechacony ,ogólnie nieładny , push up ale piersi nie bardzo ładnie wygladaja ale mam tez stanik spzred około 3-4 lat tez z triumfu i super rewelacja jak nowy pomimo ze prany w pralce bazarek - kupuje , mam swiadomosc jakosci wiec jesli musze wyrzucic nie szkoda mi kasy ( 15 zł )

Gość kirje elejson
w każdym razie, na razie nie mam kasy na eksperymenty i skoro nawet butów za 150 zł nie noszę, to tym bardziej stanika za tyle nie kupię :) jeszcze tylko obrona za tydzien i moge szukac pracy :D

moim zdaniem triumf to troche przereklamowana firma. mozna tez duzo poczytac opinii w necie - a co najwazniejsze to rozmiarowka dostepna w skleapach jest mala i ekspendientki tez czesto nie umieja doradzic