Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

z młodszą dziewczyną

Polecane posty

Dlaczego często ludzie źle patrzą na związki moich rówieśników ze sporo młodszymi dziewczynami ( 5-7 lat)?

Gość dgdsssgsdafsdas
bo zazdroszcza

Gość ludzie patrzą źle
bo to patologia. Jeszcze jak dziewczyna jest pełnoletnia to ok, ale branie się za 15 - 16latki to przesada.

dlatego celowo napisałem, że 5-7 lat młodsza, czyli 18-20 lat. A co myślicie o związku z powiedzmy 15-16latką?

Gość znałam podobny związek
Mój brat mając 24 lata zaczął spotykać się z nastolatką (16 lat). Takie związki odradzam, gdyby ktoś chciał coś takiego spróbować. Dziewczyna niedojrzała udająca dorosłą, a on też próbujący robić z dzieciaka kobietę.

W sumie spotykali się niecałe dwa lata, ale zrywali, potem wracali do siebie i tak w kółko. Kompletnie to było bez sensu.

Gość ołki dołkiii
w sumie z 20-latką to akurat 25latek jest na tym samym poziomie emocjonalnym

2 lata to długo, myślałem, że parę miesięcy. Wiesz, nie każdy związek musi się kończyć małżeństwem, a taka przygoda w życiu też może być ciekawa. Ja osobiście w nastolatkach cenię ich radość życia i nie chciałbym z 16-latki robić na siłę dorosłej kobiety. To głupie. No ale nigdy nie byłem w takim związku.

Gość ołki dołkiii
to se znajdź 16 stkę i będziesz miał jej dosyć

ołki dołki: nie będę sobie szukał na siłę 16-tki. Ale dziewczyny w tym wieku też są różne i nie można uogólniać.

No właśnie. Nigdy nie byłeś w takim związku i dlatego piszesz o radości życia. A to tylko tak się wydaje. Myślę, że większość dziewczyn w tym wieku jest niedojrzała do takich związków. 24latek i 16latka mają inne spojrzenie na świat, inne życie. Akurat ta mojego brata kilka miesięcy po rozstaniu z nim zapoznała przez internet też starszego chłopaka, zaszła w ciążę, a dziś ma już dwoje dzieci. Poznałam jej koleżanki i wtedy one też miały fiu bździu w głowach.

Gość ołki dołkiii
przecież taka dziewczyna to jeszcze dzieciak nie ma żadnego doświadczenia kaprysi i ciągle chce jeździć na imprezy no i musisz ją utrzymywać bo to małolata poza tym ciekawe o czym pogada z twoimi znajomymi :D

Gość ołki dołkiii
jest z tym facetem czy sama ?

ja w zasadzie nie mam za bardzo kontaktu z dziewczynami w tym wieku, ale znam siostrę kolegi, która ma właśnie 16 lat i powiem, że jest całkiem sensowna i do tego bardzo ładna. A ja wyglądam na dobre parę lat mniej, niż mam.

Masz rację, ołki dołkiii. Jest np. problem z wytłumaczeniem takiemu dziecku, że facet pracuje i czasem musi zostać dłużej w pracy. A ona wraca ze szkoły i chce u niego lekcje odrabiać. Jest z tym facetem, wyszła za niego, ale rodzice zgodzili się tylko na cywilny ślub.

Gość ołki dołkiii
no najczęściej takie małolaty wpadają jak wcześnie zaczynają się bzyka nei pomyślą o przyszłości tylko żyją chwilą... to bierz się za nią... ciekawe czy potem nie będziesz żałował że straciłeś rok kiedy mogłeś żyć pełnia życia albo poznać fajną dziewczynę ... powodzenia

akurat za nią to się nie wezmę, bo ona ma chłopaka w swoim wieku. Ale rozmawia mi się z nią lepiej, niż z rówieśniczkami. Oczywiście nie o pracy, tylko o jakichś tam innych rzeczach.

Gość ołki dołkiii
inaczej rozmawia sie ze znajomą czy koleżanką a inaczej wychodzi jak się wiążesz z tą osobą... być może ona jest dojrzalsza albo ty jeszcze niezbyt..

Gość ołki dołkiii
to odbijaj ją :P

weź przestań. Może dlatego jest taka szczęśliwa, bo jest właśnie zakochana w tym chłopaku i dlatego bije z niej taka pozytywna energia.

Rywalizacja 25latka z 16latkiem o dziewczynę musiałaby być ciekawa. :P

Gość dgdsssgsdafsdas
chlopak nie sciana co sie jakiegos gowniarza cykasz buahahah

Gość l;ml;m;l
ja mialam 17 on 24. po pierwszym spotkaniu byl przekonany ze mam 20 lat-wygladalam mlodo ale bylam dojrzala jak na swoj wiek..., jak sie dowiedzial ile mam lat to byl w szoku ale kontynuowalismy zwiazek. w sumie trwal 5 lat ale pelen byl burz, istne pieklo. on probowal mnei sobie wychowac a ja z czasem zaczelam sie buntoweac i byc ciekawa swiata innych facetow 9onb byl moim pierwszym ) tez odradzam takie zwiazki. teraz jestem z 36 letnim facetem a mam 28 lat ale w tym wieku taka roznica to nie ma w zasadzie znaczenia

no dobra odradzacie odradzacie, ale ja jakoś z dziewczynami w moim wieku nie bardzo potrafię się dogadać.