Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 26latka swoimi wlosam

wlasnie wrocilam od fryzjera i rycze.....

Polecane posty

chcialam aby mi delikatnie pocieniowala nie z dlugosci ale od gory pocieniowala ale za mocno bo na dole mam takie fifk piora dlugosc mam teraz przed ramiona jestem zalamana z moimi wlosami chyba nic nie da sie zrobic jak sa dlugie to dziwnie oklapna jak krotkie to zle sie w takich czuje:( jestem zalamana , dziewczyny maja takie ladne wlosy a ja nie :(

Gość stara raszpla wlasciwa
podobno wlosow cienkich nie cieniujemy tylko scinamy rowniutko... :-( Nie lam sie, wlos nie ząb - odrosnie

Gość Mlodaaa żona...
Ja też mam włosy cięzkie do ułożenia, takie lejące i cięzkie i też byłam dzisiaj u fryzjera, podobnie jak Ty mam wocno wycieniowane włosy i skrócone do ramion i mimo, że nie mogę powiedzieć, że jest super, bo też gorzej się zawsze czułam w krótszych włosach niz w długich, to jestem zadowolona, bo nie są już takie cięzkie, fryzura jest lekka, a włosy zresztą szybko odrastają, więc nie płacz, nie ma co się przejmować :) też bym chciała taką fryzurę, gdzie byłabym na maksa szczęśliwa, bo to jest właśnie to czego chciałam, ale to nie jest wcale takie proste, jeden raz mi się zdarzyło, kiedy kogę powiedzieć, że efekt był wyśmienity

Gość jedyne co Ci zostaje teraz
to zaopatrzyć się w grzebień do tapirowania i dobry lakier - serio i unosić te włosinki u nasady starannie równoczesnie odżywiać je i dbać by ładnie i zdrowo rosły też miałam kiedyś wycięte, a widok był bolesny :/ łączę się z Toba w bólu

Gość Wrocławianin26
Strasznie mnie to śmieszy, sam nie wiem dlaczego. :classic_cool:

może je umyj to same sie jakos ułożą, ja tak zrobiłam tylko, że mnie się kręcą, a teraz mam długie. za dwa tygodnie już będziesz mieć dłuższe.

Gość nnin
a ja sam sie strzyge maszynka i masakrycznie wygladam ale po jakims czasie wlosy odrastaja i nie jest tak zle. na poczatku tylko wygladam jakbym wyszedl spod kosiarki.

Gość tele widzka
jak masz ochronę prawną to zadzwoń do prawnika i zgłoś problem

Gość rany czy wy ludzie nie widzici
e jak was fryzjerka obcina? :o macie przed sobą lustro, wszystko widać ale zapominacie jezyka w gebie żeby w razie czego zwrócić fryzjerce uwagę? :o Ja jak idę do fryzjera to zawsze patrzę i mówię, że albo mniej ma mnie ścinać, nie tak mocno cieniować itd. Trzeba się odezwać a nie wyć pozniej :o

Gość l;ml;m;l
nie martw sie, odrosna, ja zapuszczala,m latami moje piekne dlugie wloski, poszlam do pracy na stewardesse i kazali mi sciac na krociotko na boba...plakalam klelam bo wygladalam tragicznie i tak mis zkoda bylo tylu lat wysilku, no i co, 2 lata przeczekalam i mam znow piekne dlugie kudly, tobie odrosna predzej bo ja musialam z krovoitkierj dlugodsci prawie do pasa zapuszczac....

Gość ołki dołkiii
mi też czasami fryzjerka spieprzyła włosy ale zawsze odrastały :) więc się nie przejmuj a najgorzej jak mi kiedys na skos grzywkę obcieła a chciałam mieć na bok żeby zaczesywać... a ona mi na ukoś ścieła no masakra, albo za dużo podcięła

wiem ze odrosna ale zapuszczalam tyle czasu mialam do ramion a teraz wygaldaja strasznie nie dosc ze sa miekkie ikazdy wlos w inna strone to jeszcze tak wycieniowane strasznie niby cienkich sie nie cieniuje ale jak mialam proste to wygladalo to tez malo ciekawie:O moich wlosow chyba nie da sie uzozyc

Gość nnin
oj tam oj tam przyzwyczaisz sie

nie, bo zle sie czuje w takiej dlugosci wlosow mialam ja juz nie raz i nie wiem co mnie pokusilo znowu na sciecie chyba myslalam ze tym razem bedzie OK:O

Gość nsksaksnjska
ja masz czas to je umyj uczesz po swojemu na pewno masz suszarke to susz na szczotce albo glowa w dol, poza tym na pewno da sie zrobic kucyk albo jakis kok... poprobuj

juz dawno je umylam jak tylko weszlam do domu to glowa pod kran ale wcale nie ejst lepiej gniazdo nadal jest jeden plus ze moge je spiac....i znow bede chodzic w spietych:O

Gość nsksaksnjska
ooo i ja Ci cos powiem, mi tez sie moja fryzura nie podoba, i tez mam ochote na cos fajnego ale wiem ze pozniej pewnie bd ryczec znowu dlatego nosze je zwiazane jakos sie tak przyzwyczailam, poza tym mialam wesele i jak fryzjerka mi zrobila fryzure bylo ekstra... a i jeszcze jedno jak nie raz widzialam dziewczyny w dlugich wlosach to tak mi bylo przykro ze ja takich nie mam, co jak co ale dlugie albo przynajmniej srednie wlosy dodaja uroku :) nie lam sie, ale fryzkerki to moim zdaniem czasem sie wyzywaja na naszych wlosach.... zapuszczaj tak jak Ci radzilam uczesz je po swojemu i bedzie dobrze

Gość nsksaksnjska
gniazdo na czubku glowy? to je podtapiruj troche... wiesz dobrze by bylo jakbys zrobila zdj tyl wlosow i je dodala tak bysmy Ci cos wiecej poradzily....

tylko to mi pozostaje:O

nie mam czym zrobic fotki na gorze sa krotkie na dole dluzsze i cienkie jeszcze bardziej przez te cieniowanie bo jest ich mniej..straznie to wyglada

Gość nsksaksnjska
nie przejmuj sie, najgorsze jest takie wrazenie jutro juz bedzie lepiej

Gość sersdfgsd
wspolczuje Ci...ja tez czesto wracam od fryzjera i rycze;( ostatnio mi tak grzywke sciela ze aż żal dupe mi sciskał..chcialm na boka jakos ladnei mialam nawet zdjecie przy sobie a ona mi zrobila na ukos tak perfidnie, ale na szczescie troche wlosy mi juz odrosły i jakos wygladam:) po prostu wiecej tam nie idz :-) i glowa do góry wlosy odrosna

moze jak te krotkie trpoche podrosna to bedzie lepiej , zobaczymy