Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle...

Kaczynski nie zrezygnował ze stanowiska prezesa PiS!!

Polecane posty

Gość jak zwykle...

Jarosław Kaczynski nie zrezygnował ze stanowiska prezesa PiS. A sugerował kiedys, ze jesli PiS nie wygra wyborow 2011 to on ustąpi. Tak samo jak twierdził, ze nie bedzie kandydował w wyborach 2010 na prezydenta RP (juz po katastrosie smolenskiej), a jednak mu sie odwidziało. Po co składac jakies deklaracje jak nie ma na tyle godnosci by odejsc? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jaroslaw-Kaczynski-zdecydowal-czy-zostaje-na-stanowisku,wid,13883742,wiadomosc.html skrocony link: http://tnij.org/nr7a

Gość ghghgthh
bo kaczka godnosci za grosz nie ma. Powinien odejsc bo PIS przez niego nie ma szans sie rozwinac i cos zdzialac

Gość a tusk nie podniósł podatków
:classic_cool:

Gość jak zwykle...
przeciez podniosł:classic_cool: :D a mowil, ze nie?:D

Gość hgfsdhfksd
dobre sobie!! a to ty naiwna istoto myślałaś / myślałeś że pan Prezes to mąż stanu???hihi dobre sobie...nie od dziś ptaszki ćwierkają że gada jedno, drugie robi... przepraszam teraz Polaków ale....podali oficjalnie na PIS najwięcej głosowało ludzi z wykształceniem podstawowym i mieszkańcy wsi, a według mnie jeszcze ewentualnie kibole, siostry zakonne i słudzy Rydzyka... takimi osobami łatwo manipulować , Kaczor to gracz jak każdy polityk, pytanie tylko czy gra także dla przyszłości Polski a nie tylko swojego teamu....ale na to to już chyba inteligentny i bystry człowiek sam sobie powinien odpowiedzieć...myślę że te wybory dały już odpowiedź.... a wy nadal wierzcie w prawdziwego Polaka - katolika - (!!)którego poglądy momentami chyba nawet fanatyczno-nacjonalistyczno-ksenofobiczne budzą strach....

Gość ewfewfwef
przepraszam teraz Polaków ale....podali oficjalnie na PIS najwięcej głosowało ludzi z wykształceniem podstawowym i mieszkańcy wsi, a według mnie jeszcze ewentualnie kibole, siostry zakonne i słudzy Rydzyka... Gdzie podali i w jaki sposób to sprawdzili?

Gość podali ,podali
to prawda

Gość czy te stanowiska są
dożywotnie obowiązkowe ? przecież ten człowiek powinien odpocząć uspokoić nerwy ........ po takiej tragedii rodzinnej jaką przeżył trudno myśleć racjonalnie obiektywnie ....... osobiscie nie bardzo mi się podoba że taka osoba może coś decydować w sprawach mojego kraju w którym mieszkam ........ choć z drugiej strony reszta rządu też mogłaby być bardziej świeższa, przecież są teraz tak różne możliwości że ci na górze powinni być na prawdę pierwszej jakości :P dostają od nas tak ogromną kasę ze powinni non stop reprezentować sobą najwyższą klasę :D

Pan Jarosław Kaczyński może odejść z polityki dwoma sposobami: a) sposobem normalnym, tzn. z nieba zstąpi archanioł Michał i ognistym mieczem przepędzi Jarosława Kaczyńskiego; b) sposobem cudownym, tzn. Jarosław Kaczyński odchodzi sam.