Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar0linka20

POMOCY!

Polecane posty

Gość kar0linka20

Jestem po porodzie 3 miesiace, nie karmie piersia, pierwszej miesiaczki dostałam 12 września. Zawsze moje cykle trwaly 29dni. Od tego czasu nie dostałam miesiączki :/ Strasznie się boję bo kochałam się z moim chłopakiem 3 pazdziernika i gumka sie zsunela, wydaje mi się że raczej nic tam się nie dostało ale nigdy nie wiadomo. Niby to moglbyc dzien nieplodny, ale po tej ciazy nigdy nic nie wiadomo. Nie moge miec drugiego dziecka bo mialam straszna depresje w ciazy, mialam ochote sie zabic, porod tez byl okropny, mdlalam z bolu i niewyobrazam sobie zebym mogla byc w ciazy znowu, to bylby koszmar. Niedawno dopiero sie pozbieralam po calej tej depresji i az slabo mi sie robi jak pomysle ze znowu mialabym przez to przechodzic:/ Co Wy o tym myslicie dziewczyny? Myslicie ze moge byc w ciazy? Prosze o odpowiedzi.

Gość tralalalaalalalalalallalaaaaaa
tu wrozek niema kochalam sie z chlopakiem meza nei masz jeszcze a juz dzecko masz??? i za chwile prawdopodobnie bedzie drugie:O ile ty masz 5?bo zachwujesz sie jakbys miala 5 zrob test ciazowy my nie wrozki

Gość Nieprawda....
A jakie to ma znaczenie jak my myślimy? Uważam, że jesteś w ciąży... Pomogłam Ci moją odpowiedzią? Nie sądzę.... :O

Gość kar0linka20
Mam z moim mezem to dziecko. Myslalam ze moze ktos z was mial podobna sytuacje, i moze wiecie czy trzy miesiace po porodzie jest duze prawdopodobienstwa zajscia w ciaze.

Gość kar0linka20
zle napisalam, sorry, KOCHAŁAM SIĘ Z MOIM MĘŻEM!

może być w ciąży i jest to prawdopodobne bo cyle są jeszcze nieuregulowaneale nie przejmuj się za bardzo poczekaj na moment kiedy będziesz mogła zrobić test (ok 2 tyg od stosunku ) i go zrób a potem panikuj :D