Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terenowy i

wybory wygrala PO( dawna Unia Wolnosci) kto sie cieszy?

Polecane posty

Gość doradca terenowy i

bo ja nie Unia Wolnosci wystepujaca obecnie pod nazwa PO doprowadzila kraj do ruiny nic sie nie zmieni widac

Gość ehee
zmieniają tylko barwy a ludzie ci sami od 22 lat ;)

Gość mniejsze zlooo
No i dobrze. Niech jeszcze przez 20 lat wygrywa.

Gość Matylda_25
ja się nie cieszę, wręcz jestem załamana głupotą polaków za nieco ponad miesiąc wyjeżdzam z Polski (i nie jest to jedynie chwyt retoryczny), wierzę, że na stałe mam nadzieję, że wyborcy po i palikota, będą jeszcze za mojego życia wybierać resztki ze śmietnika, żeby w ogóle przeżyć, oby

Gość ijnfbsjdf
Cieszy się prawie 40% uprawnionych do głosowania - w tym ja. Gdybyś umiał czytać, mógłbyś to przeczytać nawet w internecie. I wolę PO niż faszystę-oszołoma Kaczyńskiego.

Gość ijnfbsjdf
I cieszę się też, że Matylda -25 i jej podobne wyjeżdżają. Oby jak najszybciej!

Gość mniejsze zlooo
A ja wole PO niz Palikota.

Gość mniejsze zlooo
Wlasnie szkoda, ze takie osoby jak Matylda chca wyjechac.

Gość mniejsze zlooo
Powinni wyjechac Ci co chca zrobic z Polski Pedalolandie.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
szczerze-dla mnie cala polityka to badna kretynow i zlodziei...tylko, ze na morde Kaczynskiego nie moge patrzec bo mnie skreca, a jak sie jeszcze odezwie to skreca mnie podwojnie, wiec z dwojga zlego wole tuska...

Gość Matylda_25
tak, życzcie mi wyjazdu niech wyjadą wszyscy wykształceni (skończyłam dobre techniczne studia), znający języki, zaradni (sama znalazłam sobie pracę poza pl) wyjadą, (a zabieram też ze sobą 30-letniego narzeczonego) zostanie samo polactwo i będziecie tu mieli bajkę a poza Polską nadal będę głosować mądrze i patriotycznie tyle tylko, że podatki będę płacić już gdzie indziej, a że wykształciłam się za pieniądze polactwa (przez 5 lat dostawałam też stypendium naukowe), to faktycznie zrobiliście świetny interes palikmiotowe i tuskowe tłuki :) no ale myślenie perspektywiczne nigdy nie było waszą mocną stroną zresztą myślenie w ogóle jak to powiedział Urban ze sztabu Palikmiota "na głupocie polaków jeszcze nigdy się nie zawiodłem" :D gratulacje

Zdecyduj się, kretynów, czy złodziei, bo w tym wypadku to nie idzie w parze. Prawdziwy oligofrenik, jeszcze w stopniu głębokim, nie jest zdolny do samodzielnej egzystencji, tym bardziej do złodziejstwa.

Gość mireczkaa
ja się ciesze, czekają nas cztery lata spokoju i reform:) A osoby pokroju Matyldy 25 niech wyjeżdzają, wydaje mi się, że nie potrzeba w Polsce ludzi, którzy innym życzą wyjadania resztek ze śmietnika:)

Gość ijnfbsjdf
No cóż, opłaciło się poświęcić trochę swoich podatków, zebyś mogła wyjechać i nie wracać. Obiecaj tylko, że nigdy nie wrócisz, nie będziesz pisać na polskich forach itd. Nic nam więcej nie potrzeba. Aha, oprócz narzeczonego zabierz jeszcze paru znajomych myślących podobnie, co?

Gość mniejsze zlooo
Lubie Cie Matylda:)

Gość mniejsze zlooo
Tak zostana sami glupcy ktorzy beda glosowac na pedalkow od Palikota tutaj.

Gość mniejsze zlooo
A wlasnie wartosciowi ludzie wyjada.

Gość ehee
mnie przeraża 50% (ok 7mln) glosujących na PO i PalikOta ;)

Gość Matylda_25
Nigdy nie wrócę, przynajmniej nie zamierzam. Na forach pisać będę, mam zamiar zaangażować się też w organizacje polonijne i edukować pomału polactwo. Pokazywać, że na świecie są jeszcze ludzie myślący po polsku. W końcu opinia międzynarodowa sprawia, że polactwo pada do stóp, więc widać tędy droga. Jeśli chodzi o wizje waszego zbierania po smietnikach to wynika to z mojej miłości do Polaków, mimo wszystko. To jak z narkomanem, musi spaść na samo dno, żeby zrozumieć. Kochający rodzic musi go wywalić na bruk. Jak już nie będzie dosłownie co jeść, jak lotos, orlen, lasy etc. będą sprzedane, to wtedy MOŻE (ale - pamiętając o słowach Urbana - tylko może) zrozumiecie swój błąd. "Aha, oprócz narzeczonego zabierz jeszcze paru znajomych myślących podobnie, co?" Paru milionów Polaków nie dam rady zabrać i módl się o to, żeby oni zechcieli zostać i powalczyć za was.

Gość mireczkaa
a co ma wspólnego orientacja seksualna z tym jak dany poseł będzie zachowywał się w sejmie? Bo nie widzę zależności... Ale widze, że "prawdziwy Polak i Katolik" tą zalezność zna :) Smieszni jesteście ludzie, skoro wartościowa dla was jest osoba pokroju Matyldy- przecież to totalne zero, nieumiejące pogodzić się z porażką "ukochanje partii".

Dziękuję za miłe słowa, widocznie dobrze się czuję wśród głupców, w doprowadzonym do ruiny kraju. Takie hobby mam, wyjeżdżajcie, wielbiciele PiSuarów, słuchacze Tatusia Rydzyka, kupcie na wyjazd Tatusiowi nowe autko.

Gość mniejsze zlooo
Popatrz sobie jacy ludzie glosowali na tego osla alikota. To jakies zdegenerwoane glupki, ktorzy pewnie nei potrafia wymienic wszystkich sasiadow Polski tacy sa glupi. Wg Ciebie to sa wartosciowsi ludzie niz taka Matylda. Tacy ludzie dla ktorych najwazniejsze w zyciu jest ruchanie, palenie maryski i picie piwa w pubie?

Gość ijnfbsjdf
Matylda, zmiana nicków niewiele pomaga - nadal jesteś głupia.

Gość mniejsze zlooo
No wybacz. Nie jestem matylda heheehehe

Gość Matylda_25
Tak, głosowałam na PIS w tych wyborach, ale ja nigdy nie głosuję na ludzi, a popieram idee. Po prostu tak się porobiło, że jak mawiał książe Adam Czartoryski (niech polactwo sobie wygoogluje) w Polsce są tylko dwie partie: pro-polska i anty-polska. Więc dla Polaka nie ma innego wyboru, tyle.

Gość mireczkaa
Znam dwie osoby, które głosowały na Palikota- i bynajmniej nie są to osby, które pala zioło :) Sama się zastanawiałam nad Palikotem, ale u nas na liście nie było nikogo na kogo mogłam zagłosowac, więc zagłosowałam na PO- bo tam te osoby znałam- miały okazję się wykazać. Więc przestań gadać kto głosował na Palikota bo pojęcia nie masz:)

Gość mireczkaa
Matylda- typowy wyborca PiSu- nie pogadasz, głupie to takie...