Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eoin

Drogie mamy, bez jakich sprzętów w domu nie umiałybyście funkcjonować?

Polecane posty

Gość Eoin

Bez jakich sprzętów nie umiałybyście funkcjonować prowadząc dom i generalnie żyjąc na co dzień, a jakie uważacie za totalnie wywalone pieniądze? :) Proponuję mały off-topic i chwilową odskocznię od typowo dziecięcych wątków. :)

Gość słonik z wąsami ....
bez pralki, mikrofali,robota kuchennego

Gość madeline2311
komputer

Gość Napewno.............,,,,,,
bez pralki bym nie przeżyła.Mikrofalówka jeszcze.Inne wynalazki typu zmywarka dla mnie są zbędne.

Gość Bez nazwy..
Bez pralki, zmywarki, suszarki, odkurzacza, frytkownicy, blendera ręcznego, tabletu i wielu innych rzeczy. Wyrzucone pieniądze? - Kominek. To robienie sobie kotłowni z pokoju.

Gość wredna małpa27
1.zmywarka 2.pralka 3.suszarka 4.robot kuchenny 5.mop dla mnie zbędna jest mikrofala,

Gość pepsi jest niedobra
pralka i odkurzacz. moge zyc bez elektrycznej maszyki do miesa.

Gość Napewno.............,,,,,,
No tak-odkurzacz,suszarka i jeszcze prostownica.To musi być

Gość ciekawy topik
dla mnie: niezbędne: pralka mikrofalówka zmywarka (mam od kilku miesięcy i od tego czasu uważam, ze jest niezbędna) ręczny blender - może nie niezbędny, pewni emożna sobie radzić, ale ja używam często i sobie chwalę odkurzacz suszarka do włosów

Gość małamamam
1. pralka 2. zmywarka 3. komputer 4. telewizor 5. suszarka 6. odkurzacz 7. czajnik elektryczny 8. depilator wywalone pieniądze 1. mikrofala 2. telefon stacjonarny - w dobie komórek ma coraz mniejszy sens... 3. lokówka 4. robot kuchenny do wszystkiego - czytaj do niczego 5. szybkowar żałuję, że nie mam: 1. kominka - mam przygotowaną całą instalację, ale jak się urządzałam to szkoda mi było wydac te kilka tysięcy na kominek i teraz żałuję bo zrobiłabym taki z płaszczem wodnym 2. bidetu 3. osobnej suszarki do prania 4. małej zamrażarki - robię dużo przetworów i dań które pakuje w małe pojemniczki i zamrażarka w lodówce często nie jest w stanie tego pomieścić, ale niestety osobnej nie miałabym gdzie wstawić 5. ogrzewania podłogowego - kaloryfery sprawiają, że pokoje są nieustawne i wkurza mnie ciepło uciekające oknem (kaloryfery mam głównie pod oknami...)

Gość dfgdszgfdshgfdzhz
ja nie umialabym sie obejsc bez pralki, lodowki, blendera, tv ( od biedy by sie dalo bez tv;)). wywalone pieniadze mam na zbedne sa na rzeczy takie jak np. robot kuchenny, shaker, sokowirowka( prawie wcale nie uzuywam bo czesciej robie koktajle). nie potrzebuje zmywarki bo mycie naczyc mi nie przeszkadza ale za to chce sobie kupic suszarke na pranie

Gość malinka zmmmm
najważniejszym sprzętem bez którego już nigdy się nie obędę jest mój mąż

Gość szooja
Ciezko by mi sie bylo pogodzic z brakiem: -zmywarki -pralki -odkurzacza -tv -pc -telefonu -miksera -opiekacza za to bez problemu bym mogla oddac -maszyne do robienia lodow :P -wyciskarke do cytrusow -radio -suszarke do wypranych rzeczy

Gość wredna małpa27
to ja poproszę tą suszarkę ;)

Gość babrarellla
hehe :P jutro wysle

Gość nieco zaciekawiona
Chyba tylko jedna osoba wymieniła lodówkę. Poradziłybyście sobie bez?

Gość ewewqe
ja wszystko zniose jak się popsuje, oprócz komputera... :p

Gość ewewqe
bez lodówki? No jasne, i tak u mnie w kuchni zimą tak zimno że nawet nie trzeba, a zakupy robię małe więc się nie zdażą zepsuc.

Gość smkdb
Pralka, lodówka z zamrażalnikiem, telewizor, krajalnica do chleba/wędliny, laptopa, odkurzacz, kuchenka gazowa to sprzęty niezbędne. Bez reszty spokojnie sobie radzę czyli bez mikrofali, zmywarki, robota kuchennego, blendera, parowaru, sokowirówki, sprzętu dvd, opiekacza, czajnika elektrycznego, suszarki do włosów itd

Gość ewewqe
Mi sie odkurzacz popsuł kilka lat temu i nie moge sie zebrac zeby go naprawic

Gość gjmdatjamj - nastepna co
No to jeszcze ja sie wpisze. Nie moglabym sie obejsc bez: - ekspresu, bo jestem kawoszem - opiekacza do kanapek - tv i glosnikow do odtwarzacza, bo lubie jak cos gra kiedy gotuje albo sprzatam - smartfona - trailera rowerowego, ktorym codziennie woze i odbieram dzieciaki z przedszkola, i w ktorym woze zakupy - karty platniczej, bo nie cierpie wydlubywac monet z portfela - notesu, bo lubie spisywac rozne informacje i przepisy, ktore akurat gdzies wyhacze Rzeczy zbedne: - gofrownica - maszynka do pieczenia chleba - zelazko, ktorego prawie nigdy nie uzywam, bo tak wieszam pranie, ze nie jest pogniecione - maszynka do miesa, bo kupuje zmielone

Gość Kornal
Jak zaczęłam myslec o sprzetach, ktore uzywamy w domu to oniemiałam ile ich jest: lodówka zmywarka kuchenka elektryczna i piekanik pralka maszynka do miesa sokowirowka blender mikser zelazko suszarka do wlosow prostownica tv + kino domowe komputer mp3 maszynka do golenia męska + depilator elektryczny damski szczoteczki do zębów elektryczne ... za zbędne i nieużyteczne uważam wszelkie gadżety "medyczne" typu masujący fotel, poduszki, lampy itp..