Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mama take me on 6351

Moja 5 letnia córka powiedziała że jestem beznadziejną matką bo nie umiem

Polecane posty

Gość mama mama take me on 6351

narysować myszki miki z pamięci;(

Gość dfgdszgfdshgfdzhz
hahahahhahahahahahahhahahahahahah ale masz problem:D ja tez bym nie umiala namalowac a corce nalezy sie chyba kazanie albo kara za takie powiedzonko do matki

Gość idz sie potnij
i po sprawie

Pociesze Cię- 99,9% matek jest równie beznadziejnych jak Ty jeśli by kierować się właśnie tym kryterium w ocenie (rysowanie Micky z pamięci) :P Także- nie jesteś sama :D

Gość mama mama take me on
robie dla niej wszystko czytam bajki czasem sama wymyślam jakieś, nauczyłam sie pleść plecionki z muliny i ją też uczę a ona ma pretensje że nie rysuje tak ładnie jak moja siostra skończyła architetkrue umie maloać wszystko...powiem córce żeby sobie poszła do ciotki ale że ciotka nie kocha jej tak jak ja!

Gość szooja
E tam. Ja tez skonczylam architekture, a myszki miki z pamieci bym nie narysowala :P NO moze by ja to troche przypominalo, ale trylko troche :P

Gość kurde a ja chyba jako jedyną
postać z bajki to właśnie myszkę miki narysowałabym :D moja mama zawsze mi ją rysowała, gdy byłam mała i kaczora donalda, a teraz mi się przypomina, że i gucia i maję rysowała więc i tych potrafiłabym;) heh do głowy nie przyszłoby mi, że mogę coś takiego z pamięci narysować;):D

Gość a ja tak sobie mysle
ze bylabys beznadziejna matka gdybys nie umiala narysowac z pamieci Pluta.

Gość kilkaliterdlapseudo
gdzieś czytałam że małe dzieci często mówią takie rzeczy ale nie zdają sobie sprawy, ze to sprawia innym przykrość. powinnaś porozmawiać z córką i powiedzieć jej że sprawiła ci przykrość i że nie wolno tak mówić