Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HUHUHUHOOO

NIE ROZUMIEM FACETA - POMOCY

Polecane posty

Gość HUHUHUHOOO

Sprawa wyglada tak. Piszemy ze sobą maile, jesteśmy takimi troche przyjaciółmi. Ostatnio troche się pozwierzałam na maila. W końcu po kilku dniach napisał odpowiedx: Cześc dzieki za maila, odpowiem w innym terminie.... Wiecie jak sie poczułam ? Jakbym przyszła po zapomoge do urzędnika. Sucho, bezsensownie i grzecznie mnie odprawił. Ale jestem głupia...

Gość show time
ie wiem czy jestes nie znam cie ale jedyne co moge powiedziec to ze spławic cie

Gość show time
"zawsze szczery moze jestes tak troche w ciazy?" o kolejy debil sie odzywa

niestety, ale w tej sytuacji to jak się poczułaś to tylko Twój problem wyciągnij wnioski i nie rób sobie niepotrzebnych wyobrazeń nad tą przyjaźnia takie zycie

Gość HUHUHUHOOO
taaak. spławić... znam go kilka lat, wiemy o sobie tak wiele... Nie mamy po 17 lat...nie rozumiem. Mógł nic nie odpisywać teraz, tylko za kilka dni... nie jestesmy w związku mi sie nie spieszy... ot, takie rozmowy. Nie rozumiem jego reakcji

Gość HUHUHUHOOO
wiecie co... tak mnie wkurzył,że mu odpisałam,że nie musi odpisywać,że troche mnie poniosło iże nie bede pisać takich osobistych przemysleń do niego. Głupie jest to że myslisz że kogoś znasz, że ten ktoś cie lubi a potem takie coś, bezsensu

Gość show time
bo to dupek i głab :)

założę się że Ty też kogos kiedyś tak potraktowałaś, po prostu punk widzenia zależy od tego drugiego, a Ty musisz przełknąć gorzką dla siebie pigułkę

Gość turkusova...
pewnie spotyka sie z jakąś dziewczyną na której mu zależy a z tobą pisze bo chce być miły

Gość show time
"wiecie co... tak mnie wkurzył,że mu odpisałam,że nie musi odpisywać,że troche mnie poniosło iże nie bede pisać takich osobistych przemysleń do niego. Głupie jest to że myslisz że kogoś znasz, że ten ktoś cie lubi a potem takie coś, bezsensu" o tyyy nie wiesz jakii skurwysynamio ppotrafia byc faceci...słodzic ci kwiatki kupowac a pozniej cie kurwa z dnia na dzien olewac :) co mi sie akurat podoba bo przynajmniej wiem z jaka gnida miałam doczynieia :)

Gość HUHUHUHOOO
show time - chyba masz racje... Wyglada to tak jakby wertował maile na te do odpisania na już i te do odpowiedzi na potem. Naprawde jakbym dostała kubeł zimnej wody na głowe.

Gość turkusova...
ojojojojoojjjjjjjjjjj sama się narzucasz więc czego oczekujesz ???????????

Gość show time
jestem dbile ze woole z toba rozmawiam

"jakbym dostała kubeł zimnej wody na głowe." tylko nie zapominaj, że dla niego mogłąbyś sie poczuć jak oblana 10 kubłami, nie zronbiłoby to na nim wrażenia po prosu ludzie nie robią rzeczy, co do których nie czują potrzeby

Gość ołki dołkiii
tak jak do mojego chłopaka dziewczyna napisała z pracy że ma chłopaka ale się w nim zakochała ...śmiech... idiotkę z siebie zrobiła... on jest miły dla każdego a widocznie ona zinterpretowala to jako zainteresowanie jej osobą..

znacie sie kilka lat, tobie nagle sie zebralo na zwierzenia i masz pretensje, ze koles ci od razu nie otworzyl ramion albo jeszcze lepiej nie kleknal z pierscionkiem? kobiety sa pier.te

Gość show time
"NIE ROZUMIEM FACETA - POMOCY" spkoko ...mnie faceci nie rozumieja

Gość HUHUHUHOOO
Dokłądnie - słodzi taki, nawet daje przyjacielskie prezenty, jest miły i takie tam... a naraz potrafi sie zmienić z sekundy na sekunde. Ja tak nie potrafie, bo nawet jak kogoś nie lubie a dostane maila od takiej osoby, to grzecznie odpowiadam i staram sie wytłumaczyć co i jak... A ten chłoptaś - po 30stce... umie tak zagrać... jakby mu na wieloletniej przyjaźni nie zależało. Normalnie zbrzydnął mi na maksa. Mówie Wam nie ufajcie facetom, to świnie - bez wyjatku

jakby mu na wieloletniej przyjaźni nie zależało a to ciekawe, bo w pierwszym poscie napisalas tak: Piszemy ze sobą maile, jesteśmy takimi troche przyjaciółmi.

Gość ołki dołkiii
ojojojojojojojojojoojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość HUHUHUHOOO
nie narzucam sie mu! Raz na 2 tyg. cos napisze, to u niego i co warto oglądną c czy posłuchać. Zwykłe rozmowy! Bez podtekstów! Zreszta on tez tak pisze do mnie, wiec nie widze problemu

Gość HUHUHUHOOO
zawsze szczery - wolałabym żebyś nie komentował, bezczelnych ludzi mam na dzisiaj dosyć