Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scianalala

Kolorścian małego pokoju?

Polecane posty

Gość Scianalala

Hej dziewczyny.niedługo będzie u nas malowanie.mój syn 17latek miał sobie wybrac kolory scian.ale nie moze sie na nic zdecydowac.moze wy cos polecicie ? chcialabym aby kazda sciana miala inny kolor(5scian). pokoj jest mały i ma skośny sufit.czekam na propozycje :))

Gość kilkaliterdlapseudo
ja mam częściowo skośne sufity i 3 kolory w karzdym pokoju. na prostym sufiir jest biały, na skosi jeden kolor a na ścianach inny. najlepiej wyszły nam zdecydowane kolory. w pokoju jest przytulnie i nowocześnie. my mamy śliwke węgierke i karmazynowy przypływ duluxa (fiolet i czerwień)

Gość kiki de montparnasse
oj, każda ściana innego koloru? chyba nie bardzo pasuje do małego pokoju... może zestaw ze dwa- trzy odcienie tego samego koloru (to już jak Tobie pasuje ;) ) i

Gość maturks4
Tylko białe! Mały pokój nie należy jeszcze zmniejszać. Kolory można załatwić przez meble, dodatki. Wtedy każdy kolor pasuje

Gość Zdzisiek
pomaluj go na różowo

Gość Scianalala
aktualnie jest na błękitno.a skos na biało. on myslal nad kolorem : bordowym ,brudnym czerwonym szarym. ale wydaje mi sie ze pokoj bedzie wydawal sie mniejszy.wolalabym zeby byl jakis nowy kolor.zeby bylo rozmaiciej.a nie znowu tak samo.

Gość czerwona malva
ja proponuję neonowy róż na jednej, turkusik na drugiej, kanarkową żółć na trzeciej, zieleń trawy na czwartej a na piątej pomarańcz. :) nie dziękuj.

Każda ściana innego koloru dla 17 letniego chłopaka ? Taki cyrk to bym zrobiła 6 latkowi :) Szare ściany, kolor idealnie komponuje się z wyposażeniem pokoju obojętnego koloru, zawsze wygląda dobrze. Wiem, bo tak jest u mnie w pokoju :)

Gość Vinca kibolica czogana pyra
biało - granatowo - czerwony. Ja mam dobry gust.

Gość Scianalala
hmm ten szary to całkiem całkiem,ale rozumiem ze skos ma zostac biały ? a co z reszta scian? wszystkie maja być szare ?

Gość cos na ten temat
daj na to szaro.a chlopak niech sobie wybierze jedna scianę,tak dla niego jaki kolor by chcial. oczywiscie niech nie daje np ostrgo zoltowego zeby sie kolor nie zepsol