Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się zastrzelę

Mój facet zaraz wróci do domu, a ja właśnie odkryłam zdradę.

Polecane posty

Gość chyba się zastrzelę

Zacznę od początku. Więc jestem w związku od 3 lat. Układa Nam się świetnie. Tzn chyba układało. Bo właśnie cały czar prysł! Byłam ostatnio u koleżanki z komputerem i zostawiłam u niej ładowarkę. Przyszłam do domu i zobaczyłam rozładowany mój komputer. Więc włączyłam laptopa mojego faceta bo musiałam szybko coś sprawdzić. I co? Nie wył. komputera, a może zapomniał, nie wiem, ale... była otwarta strona z pocztą mailową. Nie wiem co mnie podkusiło... zajrzałam :( a tam maile z jego koleżanką z pracy... Po prostu ROMANS! co robić? mam ochotę roztrzaskać laptopa a potem jego. Trzymam telefon w ręce, w pierwszej chwili chcialam do niego zadzwonić i go zrównać z ziemią! ale pomyślałam, nie... Poczekam aż wejdzie do domu. Będzie miał miłe powitanko:)

Gość apiminka
zgotuj mu taki los na jaki sobie zasłużył :) powodzenia, bądź silna

Gość mart ha
0/10 postaraj się bardziej przy kolejnym temacie

Gość chyba się zastrzelę
Nie wierzę, że to się dzieje naprawde! Boże :( Ale przecież nie będę nawet wyjaśnień słuchać... Każę mu wypierdalać szybciej niż kończy w tej... dziwce! Bo ona dobrze wie, że on ma kogoś... :(

Gość ultimatum!!!!!
kurwa ludzie chleba nie mają a wy macie dwa laptopy w domu żal .pl

Gość wiem że tak!
przeruchaj go a potem rzuć mu 10zł i wyjdź jeśli to jego mieszkanie albo wyrzuć go jeśli twoje ;)

Gość BiednyMuzyk22
po pierwsze napewno przesadzasz i to zwykle meile po drugie jesli woli rypac tamta to znaczy ze jestes od niej gorsza i musisz sie bardziej starac wiec to twoja wina

Gość chyba się zastrzelę
Spieprzaj z tymi ocenami. Dzięki...Ale co mam mu powiedzieć? Jeszcze jak znam życie zacznie odwracać kota ogonem, że jestem bezczelna bo grzebię mu w komputerze! Wtedy go chyba naprawdę... Zabiję :( Świat mi się zawalił nie chce żyć :(

Gość chyba się zastrzelę
Hehe, niezły pomysł z tym przeruchaniem :) Tylko, że teraz to ja się nim autentycznie brzydzę. I to nie są zwykle maile. Potrafię rozróżnić jak ktoś pisze ze sobą stricte koleżeńsko, a jak prawie się rżnie mailowo. Poza tym pisał jej że za nią tęskni. Kurwa! to ciekawa jestem co oni w pracy wyprawiają...

Gość BiednyMuzyk22
skoro tak to twoja wina widocznie nie trzymasz poziomu atrakcyjnosci wiec idziesz w odstawke

Kiepściutka ta prowokacja. Uzasadnienie: najpierw piszesz z zadowoleniem, że będzie miał miłe powitanko, a 2 posty niżej, że się zastrzelisz. Rada: Tylko nie spudłuj. Albo wykaż się kreatywnością i napisz coś bardziej wiarygodnego.

Gość chyba się zastrzelę
lafirynda wiesz co? spierdalaj :) Mojego juz w sumie exa nie ma jeszcze. Zadzwonił i powiedział, że ma dla mnie niespodziankę i dlatego wróci później... Zdziwi sie jak mu oswiadczę moją niespodziankę :) Chociaż może sie ucieszy, ze wiem...

A tak jeszcze nie dawno rozmawiałam z dziewczynami z kafe, ze w cudze się nie zagląda, że to łamanie, podważanie prywatności :) i mają swoją prywatność, ktora jest potrzebna do tego, co właśnie zobaczyłaś :/ Odejdz od niego.

Gość asdfg
durne PROWO------------------0/10

Gość chyba się zastrzelę
Spakowałam nawet jego rzeczy. Co mi wpadło do ręki. Takie najpotrzebniejsze. Resztę mu wyrzucę przez okno jak mnie wkurwi. A na pewno tak będzie. Powiem Wam, że nie mogę się doczekać aż przyjdzie. I chętnie zobaczę co to za niespodziankę ma. Nie dam po sobie poznać, że coś jest nie tak. Zaskoczę go w najlepszym momencie. Skurwiela...

Gość chyba się zastrzelę
Co Wy z tą prowokacją! Jak nie macie nic do powiedzenia to dziękuję. Już jestem wystarczająco wkurwiona, żeby jeszcze się z Wami użerać... Jasne, że od niego odejdę. Już odeszłam, ale on jeszcze o tym nie wie. Dzwonił, że będzie do 10 minut!

Cholera podaj mi swoj numer tel i jak przyjdzie zadzwonie i posłucham, bo jestem strasznie ciekawa jak to bedzie wyglądać :) samymi trzaskami się bede musiala zadowolic :)

Ej, dobre to by bylo... zachec go do łóżka a potem w ryj wciśnij 10 zł i powiedz mu, że tyle są warte jego słowa co ta dycha w jego ustach :)

Gość szewczyk dratewka.............
jasne..a potem on cie przeprosi, ty zaczniesz plakac, on zacznie cie pocieszac, wyladujecie w lozku, dasz mu nowa szanse i tyle bedzie tego: wypierdolenia" twojego...:P

Gość chyba się zastrzelę
Więc muszę odejść od komputera. Zostawię go tak jak on zostawił. Ze stroną z mailami :) Powiem, żeby coś sprawdził na necie, będę stała obok i zobaczę jego minę... Czy się wystraszy, ze mogłam zobaczyć. Bardzo ciekawa jestem... Odezwę się później jak koleżanka która ma kabel wpadnie mnie pocieszać... tak się boję :(

Gość asdfg
to nie pierdol tyle na kompie tylko sie pakuj-----------------chyba ze tepa dzido masz szesc rak ,pakujesz i klikasz

Gość papużka nierozłączka
ej, dycha to dużo :classic_cool:

Gość Ganta
Żądza informacji mną telepie. Wracaj i opowiadaj co się dzieje, zmyślaj albo mów prawdę, nie obchodzi mnie to :O

Gość chyba się zastrzelę
No i wrócił razem z tą ździrą ;/ Wziął swoje rzeczy i powiedział że z nami koniec, od mi niespodziankę zrobił ;( Co ja teraz zrobię??Jak żyć??

Gość moze i tak byłoooo
ale trochę naginszasz prawdę nam tutaj. Ogólnie wpadlas na tym że przyjechał niby z tą koleżanką tak i tak nagle oświadczył ci że koniec a skąd wiedział że ty te zdradę odkryłas co?? Meska intuicja ha ha

Gość przeciez to wyzej to nie
autorka :O 🖐️ czekamy na dalszą część :classic_cool:

Gość chyba się zastrzelę
To koniec :( nienawidzę goooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecie jaką miał dla mnie niespodziankę? żarcie z kfc :O No myslałam że padnę. Jestem pewna że gździł się gdzieś z tą kurwa swoją panienką! Ale do rzeczy... Przyszedł, ja zadowolona jak zawsze :) Dał mi to żarcie. Pocałować przytulił... Myślałam że się zrzygam... Poszedł do łazienki i zapytał mnie gdzie jego rzeczy. Powiedziałąm, że sprzątałam i zapomniałam odstawić. Następnie zasiadł do komputera... włączył a tam ta strona. Popatrzył na mnie nerwowo i zapytał: korzystałaś z mojego komputera???????? A ja z takim uśmieszkiem "tak korzystałam :) i wiesz co? rzygam Tobą!" Zaczęłam krzyczeć rzucać, powiedziałam, że ma się wynosić, a on? A on nic... Patrzył i mówił, żebym się uspokoiła. Nic nie przepraszał, nie kajał się, nic! Zaczął się pakować... i wyszedł....