Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie mi cos!!!!

Złe traktowanie w pracy:( jak sie zemscic?

Polecane posty

Gość doradzcie mi cos!!!!

witam powiem jak wyglada sprawa mojego męża , sory za błedy ortograficzne , pracuje w pizzeri jako kierowca , nie moze sie zwolnic bo mamy dziecko i wynajmujemy mieszkanie jest w trakcie szukania nowej pracy ale wiadomo jak teraz jest... po pierwsze dali mu stary samochod (nie mamy wlasnego ) samochód bez hamulców , bez recznego , jezdzi max 60 na godzine bo mowi ze wpada w poslizgi i nie moze normalnie wychamowac.. gadal wczoraj o tym z szefem a on ze nie ma zamiaru na zime zmieniac opon, ze te sa dobre , hamulców tez nie wymieni bo nie ma na to pieniedzy, niechce mu dac zadnej umowy , a sam kupil sobie auto za 80 tys. BMW, mój mąż zostawil kiedys samochod na lekkiej gorce i jak wrocil okazalo sie ze samochod zjechal i stuknoł samochod jakiejs baby.. jak pisalam nie ma recznego, i mąż ma zaplacic z wlasnych pieniedzy za to.. niewiem co mam z tym zrobic , jak mu pomoc , i jak mam zrobic porzadek z tymi gnojami ktorzy narazja zycie innych ludzi bo oszczedzaja.. dzieki za rady i sory za byki;)

Gość skoro mąż nie ma umowy
to niech powie szefowi ze nie bedzie za nic placił a on i tak bez umowy mu nic nie zrobi najwyzej go zwolni