Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toranaga

facebook czy nasza klasa-oto jest pytanie!

Polecane posty

Hej, wrzucę dziś jeszcze jeden temat, który mnie interesuje: jaki portal z tych dwóch uznajecie?ja mam juz wyrobione zdanie, ale chciałam poznać Wasze!i proszę o argumentację...

Gość ejnanana
ja stawiam na fejsmorde, nk to juz stary model:P

Gość Jak chcesz to
Facebooka miałam założonego przez jeden dzień.Stwierdziłam że mi nie potrzeby nk mam już prawie 3 lata.

Gość jdijidioqdpo
twitter jest fajny

Gość Zdzisiek
policyjna kartoteka też fajna

wg mnie fajniejszy jest fb.. na nk zaglądam tylko z przyzwyczajenia, ale nic tam ciekawego nie ma nigdy, ewentualnie nowe zdj znajomych, którzy nie maja fejsa..

Mam oba, ale niewiele korzystam. Lepszy jest jednak fejs, bo np. mam w znajomych swoją idolke i mogę oglądać jej wpisy, filmiki itd. Oraz innych ludzi, którzy mnie interesują.

toranaga - bo mnie śledzik atakuje. Strasznie mnie to wkurza, bo zupełnie nie interesuje mnie kto i w co gra. Na fb mogę sobie poblokować pewne rzeczy i jest ok. Tam nie.

dla kogos poczatkującego to chyba fb może sie wydac bardziej skomplikowany i chyba tak tez jest, chocby z tego powodu, że co jakis czas zmieniają rozkład funkcji i dodaja nowe, więc mozna się pogubic czasami.. ale dla kogos, kto często korzysta to i jeden jak i drugi jest prosty w obsłudze ;)