Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaa54657687

Pomocy!

Polecane posty

Gość weronikaa54657687

Jakiś facet na klatce powiedział mi że mnie zrucha (kilka minut temu jak wchodziłam do domu), nie znam go, nie wiem co tam robi, uciekłam ,ale on teraz jest pod drzwiami chyba bo słyszę jak ktoś się śmieje to chyba on. Jestem sama w mieszkaniu, ku*wa nie wiem co robić? trochę się boje

Zamknij drzwi na klucz, pozamykaj okna, zasłoń je i rób to, co masz robić i się nim nie przejmuj... jak będzie ktos pukał, to wpierw zapytaj, kto to lub wyjrzyj przez wizjer.. Jeśli nie znasz, nie wpuszczaj go i udawaj, ze cie nie ma :)

Gość Zdzisiek
zadzwoń na policje bo to groźba karalna

Gość ejnanana
przede wszystkim zaklucz drzwi! włacz radio lub jakas muzyke z kompa,zeby nie mogl dokladnie slyszec co robisz, spytaj jakiegos znajomego,czy znajoma,czy moga wpasc Ci potowazyszyc, i trzymaj telefon pod reka,w razie co. ale ogolnie jak to jakis gowniarz,to pewnie palnal tak,bo sobie jaja lubi robic i straszy panienki.

A jesli masz jakaś osobę, która teraz mogłaby do ciebie przyjść, żebyś sama nie siedziała, to zadzwoń po nią..

Gość muuuuuuuuuuuuuu
jak zacznei pukać czy coś to dzwoń na policję albo postrasz że zaraz zadzonisz na policję

Gość A K I M A
Dzwoń na policję.Może zbok za chwilę następną zaatakowac.