Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 piesssssss

Hodowla Stellanova

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ha ha tyle ps贸w i hodowla domowa? to tylko debil uwierzy. jak zobacz臋 te wszystkie psy biegaj膮ce po domu na zdj臋ciach czy filmikach to mo偶e uwierz臋 bo jak na razie to jest jeden brany do zdj臋膰 a po sesji pewnie won z domu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mo偶e te psy s膮 w domu ale w jakim艣 pomieszczeniu dla ps贸w, a to niczym si臋 nie r贸偶ni od pseudo, bo psy s膮 izolowane od ludzi. Wyobra藕cie sobie tyle ps贸w wbiegaj膮cych po deszczu do salonu, przecie偶 z domu robi si臋 natychmiast syf, ki艂a i mogi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2018.03.23 i 2018.03.23 pseudo hodowla wychwala sama siebie a z tym ca艂ym zwi膮zkiem to chyba co艣 nie tak skoro popiera i nagradza tytu艂ami psy w z wielkich wyl臋garni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra hodowla to psy w domu trzyma a nie obsrany za偶贸艂cony szczeniak wyci膮gni臋ty z syfu po艂o偶ony na zielonym kocyku do rezerwacji. Typowe pseudo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to jest dobra hodowla trofe贸w ale nie ps贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mychol to pluj膮ca jadem idiotka. Dobrze, 偶e ju偶 nie zyje. cool.gif x Jeste艣 偶a艂osna a u艣miercanie ludzi w necie to u ciebie standard. Na molosach u艣mierci艂a艣 nawet sam膮 siebie gdy ludzie krzyku narobili 偶e im sprzeda艂a艣 chorego szczeniaka. Ka偶dy to pami臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmniejszy艂a si臋 ilo艣膰 ps贸w na stronie 6 mops贸w i 6 buldog贸w. w sumie 12 ps贸w doros艂ych masakra ta艣moci膮g a nie hodowla. ciekawe co z pozosta艂ymi si臋 sta艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piwnica pe艂na ps贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie polecam

Ta kobieta to zwyk艂a oszustka kilka聽 lat temu wzi臋艂a od mnie zadatek na buldoga francuskiego - na suczke i miesiacami sie do mnie nie odzywala gdy sie upomnialam powiedziala ze w calym miocie nie bylo suczki i moze mi odsprzedac psa. Powiedzialam ze nie chce psa tylko suke wiec kazala mi czekac dalej i tak minelo kilka lat. Jak to nazwac jak nie oszustwo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ja chcia艂am buldo偶ka z hodowli szcz臋艣liwy zwierzyniec bo w sumie mam z 艁odzi nie daleko.Te偶 szuka艂am informacji o hodowli i znalaz艂am profil na facebooku...no i czar prys艂.Hoduj膮 buldo偶ki,mopsy,i jeszcze jaka艣 ras臋 kt贸rej nie znam.Jak zobaczy艂am na zdj臋ciach i filmach te chmary ps贸w to wymi臋k艂am.Jednak nie chc臋 psa z takiej wyl臋garni.Szukaj膮c opinii czytam fora聽,i chyba聽Stellanova przy nich to ma艂a聽domowa hodowla .My艣l臋 ,ze swoje kroki skieruj臋 do wspomnianej wcze艣niej 聽hodowli Spokojny Zak膮tek.

Udost臋pnij ten post