Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesssssss

Hodowla Stellanova

Polecane posty

Gość Gość
Mychol, a co z holendrami ??? Jest coś ciekawego w dojczach teraz ? ??

a Ty nadal zainteresowany? :D babka sie miala odezwac i mnie olala 😠 ale to w sumie bylo juz jakis czas temu :P na glownej stronie o owczarkach holenderskich w DE jest taka tabela bodajze gdzie sa nakreslone planowane mioty na jesien, zime i nowy rok moge poszukac stronki i sprawdzic czy jest cos ciekawego bo tak ze sluchu to nie wiem nic.

Gość Gość
Wiosna by mi najbardziej odpowiadała. Teraz zimą, to roboty w ch... i nie miałbym tyle czasu dla szczeniaka.

Gość piesssssss
Bede sledzic topik i czekac na wiesci:)Rowniez zycze spokojnej nocy:)

Gość Gość
Lepiej napisz od czasu, do czasu jak tam wybory hodowli.:D . Dobrej Nocki

Witam :) tak więc NIE BIERZ PSA Z HODOWLI CUD CHIN !!! Co do hodowli Spokojny zakątek rzeczywiście jest stosunkowo ''nowa'' i to świeżaki w gronie aczkolwiek uwazam, iż to nie musi od razu oznaczać braku profesjonalizmu czy wiedzy!!! Na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się i wzięła pieska od nich, hodowle Cud Chin odradzam absolutnie bo o niej też nieciekawe krążą opinie.

Gość piesssssss
Dziekuje bardzo:)Taka byla moja pierwsza mysl dopiero jak zaczelam sie temu wszystkiemu bardziej przygladac to zglupialam;)Jutro zadzwonie i umowie sie na spotkanie:)Pozniej pokaze jakie cudenko kupilam:)Jeszcze raz gorace dzieki:)Pozdrawiam

Nie ma za co !!! :) życzę udanej wizyty i przyszłościowo wyłącznie radości z nowej pociechy :) Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, dnia i w ogóle wszystkiego dobrego ;)🖐️

Gość argentim
Hej Zainteresował mnie temat. Jak tam? Hodowla wybrana ? Na wiosne na wystawie spotkałam wlsćcilela i buldożki a z hodowli Pontifex maximus. Zrobił na mnie dobre wrażenie. Nie gwarantuje, bo nie znam dobrze hodowli - ale zobaczyć można. http://pontifexmaximus.com.pl/en Pozdrawiam

Ja szczerze polecam hodowlę Stellanova. Mam z tej hodowli dwa psy rasy mops. Jednego kupiłam kilka lat temu , a drugi ma 3 lata. Były i są zawsze zdrowe i maja wspaniała psychikę. Pani z hodowli Stellanova to miła osoba zawsze jest chętna do pomocy. Bardzo się cieszy gdy daję jej znać o moich kochanych mopsach albo jak prześle jej zdjęcia. Jest żywo zainteresowana psami z jej hodowli. Nie znam innej hodowli, która tak poświęca się psom i wszystko relacjonuje za pomocą zdjęć na swojej stronie. Dlatego zdecydowanie polecam psy z hodowli Stellanova.

Gość MADOKS
zdecydowanie nie polecam hodowlii stellanova, to produkcja psow i sposb na zarabianie pieniedzy.

Gość gość
A ja nie polecam hodowli "Z leśnego potoku" w Józefowie pow. otwocki. To dopiero jest produkcja psów! A wszystko za zgodą i tolerancją jakże wysławionego Związku Kynologicznego w Polsce oddział w Warszawie. Ta hodowla zdecydowanie powinna zostać zamknięta z dożywotnim zakazem "produkowania" jakichkolwiek zwierząt.

Gość Karolinka777
Zdecydowanie polecam Hodowlę Psów Stellanova. Sam mam od nich psa i jestem bardzo zadowolony. Znam kilka osób , które mają psy z tej hodowli i muszę przyznać, że również podzielają moje zdanie. Kilka z tych osób maja psy, które widnieją w albumie tej hodowli na fejsie https://www.facebook.com/StellanovaFCI można tam obejrzeć psy włascicieli. W ogóle oni zamieszczają dużo zdjęć z ich życia z psami. Widać, że psy są ich przysłowiowym oczkiem w głowie.

Gość gość
Mychol to plująca jadem idiotka. Dobrze, że już nie zyje. :classic_cool:

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam tej hodowli!!! Jakies 4 lata temu narodzila sie moja milosc do tej rasy i znalazlam ich strone. Zakochalam sie w przepieknej bialo-biszkoptowej suni. Zadzwonilam aby zapytac,czy jest jeszcze ta pieknosc. Wlascicielka powiedziala,ze tak. Ustalilysmy szczegoly tj. cene (2500zl) i umowilysmy sie nazajutrz na odbior suni. Na drugi dzien wsiadlam w samochod i wyruszylam do Warszawy po pieska,wykonalam tel do tej kobiety aby poinformowac ja,ze jestem juz w drodze,na co uslyszalam z drugiej strony sluchawki,ze te babsko przed chwila sprzedalo suczke,ktora byla przeznaczona dla mnie,poniewaz dostala przelew od jakis innych ludzi !! :/ To jest brak szacunku dla czlowieka. Podejrzewam,ze musieli wiecej za nia zaplacic i przewazyly pieniadze. Babsko jest nieprofesjonalne i widac,ze zalezy jej tylko na pieniadzach. Z drugiej strony chcialam podziekowac,bo dzieki temu nabylam przepiekna,kochajaca i zabawna sunie Sasetke :) Jechalam po nia 9h,ale nigdy w zyciu bym jej nie zamienila na zadna inna bulwke :)

Gość Arcioch
W hodowli Stellanova zawsze jest kolejka oczekujących. Nie tak łatwo od nich nabyć szczenię. Taka jest prawda. Jak jest dobra hodowla to trzeba poczekać na szczeniaczka. Ja mam z tej hodowli pięknego samczyka. Ma 6 lat, jest zdrowy i kochaniutki. I do tego zamówiłem kolejnego szczeniaka z hodowli Stellanova.

Gość Kamilkamil
wypowiedzi "mychol" to jedna wielka żenada. Wystarczyłoby podpisać zamiast "mychol" po prostu nazwę hodowli, która tak skrupulatnie oczernia inne hodowle ;)

Gość gość
Polecam hodowlę Stellanova oraz hodowlę "Z mopsowni". Obie hodowle mają doskonałe, zadbane psy. Z obu hodowli posiadam mopsy- dwie cudne i już trochę wiekowe dziewczynki. Byłam w obu hodowlach, gdzie panują doskonałe warunki, a psiaki są po prostu urocze i kochane. Hodowla Stellanova to bardzo znana hodowla i uczynna, gdy chcialam kupić drugiego mopsa polecili mi właśnie mopsownię. Można polegać na nich, pomagają wielu osobom, które mają jakieś pytania czy problemy.

Gość gośćAaaaa
Jestem na etapie szukania bulwinki i od dłuższego czasu przeglądam różne hodowle,fora,ogłoszenia i muszę stwierdzić że Stellanova ma przepiękne psy.Dla mnie nie jest ważne czy kobieta miła czy nie,ja z nią mieszkać nie będę,nie dzwoniłam jeszcze do niej i nie byłam w tej hodowli,ale zapewne ją odwiedzę.Każdy z nas ma jakąś pracę,to jest jej sposób na życie i zarabianie pieniędzy,reklama,osobiście nie potępiam jeśli jest zachowany jakiś umiar.Myślę,że właścicielka bardzo dba o swoje psy i nie są to pozory.Oglądając przeróżne ogłoszenia ona jako jedyna zainteresowała mnie swoimi psami,te psy są naprawdę piękne,czyste,zadbane,odżywione,widać że zdrowe i za to się też ceni.Nie wiem może zmienię zdanie jak pojadę.Jeszcze mam żałobę po swojej bulwie,ale z każdym dniem dojrzewam.Przeglądając ogłoszenia aż serce mnie boli na widok niektórych psów,zaropiałe oczy,wychudzone,zarobaczone ,duże brzuszki a żebra na wierzchu,zaczerwieniona skóra,zapewne z alergiami, czasami nawet bródne od odchodów,tak właśnie niektórzy dbają o szczeniaki i o swoje hodowle a nie wspomnę o sprzedaży.Dzwoniłam już w parę miejsc i niestety jestem rozgoryczona podejściem właścicieli.Rozmawiając z niektórymi nie byli w stanie powiedzieć mi nic na temat pochodzenia rodziców psiaka,niektórzy nie mają zielonego pojęcia co mają w swojej hodowli.Lub otrzymałam fotki matka ruda ojciec czarny a szczeniak biały.Czy jest to możliwe? Będę jechać za tydzień do Wawy więc zapewne odwiedzę hodowlę lecz wcześniej się umówię.

Gość Butterfly9
Witam. Zaciekawily mnie wpisy wczesniejsze jak i ostatni. Rowniez od dluzszego czasu poszukuje hodowli godnej zaufania i polecenia. Szukam bulwy ktora bedzie czlonkiem naszej rodziny :) Przygladam sie Stelli. GoscAaaa jak poszukiwania?

Gość Daenerys12
Nie polecam. Moja sunia z tej hodowli wyszła z gronkowcem gałki ocznej, którego nie sposób jest wyleczyć. Suczka ma niedowidzenie zainfekowanego oka. Tego typu gronkowiec , mimo że jest leczony rozprzestrzenia się po całym organizmie. W pierwszych dniach po zakupie suczka robiła pod siebie i zjadała własne odchody, co nie jest naturalnym odruchem u zwierząt. Właścicielka hodowli sprawiała wrażenie osoby troskliwej i opiekuńczej, zwracała uwagę na to jak powinno się trzymać psa na rękach, wyposażyła pupila w wyprawkę w formie worka karmy. Prawdziwe oblicze pokazała w momencie zgłoszenia jej chorób suczki. Nie przyjęła odpowiedzialności i straszyła odwokatem.

Gość gość
Hodowla Stellanova to w zupełności doskonała hodowla buldogow i mopsow. Psy sa w idealnym stanie, wzorcowe o doskonałej psychice. Psy sa zawsze wypielegnowane i zadbane.Wiem bo widzialam. A tutaj sa osoby, ktore wymyślają niestworzone historie. A nie lepiej zadbac o swoje psy, hodowle aniżeli obsmarowywac niewinnych?.

Gość gość
Nikt mnie nie zmusi do adopcji jakiegoś kundla ze zrytą psychiką. Po to są porządne hodowle, żeby nam sprzedawać wymarzone psy, z porządnym rodowodem, po championach. Nie jakieś żałosne podróby w typie rasy. Pseudohogowcy i fanatyczne psiary, wielbicielki kundelków z różnych fundacji starają się za wszelką cenę zaszkodzić i oczernić hodowców. O hodowlach, z których mam psy i koty nikt nie miał nic dobrego do powiedzenia, a ja się nie zawiodłam. Niektórzy zwyczajnie kłamią, powinni się wstydzić ☹

Gość gość
W pierwszych dniach po zakupie suczka robiła pod siebie i zjadała własne odchody, co nie jest naturalnym odruchem u zwierząt. xx Jeśli to prawda to tylko świadczy o tym, że szczenię całymi dniami siedziało w brudzie. Tak się zachowują szczeniaki, które siedzą w zasranych klatkach. Ja mam buldoga z typowo domowej hodowli ze stowarzyszenia, gdzie była tylko jedna suka hodowlana. Szczeniaki cały czas miały czyściutko i w klatkach nigdy nie siedziały. Mój piesek jest zdrowym buldogiem, nigdy nie chorował, a psie kupy omija obojętnie.

Gość gość
http://www.stellanova.pl/mops_o_hodowli.htm No właśnie wystarczy przejrzeć stronę i już wiadomo co to za hodowla. 11 buldogów ( 8 suk i 3 samce) oraz 6 mopsów ( 4 suki i 2 samce) to razem 17 psów dorosłych + do tego szczenięta. Nikt mi nie wmówi, że tyle psów mieszka w domu na zasadzie członków rodziny. Jak nic siedzą w piwnicy w kojcach pozamykane i wyciągane tylko okazyjnie. Aż dziwne, że jeszcze nikt nie rozbroił tej rozmnażalni związkowej.

Gość gość
Polecam hodowlę Stellanova, bo jest to godna zaufania hodowla. Właściciele niedawno byli w programie telewizyjnym, widać jak bardzo kochają swoje psy, a psy ich. Widać , że są ogromnie zadbane, wychuchane, wydmuchane. Wiele osób ma psy z tej hodowli, są zadowoleni i polecają tę hodowle. I ja mam psa z tej hodowli -co prawda czekałam dość długo na swoją kolejkę, ale gdybym miała mieć kolejnego to również od nich. Polecam "Stellanove" z czystym sumieniem, każdemu, kto chce mieć pięknego, zdrowego przedstawiciela rasy.

Gość gość
Podzielam wypowiedz przedstawiona tutaj cytuję "Nikt mnie nie zmusi do adopcji jakiegoś kundla ze zrytą psychiką. Po to są porządne hodowle, żeby nam sprzedawać wymarzone psy, z porządnym rodowodem, po championach. Nie jakieś żałosne podróby w typie rasy. Pseudohogowcy i fanatyczne psiary, wielbicielki kundelków z różnych fundacji starają się za wszelką cenę zaszkodzić i oczernić hodowców. O hodowlach, z których mam psy i koty nikt nie miał nic dobrego do powiedzenia, a ja się nie zawiodłam. Niektórzy zwyczajnie kłamią, powinni się wstydzić ☹ " Dokładnie tak jest: pseudohodowcy i fanatycy pseudo-rasowców oczerniają porządne hodowle co jest wręcz OBRZYDLIWE :(