Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka08

Bezsenność

Polecane posty

Czy ktoś z Was ma problem z bezsennością? U mnie jest tak,że kładę się do łożka i zasypiam,a potem budzę się po "jakimś" czasie i tak kilka razy w nocy. Ostatnio budzę się nocy i choćbym nie nie wiem jak chciała to nie mogę zasnąć. Przewracam się z boku na bok,ale sen nie przychodzi. Nie wiem co mam zrobić już. Macie jakieś rady? Najlepiej naturalne metody. :(

U mnie jest tak, że do 2:00-3:00 w nocy nie mogę zasnąć, a o 8:00 jestem już wyspana. I tak od dobrych kilku lat....

Nie wiem, ja nie próbuję...siedzę przed laptopem, oglądam TV, czytam co popadnie i nic. Nie ma dnia, żebym zasnęła przed 2:00. Czasem budzę sie o 6:00 już wyspana i tak leżę jeszcze aż reszta rodziny się pobudzi...

Gość muuuuuuuuuuuuuu
masakra... może pij melise wieczorem

Ja już wszystkie melisse, tabletki na spanie i wszystko przerabiałam, ale nic z tego :D W sumie nie jest mi z tym źle.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
ja bym tak nie mogła obudzić się o 6 i nie spać zamęczyłabym się kiedyś tak miałam i strasznie to było dla mnie męczące

mam ten sam problem , wstaję ok.4 lub 5 rano , oglądam tv , piję kawę , coś poczytam potem kimnę na jakieś pół godz , no i wtedy jest już 9 , domownicy wstają , i tak już parę lat , leki nic nie dają , muszę z tym żyć 🌼