Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to takie ładne

właśnia zdałam sobie sprawę..

Polecane posty

Gość to takie ładne

.. że jestem samotna, wrocilam kolejny raz do pustego domu, nie mam z kim pogadac z kim sie posmiac, wypic piwa, to takie zalosne:(

Gość aha ii ach
ja co prawda mam ludzi w domu, ale jestem dla nich tylko gosposia. czasem tylko sie synom przypomni, że mnie moze kochają :O

Gość to takie ładne
dziewczyny.. a najgorsze jest to, że boje sie ze juz tak zostanie na zawsze, kurcze mam dzis jakis taki smutny klimat w sobie, nic tylko sie zalac a barek pusty :(

Gość ween 101
Ale ciesz się tym , przyjdzie dzień że zatęsknisz i pamiętaj inni mają gorzej albo tak samo

Gość ween 101
Lecę z butlom co pijemy???

Gość to takie ładne
cokolwiek byle mocne i dobrze klepalo ;)

Gość aha ii ach
ja wino półsłodkie, ale mało, jutro rano do roboty zresztą zaraz oidę spac, bo muszę wstać wczesnie jutro Wasze zdrówko YY 🖐️ słodkich snów

Gość ween 101
Wiesz czas podły nadeszła jesień , jesień to masakra sama w sobie też zawsze odchorowuje , potem wychodzę z jesiennej depresji by wpaść w zimową , następnie ta moja faworytka depresja wiosenna , po drodze tylko święta i obietnica że za rok będą leprze i sylwester i noworoczne obietnice bez pokrycia życzenia składane przez ogół które nigdy się nie sprawdzą Taaa..

Gość ween 101
O koorw.. już odpadła jeszcze butów nie włożyłem no i z kim tu tera cóś wypić ??? No nic więcej dla mnie..