Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katie22

nie mam znajomych ani przyjaciół

Polecane posty

Gość katie22

jak wyżej tak się ułożyło w moim życiu, że ze znajomymi z dawnych lat urwał się kontakt, jedni powyjeżdżali z drugimi na własne życzenie przestałam sie zadawać liczyłam na to, że poznam ludzi w szkole, zajęcia mam 3 razy w tygodniu wiec myslałam, że na pewno sie kimś zaprzyjaźnię - myliłam się jestem najmłodsza w klasie, a reszta dziewczyn albo jest z daleka, albo mają już mężów i dzieci i nie chcą sie zadawać z 22 letnimi siksami poszukując towarzystwa zapisalam sie na kurs językowy - i tutaj kolejne rozczarowanie, znów jestem najmłodsza, są 2 dziewczyny po 30 lat i reszta to panowie grubo po 40stce cały czas mam pod górkę, nie mam ani jednej osoby do ktorej mogę zadzwnonić i wygadać się czy chociazby pojść na imprezę, ta sytuacja trwa już 2 lata i nie wiem juz co robić by to zmienić...

Gość jeniiiifer
nic innego, jak dalej szukac, jakies dodatkowe zajecia, aerobik czy cos... wiem, ze mowi sie latwo, ale nie poddawaj sie i szukaj dalej. moze jakies forum twojego miasta/dzielnicy. a moze jakies kontakty da sie odnowic? wiem co przechodzisz, bo mialam identyczny okres w swoim zyciu, ale ja mialam wtedy jakies 16 lat. potem podlaczylam sie do paczki przyjaciolek z liceum i bylo juz ok. przyjazn potrafi docenic chyba tylko ten, co zasmakowal samotnosci.

Gość umrzesz samotnie
taka prawda :"(