Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwynudziarz

Jak rozmawiać z dziewczyną na czacie?

Polecane posty

Gość prawdziwynudziarz

Błagam napiszcie mi krótki scenariusz, chociaż parę pierwszych dialogów czyli hej itp. tak, żeby się rozkręciła rozmowa. Kompletnie mi to nie idzie, tak to wygląa mniej więcej: hej hej dalej ona pyta: skad jestes? ile masz lat? czym sie interesujesz? no i na tym koniec, bo nie wiem co pisać dalej, serce mi mocniej bije, pomóżcie

Gość gfdfdd
taka rozmowa jest debilna:O wypytaj orzycie prywatne z szczegółami najlepiej pikantnie wtedy taka rozmowa może być ciekawa

Nie wiesz skąd jesteś i ile masz lat? Jakieś zainteresowania musisz mieć, jeśli nie masz to napisz, że jesteś numizmatykiem, a w wolnych chwilach sklejasz modele łodzi podwodnych z czasów IIWŚ, dodaj też, że jesteś fanem Gwiezdnych Wojen i masz kostium Darth Wadera. :D

Gość prawdziwynudziarz
Proszę napiszcie krótki scenariusz

Gość muuuuuuuuuuuuuu
nie umiesz odpowiedzieć jak masz na imię i ile masz lat skąd jestes ? no to nie dziwne jak ona sama do siebie musi pisać

Gość prawdziwynudziarz
umiem-.- ale nie wiem co dalej. Mam pustke w głowie.....

Gość muuuuuuuuuuuuuu
zapyatj czym się zajmuje, no wszystko co chciałbyś wiedzieć jak wygląda jak minął jej dzień jaką muzykę lubi filmy sport itd

Gość prawdziwynudziarz
Próbuję właśnie i nic z tego....kompletnie nie wiem co pisać i to tak dosłownie nic...głupio tak napisać do obcej osoby: hej czym sie interesujesz? (albo na ktora masz do szkoly, przeciez to beznadziejne) Jeśli moglibyście przykładowy dialog (sam początek), to napiszcie.

Gość prawdziwynudziarz
No w sumie. Dzięki. ALe zawsze jest jednak ten wstyd mimo, że nie znamy się. Może trafię na dziewczynę z podobnym problemem która nie zamknie priva ;p

Gość trololo
A ile masz lat i ogólnie czemu się uciekasz do gadania z laskami na privie? ja mam podobny problem, może che ci sie o tym pogadać ;p?

Gość prawdziwynudziarz
17, ale dawniej potrafiłem (jeśli chodzi o net). Możemy popisac jak chcesz, na jakimś czasie np. Można być stanowczym np. "nie odpowiedziałaś na pytania" czy lepiej unikac takich tekstów?

DeMorai: Cześć, grzecznie donoszę, że w Twoim nicku wystepuje bląd! Krutka_zeluwka: Czesc, przeciez wiem, ze poprawnie jest zelufka! Znam sie doskonale na ortografji! ... no to juz wiem, ze warto popisac, bo wspoltowarzyszka wykazuje sie poczuciem humoru. DeMorai: Dobże, rze ja tesz nie popełniam błenduw! ;) Masz cos jeszcze, poza zel ... no tak, i tutaj mam problem jak poprawnie napisac! :P ... krotkiego? (pozwol, ze ten wyraz napisze poprawnie) Krutka_zeluwka: Pozwolilam - tam wczesniej :) Mam krotka pamiec. A Ty masz cos, na odwrot, dlugiego? DeMorai: Mam (nigdy nie podtekstuj seksualnie na poczatku rozmowy, bo zadna ze stron nie ma zielonego pojecia kim jest druga osoba, dopiero jak sie do Ciebie przekona, to mozna co nieco sobie pofolgowac) ... dluga liste pytan do Ciebie :) I mam nadzieje, ze odpowiedzi nie beda krotkie ;) Krutka_zeluwka: To poprosze o pytanie nr 1. DeMorai: Pytanie nr 1 - jakie pytanie mam zadac jako drugie? ... dobra, koniec, bo sie zaraz rozpisze przeprowadzajac czat ze soba :D Ale masz wzor. Pytania o wiek, miejscowosc, zainteresowania - daruj sobie, postaraj sie byc oryginalny ... no chyba, ze tylko ja tak potrafie :classic_cool: trololo - skoro masz z tym problem, to po co radzisz "po swojemu"? ;) P.S. a sprawa jest i tak skomplikowana, bo to kwestia ... psychiki - oczywiscie mozna nad tym popracowac :)

Gość trololo
też mam 17, wiesz co jeśli Ci nie odpowiada na pytania to po prostu nie ma ochoty na rozmowę, więc nie ma co się wysilać, mój mail seweryn098765@gmail.com jak coś

Gość Cyrynova
Ja też mam 17 :P Masz może ochote popisać :) ?

Gość prawdziwynudziarz
Wolałbym na czacie, chociaż nie chce spalic rozmowy :P mail to czekanie na odp, a jak z dziewczynami tak mam to i z każdym. Napisz mi jeszcze czy ćwiczysz rozmowy, wchodzisz na czat, udaje się dłużej przytrzymać rozmowę ode mnie?

Dziewczyna (albo facet, tutaj nigdy nie wiadomo) Cie pyta, czy masz ochote, a Ty odmawiasz? Eh! ;)

Gość prawdziwynudziarz
Mogę pogadać,a le po drugim pytaniu zamknę się w sobie :(

Gość trololo
może jutro popiszemy, teraz lecę spać, fajnie wiedzieć, że nie tylko ja mam takie problemy :)

Gość prawdziwynudziarz
Udało się dziś. Raz. Dziewczyna miała poważny problem i usiłowałem jej pomóc, ale w dalszym ciągu zastanawiałem czy odpowiednie słowa dobrałem, tzn. czasem się zastanawiałem. Opisywałem to tak jak ja to widzę, najgorsze są dłuższe przerwy, nie wiem jak ktoś na nie zareaguje... próbuję także zapraszać na priv i czekam aż ktoś pierwszy zacznie, ale to raczej na nic..dla mnie też te całe 'hej', 'co tam' jest bez sensu ..

Gość prawdziwynudziarz
Jak coś jutro powinienem tu wbić, ale przez mail będzie trudno, chyba że jest opcja czatu, tylko tak jak pisałem nie umiem na luzie, ciagle sie zastanawiam a często w ogóle brakuje słów.

Gość Tak bajeruj!
LarryLurex88: czesc Nieosiągalna16kr: hej hej LarryLurex88: co słychać? Nieosiągalna16kr: a zajebiście a u cb? LarryLurex88: no słabo LarryLurex88: ale nieważne LarryLurex88: jak masz na imię? Nieosiągalna16kr: Patrycja LarryLurex88: no ładnie LarryLurex88: jesteś czasowo niedostępna sądząc po nicku? Nieosiągalna16kr: od zawsze byłm nieosiągalna nie jestem taka łatwa LarryLurex88: heh to dobrze LarryLurex88: to się teraz ceni LarryLurex88: Ciekawe czy jesteś taka na jąką się zapowiadzasz Nieosiągalna16kr: jestem LarryLurex88: jesteś cwana bestia LarryLurex88: do czasu LarryLurex88: aż jakiś się nie pojawi co Ci w głowie zawróci Nieosiągalna16kr: ee nie ja jezeli mam sie oddac to tylko z miłości LarryLurex88: to dobrze LarryLurex88: pokażesz się na foto? Nieosiągalna16kr: no ok.ale ty też LarryLurex88: no ok LarryLurex88: mcacity@interia.pl Nieosiągalna16kr: poszło Nieosiągalna16kr: i co? LarryLurex88: no przyszło LarryLurex88: fajny klips Nieosiągalna16kr: haha dzięki xD LarryLurex88: nie ma za co LarryLurex88: wysłać ci moje? Nieosiągalna16kr: nom Nieosiągalna16kr: ile masz lat? LarryLurex88: 23 LarryLurex88: a wiesz co? Nieosiągalna16kr: co? LarryLurex88: wiesz że jestem przystojniejszy od piepszonego Johny Deppa LarryLurex88: więc uważaj Nieosiągalna16kr: haha :d dobree Nieosiągalna16kr: ok mam LarryLurex88: podzielasz również tą opinie? Nieosiągalna16kr: hm..chyba jednak nie LarryLurex88: oczywiście ty masz prawo tak sądzić Nieosiągalna16kr: no oczywiście LarryLurex88: Muszę już kończyć ale jak chcesz możemy kontynuwać naszą rozmowę np przez gadu. Nieosiągalna16kr: 37238626 Nieosiągalna16kr zamknął okno priva

Gość elorsa
Ja: czec tu twoj nowy chlopak Nieznajomy:hej Ja: i co ty na to ? xd Ja: chlopajk czy dziewczuna ?> Ja: xD Nieznajomy:dziewczyna ja a ty Ja: F oczywiscie wczesniej zartowalem Ja: Skad jestes ? Nieznajomy:mazowieckie Ja: Mszczonow Ja: z mazowieckiego tez Ja: a czym sie zajmujesZ? Nieznajomy:ja salowa w szpitalu a ty Ja: Tokarz to troche glupio brzmi xD Ja: a;le jest calkiem fajnie Ja: jak masz na imię Nieznajomy:ja tez nie narzekam na prace Nieznajomy:kasia Ja: no ładnie Nieznajomy:dzieki Ja: ile masz alt ? Ja: lat Nieznajomy:26 Ja: o 5 lat starsza jestes odemnie xD Nieznajomy:ahas Ja: ale to nie robi zadnych problemow ;) Ja: w sensie pozytywnym Nieznajomy:masz kogos Ja: oczywisscie Ja: nie xD Nieznajomy:ja tez sama Ja: trzeba znalesc 2 polowke Ja: a duzo mialas facetow ? Ja: ostatni raz kiedy ? Nieznajomy:1 Nieznajomy:rok temu Ja: i co sie stalo ? Nieznajomy:miał na boku zaraz wruce oki Ja: oko Ja: a to cham

Gość gość
jak masz na imie

Gość _Sex_Kotka_
hej wszystkim! <3

Gość _MegaGwauciciel_
Z dziewczyną na czacie trzeba rozmawiać łagodnie. ps:czasami daje ci kosza... :D

Gość 83raaf
Cześć wszystkim! Przyznam szczerze, że też mam problem z otwarciem rozmowy na czacie. Wydaje mi się, że najważniejszy jest początek rozmowy bo od niego zależy w dużej mierze czy będzie dalej swobodnie o czym gadać. Wczoraj po bardzo długim czasie wszedłem na czat WP i zacząłem gadkę od banału w stylu "cześć". "jak mija wieczór". Liczyłem, że ona jakoś to rozwinie i będę miał punkt zaczepienia na dalszą rozmowę a ona odp. tylko "spoko" no i spaliłem się w blokach. Niestety podejrzewam, że jeśli ona słyszała taki wstęp od większości rozmówców to nie chciało jej się po raz n-ty pisać jak jej mija wieczór. Banalne pytanie-banalna odpowiedź. Niestety trzeba się postarać z ciekawym otwieraczem. Z racji tego, że na czacie nie wiemy kompletnie z kim zaczynamy gadkę to jedynym punktem zaczepienia może być jej nick, ewentualnie zupełnie coś od czapy ale oryginalnie. Faceci mają problem z kreatywnością dlatego ciężko nam przychodzi ogarnięcie ciekawego otwieracza. Dam wszystkim nieśmiałym rade która jest banalna i oklepana ale sprawdzona. TRENING CZYNI MISTRZA. Bądźcie naturalni, nie udawajcie kogoś kim nie jesteście lub chcielibyście być. Nie wiem jakim cudem ale kobieca intuicja to sprawnie działający radar i wykrywacz ściemy i sztuczności. nie przejmujcie się że 100 lasek Was oleje albo gadka nie wypali. Za którymś razem w końcu się uda. Tego jestem pewien bo znam to z autopsji. Pamiętajcie o poprawnej pisowni, interpunkcji i ortografii bo to potrafi zrazić do rozmówczynię na starcie. Nie spieszcie się ąż tak bardzo z odpisywaniem żeby zjadać literki. Piszcie to na luzaku a nie w desperacji lub jakbyście mieli być za chwilę ścięci. Jeśli laska Was olewa lub zbywa półsłówkami to dajcie sobie spokój. Macie przecież swoją godność. To nie są jakieś boginie tylko tacy sami zwykli ludzie. Pozdrawiam. Powodzenia

Gość gość
Jak masz na imie

Gość gość
masz ładnom cipke

Gość Kriss

Mam ten sam problem gówno wi co pisać od czego zacząć źle zaczniesz spalisz się.