Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwq

Czy to okres ? co się dzieje ?

Polecane posty

Gość edwq

Witam , moja dziewczyna ma iście nieregularne miesiączki potrafi owszem dostać w spodziewany dzień jednak zdarzało się nam że okresu nie było nawet dwa tygodnie ale cóż to już przerabialiśmy ale takiej sytuacji jak jest teraz jeszcze nie było a mianowicie okres pojawił się wczoraj - trwał dwie godziny po czym zanikł ? dzisiaj pojawił się ponownie na podobny czas i jak na razie nic po za tym stąd moje pytanie co może być przyczyną co się dzieje ? zaczynamy się martwić ... Dodam że współżyjemy z prezerwatywa która zawsze sprawdzam po fakcie przy czym nie koncze w środku .. Pozdrawiam i dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi ! Wartościowa wypowiedź Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Gość xcsdz
a co ma sie niby dziac? kazda kobieta ma SWÓJ cykl, u jednej krew sie bedzie lała 24/h strumieniami , u drugiej beda lekkie plamienia i 0 bolu, kazda z nas jest inna,

Gość edwq
xcsdz, tylko że to pierwszy taki przypadek dotąd jej okresy były normalne jeśli chodzi o długość ;]

Gość xcsdz
to na prawde bez znaczenia:) mniemam ze jesteście młodzi?? mam 28 lat i do tej pory moj okres przychodzil co miesiąc, zawsze był taki sam, pierwszy dzien bol,4 przerwa, 5 powrot i ostatni dzien, tym razem czekalam na okres ponad 2 miesiace, 0 bolu, zadnej przerwy, okres trwal 3 dni, i czym mam to wyjsniac?:P mozna zmiana klimatu, stres, dieta, choroba itp itd..;)

Gość edwq
no rozumiem o co Ci chodzi :) nie jestem znowu dużo młodszy od Ciebie ale po prostu do głowy przychodzą różne dziwne rzeczy mimo takich doświadczeń jakie już przeszliśmy :) tylko człowiek naczyta się w internecie że takie plamienie bo inaczej tego nazwać nie można może nawet oznaczać ciąże i stąd to całe zamieszanie ;]

Jeżeli skończyła 18 lat to czy konsultowała nieregularne miesiączki z ginekologiem? Jeśli nie to na co czekacie? Aż zaczniecie się starać o dziecko i nie będzie się udawało? 🖐️

Gość xcsdz
radze nie czytac i sie nie nakrecac, po latach doszlam do wniosku , mniej wiem =jestem spokojniejsza;) szczerze, radze zrobic to samo;)

Gość juhgh
to się idzie do ginekologa z takimi pytaniami a nie na forum dyskutuje

Gość edwq
Po to jo jest forum żeby dyskutować jeśłi Ci coś nie odpowiada to nie pisz :) wiecie namawiam ją na wizytę u ginekologa od dłuższego czasu bo to nie pierwsze problemy ale brak czasu , studia itp i jak do tej pory mi się nie udało ..

Gość a jakiej ty tu pomocy
chlopcze oczekujesz????:O co my lekarze??? no pomysl troche

zgadzam sie z poprzednimi opiniami niech idzie do ginekologa innej rady nie ma ani recepty na to

Gość edwq
Nie Ty byś się z pewnością na lekarza nie nadawał-a :) po prostu może któraś z forumowiczek miała podobny problem tylko tyle

ale kazda ma inny organizm kumasz ty to? u jednej moze byc to ciaza a u drugiej nie ciaza moga to byc rownie dobrze problemy hormonalne jak nie pojdzie do ginekologa to sie nie dowie jaka jest przyczyna i nie badz smarkaczu opryskliwy bo nik nie jest tutaj wrozka:O ani ci nie wywrózy z tego z kuli

Gość edwq
ale o na nie pojdzie bo juz usunela ciaza i sie boi :O