Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sherloczka

20tysiecy osób popiera transseksualistkę

Polecane posty

Gość sherloczka

Nareszcie normalność ! Bardzo sympatyczna ta pani i konkretna, Kraków- jesteście liderami tolerancji. WOW!

Gość foxy brown one
tez bym na nia zaglosowała gdyby była z mojego okręgu

Gość pewnie głównie według
zasady Głosuję na listę X nie wiem na kogo to skreślam 1. pierwszego 2. ostatniego 3. pierwszą kobietę to są najlesze miejsca :classic_cool:

Gość sherloczka
z tego co mówi, to ona jest normalniejsza niż większość heteroposłów ;-) Normalnie taka serdeczna cioteczka z ogromną sympatią do ludzi. Nie przepadam za manifestacjami orientacji w stylu Biedronia, ta pani do mnie przemawia swoim autentyzmem i niewymuszonym normalnym zachowaniem.

Gość sjsdjsds
ta pani do mnie przemawia swoim autentyzmem i niewymuszonym normalnym zachowaniem. - to nie Pani tylko facet po przeróbce -nie widze niczego autentycznego w facecie który maluje sie i nosi sukienki -to nie jest normalne zachowanie...gdyby twój mężczyzna zachowywałby się w ten sposób uznałabyś to za normalne?

Gość sherloczka
może masz lepsze żrósła, ale wg mojej wiedzy, osoby transseksualne to osobowosć jednej płci funkcjonująca w ciele drugiej płci, odkad pamiętają, nie czują sie kobietami, pomimo cech płciowych kobiecych, lub mężczyznami, pomimo cech płciowych meskich. I oczywiście nasila sie to w okresie pokwitania, kiedy już kompletnie nie identyfikuja sie ze swoim wyglądem i chcą to zmienić, bo czuja sie uwięzione w obcym swojje osobowości ciele. Zatem mój facet nie założy sukienki, bo oprócz posiadania penisa, tez czuje sie facetem. Zanim transeksualista zmieni płeć jest poddawany setkom testów psychologicznych i zapewniam cie,że ani trochę nie ściemnia że wewnetrznie jest mężczyzną choc posiada piersi lub na odwrót. Raczej nikt z nas nie zrozumie jaki to dramat, urodzić sie w ciele niepasujacym do duszy. Ale można chociaż spróbować nie wyjeżdżać z zacofanymi tekstami o zbokach, eh...

Gdyby Pan Bóg chciał na świecie transseksualistów to dorobiłby Ewie 'ptaszka'. Dla mnie to dewiacja i zdania nie zmienię. Każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów a moje są takie a nie inne.

Gość sherloczka
ale właśnie ten PanBóg włożył do ciała mężczyzny duszę kobiety. też mogło Cie to spotkać, najnowsze badania mówią że za transseksualizmem stoją o zaburzenia chemiczne mózgu w fazie płodowej. Chyba każda z transseksualnych osób wolałaby sie urodzic ze zgodnościa ciała i duszy, nikt nie chciałby sie tak meczyć i cierpieć. Kazdy kto urodzi sie "normalny" ma o niebo łatwiej niz oni, ciekawe ile jest takich osób np. w naszym kraju? W Azji jest znana trzecia płeć, to chłopcy, którzy są bardzo kobiecy z rysów twarzy drobnej figury i delikatnej osobowości, jest to znane i zrozumiałe od wieków, nazywają się Kathoey i maja swoje funkcje w społeczeństwie. Nawet naturze sie czasem coś pochrzani i nie określi płci w sposób definitywny.

Gość w koncu cos sie ruszylo
w tej zacofanej polsce moze powoli skonczy sie dyskryminowac transow 🖐️

'ale właśnie ten PanBóg włożył do ciała mężczyzny duszę kobiety' -chyba nie czytałaś Pisma Świętego. Bóg stworzył mężczyznę i kobietę...nie transseksualistkę/stę.

Gość sherloczka
Ty czytasz Biblię, ja widzę żywych ludzi, ktorych coś/ktoś na takich stworzył, jak wytłumaczysz ich istnienie?

Gość sherloczksa, poszuklama, pisza
ze 1 na ok 50 tys, wiec chyba z tysiąc. Ale mysle,ze wielu ludzi do tego sie nie przynaje, wiec moze wiecej. No i jest to takze problem ich rodzin - wiec napewno wielu osób dotyczy - no i niech maja przedstawicielke.

Gość w koncu cos sie ruszylo
Nie ma co dyskutowac z takimi ludzmi jak kolorowekredki , ludzmi ktorzy przekladaja religie nad normlane zycie 🖐️

"W Azji jest znana trzecia płeć," Tzw. trzecia płeć to zupełnie co innego. Australia jest pierwszym na świecie krajem, w którym prawnie uregulowano prawo osób transseksualnych do wpisywania tego faktu do dokumentu tożsamości. W rubryce: płeć - można zamiast "męska" czy "żeńska" wpisać: "płeć nieokreślona".

Gość sherloczka
Kredki, kulturalnie dyskutuje., ma inne zdanie i ok. Nie postrzegam tej opani jako tylko przedstawicielkę transów, ona reprezentuje normalność- czyli te wszystkie osoby, nietransseksualne, którym ona sie spodobała POMIMO swojej transseksualności, po prostu jako wartosciowa kandydatka na posłankę.

Gość sherloczka, poszuklama, pisza
kredki - skoro wierzysz w Boga to zauwaz, ze Bóg ( no bo kto inny?) czesc ludzi uczynił transeksualistami, częsc homoseksualistami, jedni urodzili sie chorzy, sa blondyni, rudzi, mankuty, krótkowidze-, wysocy - niscy- to nie ludzie spod sztancy!

Gość sherloczka
nie wiedziałam o tej Australii, dzięki za info :-)

Nie ma co dyskutowac z takimi ludzmi jak kolorowekredki , ludzmi ktorzy przekladaja religie nad normlane zycie -zgadza się...jeden wierzy w Boga (tak jak ja), inny ślepo ufa 'Pudelkowi' i gazecie 'Bravo'. 'ja widzę żywych ludzi, ktorych coś/ktoś na takich stworzył, jak wytłumaczysz ich istnienie?' -nie będę dyskutować na ten temat. dlaczego? ponieważ mamy skrajnie różne poglądy i mogłaby się wywiązać nie miła dyskusja.

Gość sherloczka, poszukałam, piszą
Przepraszam za bledy! - ale sie zdenerwowałam. Kiedys Polska znana była z tolerancji religjnej, Cieszę sie, ze znów moze miec W świecie opinie państwa tolerancyjnego, bo ostatnio cięzko z tym było.

Gość sherloczka
Ja tam jestem miła i nie ekscytuję sie tym, że ktoś jest inny niz ja, ale jeśli nie ręczysz za siebie, to faktycznie nie nalegam ;-)

to nie Bóg uczynił człowieka homoseksualistą, transseksualistą... są ludzie, którzy porzucają swoją orientację (homoseksualizm np) na spotkaniu z Ojcem Jamesem Manjackalem..

"Australia jest pierwszym na świecie krajem, w którym prawnie uregulowano prawo osób transseksualnych do wpisywania tego faktu do dokumentu tożsamości." a w polsce jeden bank , odcial dostep wlascicielowi do konta gdy zmienil imie z dominiki na dominika ;-))) co kraj to obyczaj;)

"-chyba nie czytałaś Pisma Świętego. Bóg stworzył mężczyznę i kobietę...nie transseksualistkę/stę." jak mnie zawsze bawi jak sie ludzi na te nudna jka flaki z olejem ksiazke powoluja;-))) pismo sw rules;-)))

"są ludzie, którzy porzucają swoją orientację (homoseksualizm np) na spotkaniu z Ojcem Jamesem Manjackalem.." o widzez ze biznes "z ojacami" sie krei calkiem dobrze;-))

Gość kredki w ktorymm ty wieku
zyjesz? W sredniowieczu palili rude kobiety, jako czarownice, narzedzie szatana. Tudziez czarne koty. Wez ty sobie lepiej poczytaj powazną literature medyczną

to pismo sw - jest tak infantylne ze naprawde myslalam ze dorosli ludzie sobie glowy tym nie zawracaja;-))) ja rozumiem w przedszkolu - te opowiastki o synu marnotrawnym i innne duperele - ale ze dorosli sie zaczytuja taka infanmtylna ksiazka - to jestem w szkou;-)))

Gość sherloczka
Jasne są różne teorie i rewelacje, ale jest pytanie: po co LECZYĆ tych ludzi? skoro io tka już maja zrytą psychę, bo całe zycie z brakiem akceptacji, szarganiem poczucia wartości, myslami samobójczymi, itd. Ludzie, którzy wyznają religię miłosierdzia, stają na glowie aby nakłonić takie osoby do kolejnej drogi przez mękę, do jakiegoś niepewnego skutkiem i nieznanego w konsekwencjach operowania zywcem na swojej osobowości. Po co? Bóg kocha każdego, na każdego jest otwarty, w każdym z nas jest czastka boga powłoka cielesna, popędy i sposób ubioru to jakieś nic nie znaczące doczesne bzdury, które są kompletnie nieistotne wobec absolutu. Liczy sie czy tem cżłowiek jest dobry i czyni dobro, a nie czy gniecie penisa nosząc rajstopy.

ale o co kaman?;) jaki bog?;-))) ten bog to musi byc zaje..koles - siedzi ichyba jointy pali patrzac na to co stworzyl;-)))