Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sherloczka

20tysiecy osób popiera transseksualistkę

Polecane posty

Gość w koncu cos sie ruszylo
i do kolekcji przyszla kolejna idiotka , w sumie mnie to nie dziwi nieszczescia chodza parami 🖐️

jasne - idz poczytaj pismo sw w przerwach gdy bedziesz nazywal ludzmi idiotami - to tez w parze zazwyczaj chodzi: wiara a boga z chamstwem;-)

to pismo sw - jest tak infantylne ze naprawde myslalam ze dorosli ludzie sobie glowy tym nie zawracaja - nawet nie skomentuję :) Szkoda zdrowia na dysputy z kimś takim. Nie wierzysz w Boga? twoja sprawa,ale nie obrażaj Go.

i naisa to laska ktora wczesniej pisala ze ma prawo wyrazac walsna opinie, ty mozesz to ja tez - i to w dowolnej formie;-)) as easy as it is;-))) i przestan mi tu z bogiem wyjezdzac , ok? i jeszcze dodala "nie skomentuje" a skomentowala - pelna schizofrenia;-))) widac bog lepetyna zawladnal;-))

w przerwach gdy bedziesz nazywal ludzmi idiotami -przytocz mi zdanie w którym napisałam IDIOTA. ahhh...chciałam zauważyć,że jedyną 'osobą' która atakuje w tym topicku jesteś ty.

janie atakuje - ja nie postrzegam swiata w kategoriach atak/obrona, jestem pacyfistka;-)) a wpis nie byl do ciebie - ciut przerazliwona jestes slonko;)

Gość romek bez oponek
ROR jestes chujem. sam atakujesz przez cały top a gadasz na innych. to ze wierzysz w diabła to nie powód zeby kryrtykowac innych za ich wiare. spokojnie...spotkasz sie z szatanem szybciej niz myslisz

"[zgłoś do usunięcia] romek bez oponek ROR jestes ch*jem." czyzby kolejny-wierzacy?;-)) "sam atakujesz przez cały top a gadasz na innych." po pierwsze to kilka linijek dopiero napisalam - apo drugie retoryka wojny/ataku jest mi obca;-) widocznie ci wierzacy sa bardziej wojujacy ;-) " to ze wierzysz w diabła to nie powód zeby kryrtykowac innych za ich wiare" ja nie krytykuje - mi tam zwisa czy ktos wierzy w pancia boga, czy w puszke piwa;-)))) as easy as it is;)) "spokojnie...spotkasz sie z szatanem szybciej niz myslisz" oj juz sie spotkalama - i nadal mam ciarki na plecach gdy sobie rzypomne - wole szatanow od aniolow;-)))

Gość dsdsdso
oj juz sie spotkalama - i nadal mam ciarki na plecach gdy sobie rzypomne - wole szatanow od aniolow -rozwiń

dziecko drogie jak nie piszesz o jakis zarodkach to o pismie sw ile ty masz lat 18? wiecej ci nie daje bo to niemozliwe by tacy idioci chodzili po globie

"dsdsdso oj juz sie spotkalama - i nadal mam ciarki na plecach gdy sobie rzypomne - wole szatanow od aniolow -rozwiń" mowi sie "rowin, PROSZE" - rozkazow raczej nie wykonuje, juz mowilam jestem pacyfistka;) " dziecko drogie jak nie piszesz o jakis zarodkach to o pismie sw ile ty masz lat 18? wiecej ci nie daje bo to niemozliwe by tacy idioci chodzili po globie" nie wiem czy to do mnie - bo ja o zarodkach zadnych nie wspominalam, a te oceny pod adresem interlokutara pt "jestes taka i taka" dowodza tylko ze nie starcza argumnetow dodsyskusyji ;-))

dziecko drogie jak nie piszesz o jakis zarodkach to o pismie sw ile ty masz lat 18? wiecej ci nie daje bo to niemozliwe by tacy idioci chodzili po globie -ja też na temat żadnych zarodków się nie wypowiadałam,więc nie wiem o co ci chodzi

nie dosc ze idiotka to ze skleroza cos ludzie sa rozni 🖐️

idz poczytaj sobie pismo sw w przerwach jak nazywasz ludzi idiotami;-))) od tego pisma to az ci widocznie para uszami idzie;))))

Gość johny brewwio
weź suko skopiuj temat o zarodkach gdzie któreś z nich pisało i będzie po sprawie. bo pierdolisz,że ktoś o zarodkach pisał a sama masz problemy z głową. ja siedze tu non stop i nie widziałem,żeby któras z nich pisała o zarodkach.

bo niektorzy to zyja tylko od pisam sw do zarodkow w macicy;-)) ot, caly ich swiat;/

Gość sherloczka
mam przyjaciela, ktory będąc fizycznie mezczyzną czuje sie kobietą. Nie robi sobie operacji, zostawia to w środku siebie, pragnie mezczyzn, lae też tego nie realizuje, to ogromnie wrażliwa osoba i porównując go z tytułową Anną Grodzką, to widzę, że jej coming out czyni z niej szczęsliwszą i niesfrustrowana osoba, ona może coś zrobic dla ludzi dla kraju, pracować, rozwijać sie i działać, on tylko od jednej depresji do drugiej alkohol wieczorami w pustym pokoju i zmarnowany potencjał jako człowiek. Wnioski wysuwamn zatem takie, że każdy powinien żyć tak jak chce i tka jak czuje- jesli nie krzywdzi przy tym nikogo, to naprawdę nieistotne z kim sypia i jak sie ubiera. Live and let live

Gość marta poranna
i co? cipe ma? nie wierzę.

Gość sherloczka
technicznie to nie mam pojęcia, ale robi sie pełne operacje zmiany płci, więc i pochwę sie robi. latwiej dziurkę wydrążyć niz 21 palec doszyć, chyba ;-)

"[zgłoś do usunięcia] w koncu cos sie ruszylo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4976143& start=510 Nie moja wina ze za mlodu laska traci pamiec krotko trwala " ale co ma piernik do wiatraka/;-) (poza tym ze tyle samo liter;-)) tamto bylo o czym innym - zreszta u mnie pelna konsekwencja i nie rozumiem dlaczego tak sie podniecilas tymi zarodkami i jeszcze polaczylas to z dyskusja o trans + psimie swietym - moze ci sie tak zadzwiajaco kojarzy;-))))) pisalam tez o hipotekach - jak dobrez poszukasz . goog luck;)))

"[zgłoś do usunięcia] marta poranna i co? cipe ma? nie wierzę." jelsi juz to "pochwe" - po co te wulgaryzmy?;-) "technicznie to nie mam pojęcia, ale robi sie pełne operacje zmiany płci, więc i pochwę sie robi. latwiej dziurkę wydrążyć niz 21 palec doszyć, chyba" tez znam takich ludzi - wazne ze by byli soba, lepiej byc transem - niz onanizowac sie pismem sw i ekscytowac co innyi ze swoimi genitaliami robia;-)

Gość marta poranna
ja w sztuczną cipe spod skalpela nie wierzę. Może to być jedynie marna imitacja. Przecież łechtaczki nie ma - bo skąd niby? Podobnie z kootasem - transowi kootas nie stanie jak mojemu staremu

Gość marta - poczytaj sobie
medycyna juz i na to poradziła. Sluchalam oststnio w radio wypowiedzi lekarzy.

Gość sherloczka
to zajmij sie "starym" bo jemu za frajer tez nie stanie ;-) nie takie rzeczy jak łechtaczka, rekonstruują, zresztą, i tak co drugi facet i tak nie wie,gd zie ona jest ! :-) :-) :-)

marta poranna - "blogoslawienie cisi - nie myslic z innim slowam na c...- ktorzy nie widzieli ale uwierzyli;-))))

sherloczka - ma racje, modne tez bylo w soim czasie - przywracanie blony dziwiczej;-)) to dla tych niedowartosciowanych i kiepskich kochankow chyba;/ zonka z blonka - tyle w odbycie raczej blony juz nie ma i nie da sie tego "udowodnic" czy analnie dziewicza;-)

Gość aoxakxapka
ROR- ale jesteś wulgarna :/ jak tak wogóle można? masz jakies wartości z domu wyniesione?

nie zgodze sie - ze jestem wulgarna - o co to nie!;-)) ja nie uzywam wulgarzymow - a jedynie nazywam rzeczy po iminiu - skad sie biora takie jak ty ktorym sie slowa "analny" czy pochwa kojarza z wulgarnoscia, skad takie zahamowania...smiem twierdzic w sferze seksualnej?:-)) nad tym sie lepiej zastanow.. a wynioslam to z domu - o rzeczach ludzkich mowilo sie normalnie - odbyt, pochwa, lechtachka - pytanie kto ciebie wyychowal?:-)

epiej byc transem - niz onanizowac sie pismem sw -?????? chyba ta osoba miała to na myśli i wcale się nie dziwię,bo jestem w szoku jak mozna napisać coś takiego