Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha86

Bede stara panna

Polecane posty

Hmm ... ale przeciez Ty masz juz 86 lat, to raczej nie "bede", ale "jestem"! Ladnie to tak sobie wmawiac mlodosc? Singiel sie klania - life's good! (nie, zadna kryptoreklama), ale trzeba wyrzec sie kilku potrzeb z piramidy Maslowa.

JA :classic_cool: świadomie wybrałam życie w pojedynkę. na razie nie zamierzam niczego zmieniać. jako singiel czuję się szczęśliwsza niż w związku

pi-kjó - a to Twoje szczescie to nie wynika czasem z czegos ... zwiazanego z Twoim nickiem? ;) I nie, nie chodzi mi o upijanie krolika!

pi-kjó - a jest wprost, czy moze odwrotnie, proporcjonalne do ilosci spozywanego pokarmu? ;)

Gość bogaty samotny
Zawsze chciałem mieć fajną żonę i trójkę dzieci. Wyszło trochę inaczej. Ale powoli przyzwyczajam się do tego, że nikt mi nie mówi kiedy mam zjeść kolację, ogolić się czy pozmywać naczynia. Bycie singlem jest fajne na swój sposób. Gorzej wieczorami oraz w niektóre dni, gdy szczególnie mocno czujesz, że twoje życie nie ma sensu.

" DeMorai Max - Twoja muzyka sie nie spodobala i autorka postanowila sie przemiescic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4988493 Ja nawet nie wchodze w ten link! Quality ... not quantity (ber alles :=) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/803a7809e dec960b.html" Widać nie znasz się na muzyce:P.Mogę się poskarżyć artystom:P.

pi-kjó - daze do drazenia ;) Lece spac 🖐️ Qrde, Max ... wszedlem ... teraz nie bede mogl spac :(

Gość kajak kojak
ja postanowiłam być starą panną, trochę karierowiczką-dorobkiewiczem, elegancką niezależną babką singielką teraz mogę być co najwyżej elegancką mężatką, bo z moich planów wyszedł mąż :)