Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha86

bede stara panna , co poradzic

Polecane posty

no wiesz nie wiem ,czy sobie teraz jaja robisz,ale np. ja wciaz nic nie moge znalezc, zadnej pracy z moimi kwalifikacjami:) a jak mam pracowac na Hali w markecie to dziekuje bardzo....juz raz po maturze przezywalam ten mobbing:(

86 - no pewnie! To przeciez ja codziennie rano klade na Twojej wycieraczce czterolistna koniczyne, kwiat rozy w wazonie i do drzwi dzwonie! A, i bym zapomnial - szprycuj sie witamina C! 6-7 razy dziennie 200mg dawki, co 2-3 godziny. P.S. A siebie doskonale znasz?

Koneserze ostatni moj zwiazek skonczyl sie latem,ale to nie bylo to ...po prostu....ach czlowiek glupi zawsze sie nastawi i po co to komu? lepiej zyc mysla,ze juz sie nikogo nie pozna i najwyzej sie pozytywnie zaskoczyc...a jak nie to nie...trudno

Gość KoneseRRRRRr
to kogo ty szukasz ? księca z bajki ? :P

86 - o, no to teraz wiadomo skad przeziebienie! Qrcze, odkrywac to sie mozna latem, ale jak przychodzi jesien to, blagam Cie, zmien nawyki! ;) A odkrylas moze ostatnio cos, czego nigdy nikomu nie powiesz? - chetnie wyslucham ;)

nie musi byc ksieciem z bajki,ale zeby cos zaskoczylo,zebym pomyslala "o cholera to jest to!" i zebym miala tego 100% pewnosc....nie chce b yc z nikim dla samej idei bycia.

Gość Roman_z_Babilonii
załóż se konto na sympatii i napewno kogoś poznasz :P

Gość ween 101
To drugie to moje alter ego Kim jesteś z zawodu??

Gość Roman_z_Babilonii
no tak, ale skoro póki co nie pracujesz, nie studiujesz, nie lubisz imprez to gdzie ty chcesz kogoś poznać ? na ulicy ? :P

Gość ween 101
U qrfaa anal anal.. analitykiem???? To kaplica.

Gość Roman_z_Babilonii
zostaniesz starą panną z takim myśleniem :) ja znam 2 pary co sie na necie poznały trzeba iść z duchem czasu :P

Gość ween 101
Wiem uzależnij się od czegoś !! Poznasz miłość na grupie terapeutycznej

86 - od czego sa kaloryfery? :) O, analityczka ... to ja rozkazuje kreowac pozytywne scenariusze swojej future value ;) Pedze spac, dobranoc.

Gość Roman_z_Babilonii
lOOOL a co ślepa jesteśśśśśśśś ? HEHE

Gość Roman_z_Babilonii
ale co żeby był ślepy i cie nie widział dobrze :P ? hehe aż ze śmiechu sie turlam :)

Gość ween 101
O ty to jeszcze nie słyszałem wysokich to ile ?? W kadrze siatkarzy coś by się wygrzebało.. jakie miasto??

Gość Roman_z_Babilonii
no tak czyli najlepij szukaj partnera u jakiegoś okulisty myśle, że tam z pewnością takich spotkasz :)zaczaj sie tam i catuj, jako że noszą okulary pewnie prędko cie nie zobaczą :)

Gość ween 101
To faktycznie wysocy jak hooi.. skąd jesteś ?? Morze macie jakąś drużynkę , co jest fajnego w okularach , u dziewczyny ok. Ale u faceta?