Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabla22

nie ogarniam facetów!!!

Polecane posty

Gość blabla22

sprawa taka: (TYLKO BLAGAM DOCZYTAJCIE A DOPIERO POTEM POTEPIAJCIE MNIE:)) poznalam chopaka w klubie. wymienilismy sie numerami. pogadalismy, ble ble ble.. zeszlo nam do 13 dnia nastpnego. tego samego dnia wieczorem dzwoni do mnie z pytaniem co tam, jak tam. zapytal o nazwisko bo chcial zaprosic na fejsie.. podalam. wieczorem zaakceptowalam jego zaproszenie.. pisalismy praktycznie codziennie. non stop zakanczal rozmowe DO ZOBACZENIA. i tak dokladnie tydzien pozniej spotkalismy sie, w celu 'zaliczenia' przeze mnie egzaminu.. przede wszystkim co warto zaznaczyc to to ze rozmawia nam sie bardzo dobrze, jakbysmy sie znali od wiekow. w nocy pod wpllywem emocji, hormonow zrobilismy to ze soba - czyt. przespalismmy sie. wiem-zero szacunku, rozumiem wasza opinie. caly nastepny dzien chodzilam struta, bo zachowalam sie jak szmata.. ale niewiedziec czemu owy Pan odezwal sie pytajac o samopoczucie.. i tak znowu rozmawialismy, a on w ostatecznosci podziekowal mi za wspolny wieczr. nasteppnego dnia napisalam z propozycja spotkania. zgodzil sie.. ale ze zapil to w dzien spotkania wszytsko przelozyl.. mielsimy sie spotakc lecz wostatecznosci napisal ze juz ma wieczor zajety. ze nastepnego dnia. mielsimy sie zatem zgadac smsem. napisalam co z tym spotkkaniem bo jak nie to mam inne plany, a on ze skoro mam inne plany, to spoko ;] pociesznie. na to ja mu ze shopping zawsze mozna przelozyc a o zebym szla na shopping bo wie co to znaczy dla laski.. po tym tekscie stwierdzilam ze po prostu wymiguje sie od spotkania i ze to koniec - jesli kiedykolwiek byl poczatek ?! po cztym nastepnego dnia napisal znowu z pytaniem co sb kupilam, bla bla bla.. ja idac za rada przyjaciolek bylam bardzo oschla.. generalnie rozmowa skonczyla sie tekstem ze idze spac.. to bylo dzis. powiedzcie mi szczeze o co temu kolesiowi chodzi bo nie ogarniam!!! jakby mnie traktowal jak szmate po owej nocy to by sie juz nie odezwal, jednak zrobil to, wiec pytam WHAT THE FUCK!!! prosze o wasze zdanie, pozdrawiam!:)

Gość ArchontGINIUS
Absolutnie Cię nie potępiam!:) W istocie nie doczytałem do końca

Gość blabla22
ehh.. szczeze juz bym wolala zeby sie nie odezwal, przynajmniej wiedzialabym na czym stoje a tak??!! ;/

Gość blabla22
aaaa, zapomnialam dodac ze on jest w moim miescie tylko na kilku tyg szkoleniu, wraca za 2 dni;>

Gość blabla22
Chciałbym aby motzno wysmagał mnie biczem ten Ów jarmarczny kochanek.:classic_cool:

Gość cały swiat bendzie sie
czyt. przespalismmy sie. jemu zależało na sexsie a nie a tobie odwrotnie to zrobiłaś najpierw ślub a potem sex bo tak mozesz zostac stara panna do dymania