Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda żona 2888888

Imprezy integracyjne

Polecane posty

Gość mloda żona 2888888

Od 2 miesięcy jestem mężatką. Mam 28 lat, maż 32 mieszkamy razem od ponad roku. Układa nam sie dobrze, nie klócimy się raczej a jeżeli już to sa to drobne sprzeczki i zaraz nam przechodzi. Mój mąż jest przedstawicielem handlowym. dużo jezdzi po regionie ale na noc wraca do domu. Firma mieści się w innym mieście. Szefowa wpadła , ze zorganizuje pracownikom impreze integracyjną w jakims hotelu. Ma byc obiad firmowy, jakies mini szkolenie a potem impreza. Pierwszy raz robi takie cos. Mój maż nie nalezy do facetów -kobiecierzy ale wiadomo światełko mi się zapalilo. Z sexem u nas teraz cienko bo ja jestem chora i lecze się ale to juz długo trwa:( Tam pracują prawie same baby. On tam jedzie z kolegą z pracy a on wiem, ze pije niezle i lubi podrywac. Boje sie, ze mój moze nie zdradzi ale ....ze bedą się do niego te baby kleily. Impreza jest na 2 dni:( jakos tak mi smutno...wyżalic sie chciałam

Gość mloda żona 2888888
poza tym smutno mi bo od wesela nie mamy czasu zeby gdzies sobie razem wyjsc i ja chciałam go wyciagnac do kina i na kolacje...ale on woli jechac na tą impreze:( powiedział, ze moge jechac z nim ale ja wolnego w pracy nie dostane:(

Gość makarena123
lepiej załatw wolne w pracy i jedż z nim.

Wiadomo, że imprezy w firmach i "szkolenia" są pomysłem socjalistów, żeby sobie poruchać, rozbijać rodziny i tradycyjne wartości.

Gość sherloczka
najlepiej, to zacznij z nim chodzic do pracy. ;-)

Gość miksono
Nie stresujcie się, na imprezach integracyjnych nic się nie dzieje. Lada dzień będziemy tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Wyjeżdżamy całą ekipą z firmy. Zanosi się genialna impreza i mam nadzieję, że wszystko zostanie zrealizowane zgodnie z planem ;-)

Gość gość
Każda impreza czy wyjazd integracyjny rodzi pewne obawy, w szczególności, gdy tak wiele słyszy się o tym, co ma miejsce na takich imprezach. Jednak impreza imprezie nie równa. Ja uczestniczyłam w imprezie zorganizowanej przez profesjonalną firmę Funhunters http://www.funhunters.pl/, która dostarczyła nam mnóstwo rozrywki. Dzięki temu nawet nie było czasu pomyśleć o jakiś alkoholowych ekscesach. Takie imprezy to zupełnie co innego.

Gość Aldonkaa
jeśli chciał Cie zabrać to bardzo znak. pozwól mu jechać to może zrezygnuje. może wymysł tez takie spotkanie u siebie w pracy i sprawdź reakcję męża.? ja np. byłam na imprezie integracyjnej rok temu, mąż miał obawy ale pojechałam i byłam bardzo grzeczna. impreza integracyjna była w Campoverde.pl w łodzi . Cudowne wspomnienia ^^

Gość gość
nie przesadzaj , nawet jeśli cię zdradzi to najważniejsze aby wrócił ......

Gość gość
Nie ufasz mężowi? To po co go poślubiłaś?

Gość Katarzynkalp
jedz z mężem, zobaczysz jak to wygląda w jego firmie i będziesz wiedziała czy przy kolejnej imprezie integracyjnej wybijać mu ją z głowy czy puścić bez obaw. mnie ostatnio mąż zabrał na impreze integracyjną była w łodzi w Campoverde. ale przyznam szczerze , że zachowania byly bardzo różne.

Gość gość
A ja się nie zgodzę z tym ze imprezy integracyjne służą zabawie intymnej, rozpuście i piciu na umor. Od lat bywam na takich imprezach w mojej firmie i nie zdarzyło się by doszło do zbliżenia jesteśmy jak rodzina, świetnie bawimy się tańcząc do białego rana. Wszystko zależy od charakteru osób uczestniczących w imprezie, poziomu ich kultury osobistej a najważniejsze by dac kredyt zaufania partnerowi i życzyc mu udanej zabawy Jeśli ma zdradzic gdy w związku jest zle i tak to zrobi gdziekolwiek i kiedykolwiek Pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu

Gość gość
pamiętaj – zaufanie podstawą dobrego związku! a co do firmowej integracji,to myślę,że to naprawdę fajna sprawa. można się lepiej poznać i odpocząć na koszt firmy. my mieliśmy zapewniony pobyt w komfortowym ośrodku w Beskidach www.hotelodys.pl położony był w pięknej scenerii,bo otaczały go góry i jezioro. wszystko stało na wysokim poziomie i mieliśmy okazję współpracować podczas zabaw integracyjnych,organizowanych w różnych klimatach.

Gość gość
spróbuj pojechać z nim. U nas na wyjazdach integracyjnych zawsze ktoś z kim ląduje w wyrze , także lepiej mieć oko na męża. Oczywiście nie myślę ze on mógłby tak zrobić ale wiem co się dzieje na takich imprezach bo mamy je 3 razy w roku.. Jak się wypije alkohol to różne głupoty mogą przychodzić do głowy :/