Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość q2werth

SUKNIA ŚLUBNA OD PROJEKTANTA

Polecane posty

Gość q2werth

JAKA JEST CENA ? CZY WARTO TYLE KASY WYDAC ? CZY JEST EFEKT WIZUALNY I LEPIEJ SIĘ PREZENTUJE NIŻ TANIA TANDETNA ? - KTO WIDZIAŁ NA ŻYWO PANNE MŁODĄ W DROGIEJ FIRMOWEJ SUKNI

Myślę, że taka zajebista to mniej więcej od 80 tys. Nie warto. O wiele lepiej wygląda, niż ta sklepowa. Ale to też zależy jaki fason.

ja bym bardzo chciala miec taka wlasnie suknie, chocby dlatego,ze material jest lepszej jakosci. no ale wiadomo, cena!jakbym miala niekonczaca sie gotowke, to jestem za:)ale jesli musisz oszczedzac to nie warto.

Gość eeee taaaam
ale o jakich projektantach myslisz? o półce polskiej typu zień czy paprocki, czy może światowych projektantów, np. vera wang????????? bo o ile suknie tych drugich prezentują się zjawiskowo i ponadprzeciętnie to tych pierwszych wydaję mi się, że nie dosięgają nawet do poziomu firm zajmujących się profesjonalnie projektowaniem sukni. i dlatego tak często suknie ślubne tych naszych pseudo polskich projektantów są wyglądu a'la rusałka lub rzymianka - bo taką łatwo uszyć.... i co z tego że z zaj... jedwabiu jak przypomina to wszystko koszulę nocną? a jesli chodzi o najwyższą półkę - to na typowe polskie wesele nie pasuje. bo bawić się w remizie w sukience za 100.000 pln ??? śmiech na sali. :)

Gość qwe\f'r;l;kjeprol;
Ojej nie chodzi mi o najw. półkę tylko do 6 tys max . i nie w remiżie a w ładnym lokalu

Gość hahahahaa..........
to za taką kasę od jakiegoś znanego projektanta nie znajdziesz. np. zień za swoje byle co chce od 9 w górę

Gość Nha
nie warto czy sukienka będzie za 10000 czy za 3000 i tak po weselu będzie wyglądała tragicznie ;) a sukienki z salonów sukien ślubnych w naszym kraju nie są takie złe... mam na myśli te trochę 'lepsze' salony, nie te w których sukienki kosztują od 500zł i są sztywne i tandetne jak ... nawet nie wiem jak co ;))

Gość Kropcia88
Popieram - żaden projektant nie zrobi Ci sukni za 6 tys. zł - tzn. taki bardziej znany projektant a'la Zień. Natomiast w Krakowie jest salon dwóch projektantów Fulara & Żywczyk. Mówię o Krakowie, dlatego że oni osobiście są z klientkami własnie tu, a w innych miastach, nawet państwach, mają swoje salony firmowe. Mają piękne suknie, świetne materiały i naprawdę fachową obsługę, a dodatkowym plusem jest ich obecność przy klientce przy mierzeniu sukien. A i ceny są - jak na tę jakość - przystępne, bo najdroższe suknie kosztują u nich 6900 zł. Wejdź na ich www, tam mają skatalogowane chyba wszystkie swoje modele.