Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sublokatorka22.22

Strasznie kręci mnie nowy sublokator a mieszkam z chłopakiem..

Polecane posty

Gość Sublokatorka22.22

Mieszkam z moich chłopakiem od 2,5 roku a razem jesteśmy 6 lat. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Studiujemy i pracujemy. 2 tygodnie temu wprowadził się do nas nowy współlokator. Jest 2 lata starszy. Im dłużej z nim mieszkamy tym bardziej mi się podoba. Ma wszystkie cechy, które w facecie cenię, których niestety (a przynajmniej kilku) nie ma mój chłopak. Jest pewny siebie, zabawny, otwarty, optymistyczny, nie ma dla niego żadnych problemów. Ostatnio gadaliśmy o wakacjach. Z moim chłopakiem byłam na wakacjach 2 razy w ciągu całego naszego związku, wszystko ja planowałam, organizowałam itp. Mam wiele planów na fajne podróże, nie trzeba wcale na to dużo kasy a można przeżyć coś fajnego a nie tylko tydzień nad polskim zimnym morzem ale mój facet zawsze ma jakieś ale, zawsze jest jakiś problem nie do przeskoczenia itp. A ON tak o tym mówił, że czułam się jakbym gadała ze swoją bratnią duszą, że dla niego wakacje to plecak, namiot i jazda w nieznane. Zgadzam się z nim w wielu sprawach, świetnie się nam gada. Próbuję z tym walczyć bo kocham mojego chłopaka, inaczej bym z nim nie była tyle czasu ale nie udaje mi się. Ten chłopak śni mi się co noc, marzę o seksie z nim a wiem, że nic z tego nie będzie bo to nie ten typ, który odbija dziewczynę innemu i to mieszkającemu z nim facetowi. Co mam robić, zeby nie zniszczyć tego co mam, zeby przestać się zadręczać myślami o tym chłopaku..to pewnie zwykłe zauroczenie ale strasznie mi z tym ciężko..

Gość pasteryzator
kupę zrób jak nie wiesz co zrobić

Gość dfgtry
najlepiej nowemu do geby :-D

Gość yyyyyyyyyyyyy
Wybacz ale nie kochasz swojego chłopaka.. To niedojrzała miłość.. Tragiczne są takie zachowania.. Albo się kogoś kocha albo nie..

Gość Sublokatorka22.22
ok, czyli jak kogoś kocham to już nikt inny nie ma prawa mi się podobać?

Gość yyyyyyyyyyyyy
chodzi o to ,że może ci sie podobać ale tylko możesz analnie z nim współzyć

Gość yyyyyyyyyyyyy
bo wtedy to nie zdrada a raczej rozładowanie napięcia

Gość kaszmirowaaaaaa
jesteście już 6 lat razem, może być nudno:) zwłaszcza jeśli to twój jedyny dotąd chłopak, to normalne, że fantazjujesz o innym, rozumiem cię, wyobraź sobie jakie mogą być scenariusze tej znajomości, ja widzę ich kilka i każdy kończy się rozstaniem z twoim chłopakiem, czy gdyby nie pojawił się ten nowy, byłabyś szczęśliwa w tym obecnym związku?, mam wrażenie, że i tak już wcześniej się wypaliło, może czas na zmiany?

Gość dksdmm
kiedys slyszalam powiedzenie w sensie jak podoba Ci sie ta druga osoba to nie badz z pierwszą, bo gdybys ją kochal to tak na prawdę nigdy nie zainteresowałbys sie ta 2;p

Gość yyyyyyyyyyyyy
Masz prawo ale.. Bez przesady.. To zdrada.. On Cie kocha a Ty fantazjujesz o innym.. To zmotywuj go do działania.. Może wprowadź lekka nutę zazdrości u niego to zacznie działać jak spoczął na laurach :P ALE MOŻE TY SAMA JESTEŚ NUDNA JAK FLAKI Z OLEJEM!!!!!!

Gość dksdmm
a moze ty chcesz na dwa baty spróbowac i nie wiesz jak zagaić ?

teraz jest tez wspollokator, pozniej bedzie kolejny, az w koncu sie skusisz chyba najpierw powinnas pomyslec nad sensem swojego zwiazku, czy jestes z nim z 'przezwyczajenia' czy tak na prawde chcesz byc ze swoim chlopakiem. najpierw odpowiedz sobie na to pytanie i od tego zalezy dalszy ciag

Gość Sublokatorka22.22
może i jestem nudna ale kiedyś nie byłam! miałam w sobie tyle życia, tyle planów..ale mój chłopak jest taki bierny, ciągle mnie stopuje we wszystkim i chociaż pogodziłam się z tym bo ma wiele innych cech, jest kochany to jednak nasz związek jest nudny..a ten chłopak jest taki pełny życia, pierwszy raz od bardzo dawna pomyślałam, że związek moze wyglądać inaczej..

Gość yyyyyyyyyyyyy
jak przynudzasz to ani jeden ani drugi ci dupeczki nie obrobi

Gość a ja cię rozumiem autorko
masz nudnego faceta. Jakby nie było tak to byś na innego nie spojrzała. Gdyby twój dbał o ciebie.

Gość a ja cię rozumiem autorko
masz nudnego faceta. Jakby nie było tak to byś na innego nie spojrzała. Gdyby twój dbał o ciebie.

Gość yyyyyyyyyyyyy
SAMA JESTES NUDNA! JAK FACET MA COS ROBIC JAK JESTES NUDNA! NA NIC SIE PEWNIE NIE ZGADZASZ ITD. POMYSL NAD TYM! ZNAJDZIESZ INNEGO TO CIE ZOSTAWI BO BEDZIESZ.. NUDDDDDNAAA!!!!

Gość Sublokatorka22.22
tak yyyyyyyyyy...ty wiesz lepiej jaka jestem

Gość yyyyyyyyyyyyy
Nie krzywdź faceta który Cie kocha

Gość twims
Skoro tak kochasz podróże i Cię kręcą, to czemu nie jeździsz np z koleżankami? Dla mnie to jest śmieszne, zwalasz winę na faceta a jakbyś chciała, to byś realizowała pewne rzeczy bez niego i bylibyście szczęśliwi. Nie oczekuj, że druga połowa będzie robić z Tobą wszystko co Cię kręci i Cię uszczęśliwiać.

Gość jondrasek
autorko czy twój chłopak liże ci cipe?

Gość Sublokatorka22.22
chciałabym tylko, zeby bardziej się o mnie starał..to wszystko. Ja też go kocham ale potrzebuję zainteresowania..

Gość yyyyyyyyyyyyy
"chciałabym tylko, zeby bardziej się o mnie starał..to wszystko. Ja też go kocham ale potrzebuję zainteresowania.." A teraz wyobraz sobie ze mowi to Twoj facet

Gość yyyyyyyyyyyyy
A powiedz mi jak sie NIE stara? Bije Cie? Oszukuje? Okłamuje? Spotyka sie na boku z innymi? Nie mówi Ci gdzie jest?

Gość yyyyyyyyyyyyy
dla mnie jestes pustakiem i masz zadatki na puszczalska

Gość Sublokatorka22.22
przychodzi do domu, włącza kompa i siedzi przy nim, nie reaguje jak mówię, żeby mnie przytulił, ciągle tylko zaraz i zaraz, nie słucha co mówię, nic o mnie nie wie, od 3 lat nigdzie nie byliśmy z jego inicjatywy. Ciągle ja organizuję, planuję, zapraszam, kupuję jakieś drobne prezenty, żeby mu było miło. Ja na nic nie zasługuję? Czy to dziwne, że pragnę zainteresowania, ze jak nie mam go od niego to łapię się każdego innego faceta który chociaż chwilę ze mną pogada?

Gość byujik
ta ,najpierw pogada ,póżniej wyliże ,a na końcu wsadzi :-D

Gość sublokator autorki
rucham Cię jak śpisz :) Po wypowiedzeniu slłów 'wakacje i plecak" odrazu wymarzony anal :classic_cool:

Gość twims
Jeśli od 3 lat jest tak beznadziejnie to ja się nie dziwię, że poleciałaś na pierwszego fajnego faceta w zasięgu ręki :D