Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Serafina

pytanie mam do kobiet w ciazy

Polecane posty

chodzi o objawy, otoz zauwazylam ze w tym miesiacu ( wczoraj mialam termin miesiaczki ) nie bola mnie zupelnie piersi.. przyznam ze jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam.. zawsze mnie bolaly przed miesiaczka dokladnie na tydzien-2 tygodnie przed nia i teraz moje pytanie jest takie, czy to jest normalne? tez tak mialyscie? (test mam zamiar wykonac za kilka dni, tak dla pewnosci )

Gość mamusieńka..
pierwszy objaw ciąży to wrażliwe, bolące piersi

Gość skóra z niedźwiedzia
Pierwszy objaw ciąży to objaw indywidualny, a nie bolące piersi - możliwe, ale niekonieczne.

tak wiem, i dlatego mnie to zastanawia zawsze mam tak ze nawet biustonosza zalozyc nie potrafie, spie na plecach bo na brzuchu sie nie da, tak mnie piersi bola - a teraz nic, zero

Gość ...aga...
Mnie w pierwszej ciąży też nie bolały piersi, w ogóle zero objawów poza brakiem miesiączki. Teraz jestem w drugiej ciąży i strasznie mnie bolą. Test możesz już robić śmiało, ja zrobiłam na dwa dni przed terminem spodziewanej @ i mi wyszedł pozytywnie.

dziekuje za odpowiedz wlasnie o to mi chodzilo :) wiem ze juz spokojnie moge test wykonac, jednak mam obawy wiec wole jeszcze troche poczekac nie chce sie zbytnio nakrecac - miesiaczki mam przewaznie jak w zegarku, na dodatek sa krotkie wahaja sie od 23-25 dni dzis 26dc wczoraj mialam wrazenie ze sluz mi sie zabarwil na kolor kawowy, dzis znowu jest bialy i gesty, ale tym tez sie nie sugeruje, wiekszosc osob przed okresem ma dni suche ja wrecz przeciwnie, choc teraz sluzu jest znacznie wiecej poczekam tak do 30 dc - tak dlugiego jeszcze w zyciu nie mialam ;)

Ja w ogóle nie przypuszczałam że jestem w ciąży. Owszem okres spóźniał mi się kilka dni ale miałam bóle podbrzusza jak przy okresie. Zrobiłam test no i pozytywny był...;) U mnie były bóle podbrzusza tak jakby coś ci się wpinało w ciało, wymioty

Ja w ogóle nie przypuszczałam że jestem w ciąży. Owszem okres spóźniał mi się kilka dni ale miałam bóle podbrzusza jak przy okresie. Zrobiłam test no i pozytywny był...;) U mnie były bóle podbrzusza tak jakby coś ci się wpinało w ciało, wymioty

Gość kitka fffffffffff
U mnie tak samo nie czułam nic a byłam po inseminacji więc wyczekiwałam objawów i obserwowałam a tu totalnie nic Dopiero jakiś tydzień po spodziewanej miesiączce i dodatnim teście częściej oddawałam mocz i szyjka zrobiła się twarda i długa sutki reagowały na zimno okropnym bólem (gdy wyszłam z pod prysznica jak bym je na mróz wystawiła ) Zrobić bete możesz już jutro będziesz na 100% wiedzieć test też powinien już wyjść

Gość jestem w trzeciej ciąży
i piersi nie bolały mnie ani razu

a bolaly cie przed zajsciem w ciaze? przed staraniami ? w zasadzie nie wiem juz co mam z tym testem zrobic, z jednej strony chcialabym go wykonac juz jutro a z drugiej boje sie rozczarowania- kolejnego 1dzien spoznienia to tak naprawde wielkie nic, chyba jednak zaczekam