Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dksdmm

Zmarła córka przyjaciółki mamy w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość dksdmm

Przyjaciolka mojej mamy stracila corke która dopiero co 18 lat skonczyla. Stalo sie to prawie rok temu.rozumiem jej bol i w ogole ale nie moge jej unikac... ona mi sie zaczela bardzo przygladac, nie wiem dlaczego,non stop na mnie sie patrzy, szczegolnie w obecnosci mamy - rozmawiają a ona zamiast na nią to na mnie. I moja mama stwierdziła,że ona przygląda się bo przypomina sobie swoją córkę patrząc na mnie i mamę, i zebym jej nie robiła przykrości to mam unikać. Ale tak sie nie da.Mama pracuje w sklepie z nią i mieszkamy na tym samym osiedlu..Może ona oczekuje jakiegos np zaproszenia na herbate(po to by porozmawiac bo rodzine ma bardzo małą ) czy coś.. nie wiem juz tak mysle i nie mam pojecia

Gość nou koments
nie odpisuj maxowi on zaraz dorobi taką hipotezę że gdyby jego posłuchać dziewczyna by żyła i nie ważna czy to był wypadek czy choroba on ma zryty beret

Gość dksdmm
wiem i nie mam zamiaru bo to nawet nie jest wazne po prostu stało się i tyle,odnosnie tematu poradzicie coś... ?

Jako, ze wygodniej chować głowę w piasek, unikałabym tej kobiety jak ognia. pewnie na Ciebie patrzy, bo jesteś w podobnym wieku jak jej zmarła córka i przypomina sobie jakby teraz wyglądala.

przecież ona nie jest trędowata żebyś ja unikała!! Najgorszą rzeczą to jest pochować swoje dziecko,ta kobieta jeszcze długo nie dojdzie do siebie.Patrzy bo pewnie jej córka teraz byłaby w twoim wieku,może też jesteś troszkę do niej podobna. Jeśli twoja matka razem z nią pracuje i się przyjażnią to jak najbardziej powinna zaprosić ją albo wpaść do niej i pogadać.Nie koniecznie o jej zmarłej córce,ale w ogóle o pierdołach.

Gość o żesz w morde
taa...najlepiej zakopać wszystkie osiemnastolatki:(

"4 [zgłoś do usunięcia] nou koments nie odpisuj maxowi on zaraz dorobi taką hipotezę że gdyby jego posłuchać dziewczyna by żyła i nie ważna czy to był wypadek czy choroba on ma zryty beret" Ale brednie:P.Chciałem tylko zbadać jaka przyczyna była:P.

Gość nou koments
Ale brednie .Chciałem tylko zbadać jaka przyczyna była już my cię znamy z tych twoich dobrych rad co by do lekarza nie chodzić i nie leczyć się tylko twoich metod słuchać