Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

zimowe ciuchy - kupujecie?

Polecane posty

Gość mamili

mam 2,5 letnią córkę i zastanawiam się, czy już pora kupić jej zimowe ciuchy, czy nie za wcześnie i nie wyrośnie z nich - martwię się zwłaszcza o buty. Z jednej strony czasem już by sie przydały jak jest zimno, ale - nie wyrośnie z nich do końca zimy? jak jest u was?

Moim brakuje jeszcze jednego kombinezonu dla M i rękawiczek nieprzemakalnych a tak to już calą resztę mam skompletowaną- kurtki, buty, czapki, kombinezony dla L i dla K. Na pewno nie wyrośnie Ci. Przecież zostało jakieś 3 tygodnie do listopada, a w listopadzie czasem już śnieg spada. Buty zimowe kupuje zazwyczaj ciut większe bo zawsze zakładam grubszą skarpetę niż do półbutów czy balerinek.

Gość mamili
dzięki za pomoc ;) to chyba się wybiorę na te zakupy. A mogę wiedzieć, w jakim wieku są Twoje dzieci?

Gość 0908ja
ja tez już prawie wszytko mam, zostały tylko do kupienia rękawiczki Buty kupuję rozmiar większe( teraz nosi 26 a na zimę kupiłam 27) i zazwyczaj jest ok a nawet jakby pod koniec zimy były za małe to można kupić nowe z przeceny :p

M 4,5 r K 3 lata L 7 mies. :) No właśnie zimowe przeceny są fajne i wtedy można dokupić coś jeszcze (u mnie bez żalu bo na przyszłą zimę któreś na pewno to "donosi") Ja M w zeszłym roku w styczniu kupiłam spodnie ocieplane wójcika za jakieś 50 zł. Ale i w tym roku mi się udalo i kupilam dla K przedwczoraj buty zimowe z zeszłego roku- ostatnia para została i akurat rozmiar K dałam za nie 30 zł, przecenione z 89 :D

Gość nbjnfjbf
na co ty czekasz? na grudzien? i nastaw sie na to ze pod koniec zimy bedziesz musiała 2 buty tak dziecim stopy rosną chyba ze teraz kupisz 2 rozmiary za duze :D

ja mam 2,5 letniego syna. kombinezon dwuczęściowy ma z zeszłego roku, spodnie są dobre a kurtka taka akurat więc pomyślałąm że jakiś miesiąc przechodzi a później mu kupię nową jak już będą wyprzedaże. czapka szalik jest,rękawiczki mam jedne wełniane i jeszcze dokupię nieprzemakalne no i butów też jeszcze nie ma ale mam zamiar w najbliższym czasie się wybrać po nie

Gość mamili
bardzo dziękuję dziewczyny - to spadam na zakupy :) wiosenna mamo - podziwiam i zazdroszczę :)) dzięki raz jeszcze :)

Gość brak zrozumienia
My również już się zaopatrzyliśmy :) mamy kombinezon :) kurtkę zimową :) i buty :) teraz przeglądam allegro w poszukiwaniu kompletu czapka + szalik + rękawiczki .... bo w sklepie nic ciekawego nie ma. Synek chodzi do przedszkola więc trzeba być wcześniej przygotowanym na chłodne dni, żeby rano się nie zdziwić :P

ja kupiłam już 2 czapki,kombinezon wiem jaki rozm ale jeszcze nie kupilam a inne ciuchy kupuje na 98 zimowe,bo teraz syn chodzi w 92 i zaczyna w 98 wiec zime w 98 przechodzi

Gość lkdskdjs
Ja kupuję zawsze dwie pary butów na zimę bo mój maluch szybko rośnie ( jego stopa również :/ :D ) i nie da się w jednej parze butów przechodzić całą zimę a o dwa numery większe to już człapaki więc odpada ;)