Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiliams

Ropień? Dziwne objawy.

Polecane posty

Gość wiliams

Dwa dni temu zaczął mnie boleć ząb. Robiłam okłady całą noc, koiły ból. Rano obudziłam się z połową twarzy opuchniętą, ropa w dziąśle jednak przy otwieraniu ust nie było jej widać a więc była od wewnątrz (?) Poszłam do dentysty, przepisała mi Duomox ale na drugi dzień miałam zawroty głowy i słabość, a wszystko puchło jeszcze bardziej, poszłam do niej a ta zmieniła mi antybiotyk na Dalacin C po miałam go brać co 8 godzin, dziś obudziłam się z opuchlizną już prawie na szyi - na wys. krtani, przy dziąśle zrobił się średniej szer. sznureczek ropy, boli mnie okropnie bark i wątroba co jakiś czas, nie wiem czy powinnam iść trzeci raz i jej to zgłosić czy przeczekać. Co to może być?Najbardziej martwi mnie ta ropa zbliżająca się ku środkowi szyi. Liczę na pomoc. Z góry dziękuje. W.

Gość zimoowkaa
Nie rozumiem. A zęba Ci nie ruszyła? Tylko antybiotyk dała. Miałam kiedyś zgorzel na jedynce. Wyglądałam jak potwór po jednej nocy, bo spuchła mi cała prawa strona twarzy. Oczyszczanie trochę trwało. Ale ból już był nie taki i opuchlizna zeszła. To było dawno ale raczej nie brałam żadnych leków wtedy.

Gość hmm*hmm*
moj kolega tak mial to wiem ze mu cos tam zakladala zeby ta ropa schodzila,atez mial antybiotyk .Moze idz do niej jeszcze raz skoro jest coraz gorzej.

Gość zimoowkaa
Zgadzam się, ja bym pojechała na pogotowie.