Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffka_mleczna

Dziewictwo na fotografii - warto?

Polecane posty

Gość kaffka_mleczna

Nasz ślub dopiero w przyszłym roku, ale już wszystko staram się ogarnąć i zaplanować. Zastanawiam się, czy warto uwiecznić na zdjęciach stan panieński, dziewiczy. Nie ukrywam, że chciałbym na starość pooglądać siebie tuż przed ślubem na jakiejś dziewczęcej sesji, która podkreśli moją młodość, dziewictwo i niewinność.

Gość mario9necja
Boże, za chory pomysł. Dziewictwo na zdjęciach???

Gość kaffka_mleczna
ale dlaczego tak uważasz? jeśli rzeczywiście mam potrzebe uchwycenia siebie jeszcze przed utratą dziewictwa, toi co w tym złego??

Gość kaffka_mleczna
Dziewczyny a któraś z was miała taką sesję? Fajnie to wychodzi?

Gość bambusik5544
ja myślałam kiedyś o takiej sesji, ale ostatecznie nie stykło nam kasy przed ślubem. zreesztą zawsze mozesz sobie rozbudować normalną sesję .ślubną i zrobic jakąś dokumentrację fotograficzną z przygotowań itp./

Gość hahahahaa..........
a do tej pory nikt Ci zdjęcia nie zrobil? bo od urodzenia jesteś dziewicą, więc obstawiam, że prze te dwadzieścia parę lat ktoś Ci już zdazył zrobić fotki. chyba, że chcesz sesję "na chwilę przez spożyciem" hahahahaha

Gość hahahahaa..........
tzn przed skonsumowaniem hahaha

Gość kaffka_mleczna
bardzo prosze się pode mnie nie podszywać!!!!! to coś o kabaczku to nie pisałam ja!!!!

Gość dzidzianamaxa dd
Pomysł niegłupi. Tylko musisz znaleźć fotografa, który zrobi całą sesję w odpowiedniej dla Ciebie scenerii. My wciąż szukamy fotografa na nasze wesele, ale to co widze w portfolio mnie przeraża. Jakieś wymuszone pozy, sztuczne uśmiechy i paskudne ujęcia.

Gość asdasfesdarfaseawaaaaaa
zbladłam, myślałam, żźe chcesz sobie pipkę sfocić

aż oplułam ekran co te laski nie wymyślą może ci kamerkę niech włoży to pipki i sfilmuj błonkę :O ja nie filmy z nocy poślubnej to i teraz dziewictwo po co szoł

Gość stara mężatka
własnie chodzi o takie zdjęcia nieruszanej cipki

Gość krakers44
hahaha, ja tez się uśmiałam jak norka. zawsze mnie zastanawiały takie pannice, które daja się sfocic w noc poslubną hahahahaha

Gość Bardzo poważny facet
Pomysł wcale nie głupi i jestem za zrealizowaniem tego pomysłu. Jak ogląda się zdjęcia młodej pary a raczej wytwory chorej wyobraźni fotografów to człowieka odrzuca od oglądania. W tym wypadku nie trzeba być fachowcem i ,,utalentowanym fotografem z pierwszej dziesiątki rankingu. Takie zdjęcia zrobi amator a wiele osób z przyjemnością na nie popatrzy. Mogą być zdjęcia pod spódniczkę bez spódniczki, z nogami na boki itp. Póz jest wręcz do woli. Nawet jako amator z ochota za friko podejmę się zrobić takie zdjęcia.

Gość No ale jakby to miało wyglądać
w praktyce? Co to znaczy "dziewictwo na fotografii"? :O Zdjęcia w stylu "na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek, a za nią bieży baranek, a nad nią lata motylek"? Żeby Ci ta stylizacja kiczowata i ośmieszająca po prostu nie wyszła. Profesjonalna sesja zdjęciowa z czasu przed ślubem - tak. Jakieś epatowanie jakaś to Ty niewinna, czysta, wiotka "lelija" biała, to chyba jednak może niekoniecznie. I jeszcze zdradzę Ci tajemnicę: niczego nie "uchwycisz", bo po stracie błony będziesz wygladała dokładnie tak samo jak przed, niesamowite nie? ;)

Gość Optomerek4
Wow, bardzo fajny pomysł. Obawiam się tylko, że trudno Ci będzie znaleźć fotografa, który spełni Twoje wszystkie oczekiwania. Na pewno zależy Ci na niebanalnej sesji foto. Z jednej strony możesz zrobić sesję kwiecistą, własnie z wiankiem na głowie, białą koronkową haleczką, rozpuszczone włosy, zero makijażu itp. A z drugiej strony można to zrobić w takiej wersji soft, czyli a'la uczennica, pensjonarka itp. Ciekawa jestem, jak Ty to widzisz?

Gość ile jeszcze yakich durnych sie
ale Ty masz laska durne pomysly..... pussy na fotkach?!?!

Gość hrew-hrew
oj, naskakujecie na nią wszyscy, jakby było o co się kłócić. sam pomysł nie jest taki kiepski - o wiele bardziej kiepski jest sam tytuł.

Gość huui
mozesz zrobic jak w krajach muzulmanskich, wywalic po sexie poplamione krwia przescieradlo i pokazac calej rodzinie a jeden niech ujmie na kamere pamiatka swojej glupoty do konca zycia :D

;-))) seks to czynnosc fizjologiczna - nie zostawiajaca znaczacych zmian - nawet nie koniecznie musisz blonke stracic bo roznie to z nia bywa, z budowa, niektore laski maja otwor niemalze od urodzenia i penis dewakto nieczego nie przerywa, nie moge pojac ze dorosle kobiety zakladajace rodzine - nie znja budowy wlasnego ciala;////////// nie chodzi o calkowita abstynencje seksualna przezd slubvem - to po prostu wybor,]ale nieznajomosc wlasnego ciala ????? czy ty nie chodzisz do ginekologo czy co?;-)) w sumie ginekologowi by bylo najlatwiej sfotografowac pochwe do ktorej nic nie zostalo wprowadzone - bo tym wlasnie jest dziewictwo;-))) boze to przerazajace ze ludzie wyrosli na bajkach i [przesadnictwie wokol seksu;//

Gość pokachontazzz
załamałam się tym wątkiem

Gość totalny żal
i tyle

Niech se dziewczyna fotgrafuje dziewictwo:) Będzie miała co robic jako rozwódka albo nieszcesliwa zona. kiedy okaże się ,że mąz impotent, albo jej się seks spodoba a ona bedzie chciał 3 razy w roku:) Seks to ważny element pozycia małżeńskiego nie wyobrażam jak można nie spróbować czy odpowiadacie sobie pod tym wzgledem? Przecież kazy ma inne potrzeby! I nie mówię tu o róznicy ona chce 5 razy w tygodniu a ona 4...Takie niedopasowanie naprawdę może być powodem rozstania

Gość lerrsee
Ailma, dobrze prawisz. Też dziwią mnie takie młode dziewczyny, które zarzekają się, że seks przed ślubem ich nie interesuje. W dzisiejszych czasach to absurd. Pogląd, że liczy się głównie życie uczuciowe, a nie seksualne to bzdura.

Gość lima774
Kurczę, mój ślub dopiero za rok, ale pomysł świetny. Uważam, że dałaś ewidentnie głupi temat posta, ale to już inna sprawa. Fajnie, że myślisz o tym, jak zachować swoją młodzieńczość, wdzięk i urodę. Kiedyś też coś takiego chodziło mi po głowie, ale ostatecznie nie znalazłam żadnego fajnego fotografa. Dziewczyny, gdybyście miały namiary na kogoś godnego polecenia w warszawie lub okolicach, to dajcie znać.