Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muuusia

Powiedziałam prawdę dziewczynie, którą kocha

Polecane posty

Gość Muuusia

Spotykałam się z moim ex pomimo tego, że już nie jesteśmy razem, on w tym czasie poznał dziewczynę (córkę lokalnych milionerów), w której się zakochał, jednak bez wzajemności. Spędzał weekendy z jej paczką, jak był ze mną cały czas odbierał od niej tel, lub odp na smsy, i zapewniał, ze siedzi sam w domu, cały czas liczył, ze jednak ona zmieni zdanie. Po jednej z naszych kłótni, powiedziałam tej dziewczynie prawdę. Ona była zszokowana, mówiła, ze nie rozumie, dlaczego ją tak kłamał skoro wiedział, ze traktuje go jak kolegę, jednak strasznie się na niego wkurzyła (chyba oczekiwała bezwzględnej adoracji) i zerwała z nim znajomość. A mój ex zerwał ze mną znajomość :-( i tak się wyżaliłam:-(

Gość Muuusia
Powiedziałam dziewczynie, w której mój ex jest zakochany, że on ją cały czas okłamuje!

Gość vielpakvielpak
ale w czym ją okłamuje?

wiem tyle że sie po prostu wyżaliła :) i że zerwała znajomość z byłym po tym jak juz wczesniej zerwała z nim kontakty :D buhahahahahaha nie mogę,wybaczcie :D:D:D

Gość Muuusia
Po co ta akcja ---- mój ex miał kiedyś, zaraz po końcu naszego związku, taka małolatę, spotykali się miesiąc. I tydzień temu ta małolata zaczyna mi pisać obraźliwe teksty, okazuje się, że mój ex powiedział, jej o mojej operacji, bardzo osobista to była sprawa, tylko moja rodzina wiedziała, i prosiłam, zeby nikomu nie mówił, a ta małolata zaczęła się z tego nabijać, a druga rzecz, powiedział,jej ze ja byłam kłoda w łózku a ona wspaniała, ale głównie o tą operację byłam wściekła, stąd moja akcja, w ramach zemsty! vielpakvielpak- w czym ją okłamał? że ciągle sam siedzi w domu, i żyje w celibacie czekając na nią!

Gość Muuusia
:-) to jeszcze nie wszystkie mozliwości mojego ex! Wtedy jak był miesiąc z tą małolatą, ja o tym nie wiedziałam i sypiał z nami dwiema na raz!

Gość Muuusia
29, ex kilka lat młodszy, i nie robię sobie jaj! Wiem, że to zakrawa tragikomedią. Wplątałam się w to wszystko bo bardzo byłam zakochana w moim ex, byliśmy kilka lat razem, pomagałam mu dom budować, mieliśmy plany na przyszłość!

Gość Muuusia
żona-swojego-męża jakie możliwości mam większe?

żona-swojego-męża Wczesniej z pretensją, ze nie rozumiesz opisanej historii i prosisz autorkę o jasniejsze skrobnięcie. Idź Ty sie lecz. Myslisz, ze jak Ty nie rozumiesz, to wina autorki? Napisała jaśniutko, tak napisała ze film mi sie przed oczyma z jej historią ukazał. Nie miej do nikogo pretensji i nie obwiniaj, boś tępy jak but, czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, so back to school then

ciekawy jest watek lokalnych milionerow, ktos pewnie maczal palce w klejnotach rodowych :)