Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muuusia

Powiedziałam prawdę dziewczynie, którą kocha

Polecane posty

Gość Muuusia
koniec historii! Wielka miłość ex'a nie chce mieć z nim nic wspólnego, powiedziała, że z kłamcą nie będzie się zadawać (wydaje mi się, że wymagała od niego bezwarunkowego oddania, pomimo tego, że nie chciała z nim być)! Ex załamany, powiedział, mi, żebym nie wpier..ła się w czyjeś życie. Ja w sumię żałuje, ale co się stało to się nie odstanie

Gość Muuusia
czizas - żałuję ex'a niech by sobie tam okłamywał kogo chce, i żył nadzieją!

Gość Muuusia
żona-swojego-męża - to nie istotne chyba

Gość Muuusia
Dziękuję wam bardzo za naśmiewanie się z mojego życia!!!

zawsze szczery -> znalazlam jedna wypowiedz naszej samanty na innym temacie... Samanta26 Nie nie, owsiki raczej nie. Staranie pogrzeb w kupce jeśli masz obawy i jesli zobaczysz podłużne białe ledwo ruszające się robaczki to to owsiki, ale nie wydaje mi się. Bardziej bym zwalała na hemoroidy :/ Ja po pierwszej ciąży i tuż przed rozwiązaniem miałam podobnie, ale nie swedzialo az tak strasznie. Dziecko uciska Ci na dolne partie wnętrzności i być moze wypycha a hemoroidy probują przedostać się na zewnątrz. MNie to po porodzie swędzialo, ale bralam czopki, maście i przestało, a i tak niewielkie pozostały. DO wycięcia należą, lecz obecnie czasu na to nie mam, a nie sa wielkie, nie przeszkadzaja to mam spokoj, ale swedzenie bylo:/ serio bedzie moja idolka :)

żałuję ex'a niech by sobie tam okłamywał kogo chce, i żył nadzieją! ty to masz dobre serce :)

Czekajcie to chyba wygląda tak: Dziewczyna zrywa z chłopakiem (lub odwrotnie), ale chłopak jest niezłym ogierem , więc bzykają się czasem pomimo, że są już EX ;) Obracają się w tym samy towarzystwie. Chłopak ma chcicę na lokalną gwiazdę i jej kasę. Gwiazda jest dopieszczana a dziewczyna czuje się zaniedbana. Wnerwiona mówi gwiazdce, że chłopak nadal ją bzyka ale ma chcicę na kasę i ciałko gwiazdki. Gwiazdka się wnerwia, że nie jest wielbiona bezinteresownie i doszczętnie i zrywa kontakty z chłopakiem. Chłopak się dowiaduje kto namotał i tak ex stał się EX-EX :D Dobrze odczytałam, czy to inna inszość? :D

Gość Muuusia
lilitka wsumie wszystko się zgadza

Gość Muuusia
I nie rozumiem dlaczego dla was ta historia jest taka abstrakcyjna? Przecież takie rzeczy zdażają sie w życiu.

Gość niedobrze_mi
I nie rozumiem dlaczego dla was ta historia jest taka abstrakcyjna? Przecież takie rzeczy zdażają sie w życiu." To zależy, co rozumiesz przez "zdaża" ?

Gość Muuusia
Nie, żałuję, że to jej powiedziałam, i w sumie znajomości z ex i nie mówię o łóżku.

Gość Muuusia
niedobrze_mi --- oczywiście zdarzają, chyba każdy z nas czasami popełnia błąd ortograficzny!