Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele amagdal

Niezgoda w wyborze Dj na wesele.

Polecane posty

Gość wesele amagdal

Mój narzeczony bez mojej wiedzy obiecał koledze z pracy, że zagra na naszym weselu. Jest on dj. Ale ja sama nic o tym człowieku nie wiem ani nie ma strony internetowej, ani o nim słowa żadnego w internecie nikt ze znajomych nie wie jak prowadzi imprezy. I nie chcę brać nikogo w ciemno tylko dlatego, że jest to kolega. Bierzemy Dj więc zalezy nam a raczej mi chyba by wesele było dobrze poprowadzone. Bo tu nie chodzi tylko o puszczanie muzyki, a stworzenie fajnego klimatu na weselu. Sama znalazłam świetnego człowieka, o ktorym jest mase pozytywnych opinii nie tylko w internecie, ale i prywatnie kontaktowałam się z wieloma ludźmi i serdecznie mi go polecają. Różnica w cenie jest kolega chce 1500, a ten dj 2000. Ale moim zdaniem nie warto oszczędzac, bo i tak oszędnośc juz poczynilismy decydujac sie na dj, a nie zespol, ktore wzialby 3-4 tys. Nie moge go przekonac do swoich racji. On mowi, ze kolega to tamto. Nastawiony jest by to on zagrał. A do mnie to wszystko nie przemawia. Zaryzykowalybyscie na moim miejscu czy upierałybyscie się przy swoim?

Gość wesele amagdal
miałam założyć na ślubnym eh sorry