Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Dieta - pytanko. Powiedzcie, jak myslicie?

Polecane posty

Od ponad 2 tygodni jem mniej, wszystko tylko gotowane (ostatnio bolala mnie watroba - wiec nie smaze). Nie jem maki ( a wiec makaronow) i chleba, ziemniaki rzadko. Dosc czesto ryz bialy i brazowy, ale przewaznie warzywa, bialy ser, pestki dyni, jablka. Przydaloby sie troche schudnac, a tu nic. Myslicie, ze cos sie ruszy?

Gość fdffddffsdfdf
dobrze ci tak tlusta kroow, oj tak schudnij bo twoj ruchacz w związku na kocia lape cie kopnie w twoje grube dupsko 🖐️ dobrze ci tak hahaha szmato

bo pewnie spowolniła ta dieta przemianę materii bo organizm się broni przed utrata wagi. a po drugie masz w ogóle z czego chudnąć? bo są tutaj takie co maja prawie że nie dowagę i dalej chcą chudnąć.

E, moj facet poznal mnie jak juz bylam gruba i nic nie wskazuje na to, zeby cos mu sie odmienilo :D Chce schudnac dla siebie i dla zdrowia. Wredna blondyna, mam blonnik w tabletkach.

Levviatan - wlasnie widze, ze przyspieszyla mi przemiane materii. Brzuch mam jakby mniejszy, ale na wadze ani 1kg mniej. Nie cwicze, wiec to nie miesnie. Bardzo to wszystko dziwne. Przemiane materii mam spowolniona przez poprzednie diety. Obecna to raczej zdrowe zywienie (z racji tej watroby). Kiedys jedzac podobnie sporo schudlam i mialam nadzieje, ze teraz tez... Dieta ta nie powinna mi spowalniac przemiany materii, bo jem bialko i warzywa, tluszcze tez - w pestkach i orzechach. Jem regularnie.

a ważyłaś się rano przed posiłkiem? bo w ciągu doby waga człowieka może się zmieniać o 2 kilogramy ;)

no właśnie przed tylko czy wtedy ważyłaś się przed posiłkiem? :P poza tym waga się nie liczy tylko wygląd ;)

czasem waga drgnie dopiero po 2 tygodniach, jak napisał Leviatan organizm sie broni i dlatego nie ma jakiś sensacji wagowych, ale bądź dobrej myśli a jeśli chodzi o błonnik to lepiej poszukać go w naturalnych produktach a nie w tabletkach, a jeśli chcesz aby waga naprawdę spadała to zacznij ćwiczyć raz dziennie co najmniej 20 min, to wtedy sukces gwarantowany

Gość kujka
pij codziennie 10ml rozcienczonego z woda octu jablkowego.

Gość zoe00
Leviatan-moja babcia jest z Nowego Sacza:)pozdrawiam:):)piekne okolice:)