Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejka35

UPŁAWY jak sobie radzić ! Proszę o pomoc ;/

Polecane posty

Gość ejka35

Dziewczyny mam problem, ledwo mi się okres skończył a już te okropne upławy ;/ Lekarz w akcie niby bezsilności stwierdził, że taka już jestem i że badania wykazują że wszystko jest idealnie (taa zrobił tylko cytologię ;/ o nic więcej się nie mogłam doprosić).. Nie ma innych lekarzy u nas, a ten uważany jest za naprawdę dobrego specjalistę.. Ale wracając do tematu jakie globulki bez recepty pomogły Wam pozbyć się tego badziewia ? ;( Mam dwa opakowania Orungalu które przepisała mi moja lekarka i mam zamiar podaj jedno sobie i jedno mojemu partnerowi (gdyby to była grzybica lub jakaś infekcja duża).. Chciałam też kupić Vagical ale nie wiem czy jest dobry ??? Co polecacie ?? PROSZĘ O POMOC BO JUŻ NIE MAM SIŁY

Gość Zmień lekarza
Przecież nie mieszkasz na biegunie i gdzies w okolicy jest inny..to wygląda na jakąś grzybice czy zapalenie....upławy nie biorą sie z urody pacjentki.....i powinnas brac ty leki i twój partner żeby to miało sens...oj ci lekarze:o

Gość lady bronka
spróbuj lactovaginal, stosuje się go przy występowaniu upławów, poza tym uzupełni prawidłowa flore bakteryjną w pochwie. no i może faktycznie idz do innego lekarza, może coś poradzi konkretnego.

Gość Maryś)))
Kup se olej budwigowy pij codziennie po kielichu ja tak robie mineły dwa tygodnie a ja zapomniałam że miałam upławy że bolał mnie brzuch że bolał kręgosłup że nerki bolały że infekcja gardła męczyła od dwóch lat że alergia wziewna,skórna że rany na dłoniach,wszystko mi przeszło. Uzupełniłam widocznie to czego brakowało w moim organizmie organizm oczyścił się z toksyn które zalegały latami i wszystko po kolei mi wysiadało. Pije go choć mnie przerażało jak można olej pić? Biore kielicha rano napełniam wychodzi jaieś 6łyżek do zupy przechylam na raz jakbym wódkę piła popijam sokiem,lub actimelem zagryzam lub nie czymś i dowidzenia a poniewaz sie odchudzam to traktuje to jako pierwsze śniadanie. W smaku jak olej lekki posmak ryby lub orzechów zdania są podzielone. Alergii sie już pozbyłam w 80% a dopiero 2tyg piję inne dolegliwości zniknęły nie ma. Olej budwigowy nieoczyszczony , inaczej olej lniany. Trzeba trzymać w lodówce nie dllużej niż 3tyg. inaczej się utleni i jest do dupy nie działa. Kupuj tylko tam gdzie świeży mają Ja kupuje w aptece lub sklepie ze zdrową żywnością i zawsze zamawiam i czekam na dostawę świeżego.

Gość Maryś)))
Jak będziesz szukała pomocy tylko w farmakologi to dziewczyno nie dożyjesz 40tki. PRZECIĘTNY CZŁOWIEK JEST ZA SŁABY BY TRUĆ SIE FARMAKOLOGICZNĄ CHEMIĄ. Działaj póki nie jest za późno. Ja do lekarzy chodze tylko żeby potwierdzić swoje zdrowie ,zrobić badania. Ale o zdrowie samemu trzeba zadbać. Ogranizm jak maszyna,silnik Jak wysiada jeden trybik inny jest obciążony i też wysiądzie potem leci jak domino.