Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamM dzieci

ILe macie dzieci, ile chcecie miec?

Polecane posty

Gość gość
Mam dwoje dla wygody i wystarczy .

Gość gość
Mam 2 i Tak zostanie. Ale chciałam mieć 4 dzieci i tzw pełna chate-)

Gość gość
Mamy 3, z powrotem chcemy tylko 1 :)

Gość gość
Córka-9 lat. Więcej nie będzie :D Córka odchowana, oboje z mężem mamy dobrą pracę. Dobrze jest tak jak jest.

Gość gość
Ja mam ósemke. Trzynastoletniego syna dwunastoletnia Córke dzirsiecioletniego I osmioletniego synów szescioletnia corke czteroletnia corke dwuletnia corke i osmiomiesiecznego synka Nazywaja sie Antek Julia ,,Joyce" Franek Kuba Rozalka ,,Rilla" Gabrysia Ania i Karolek (od najstarszego do najmlodszego w cudzyslowiach pseudonimy dzieci) nigdy nie uprawialam seksu a mam ósemke maluchow. A niektórzy uprawiaja seks codziennie a nie maja ani jednego

Gość gość
Jak macie jakies pytania to piszcie na stronie (to ta z ósemka dzieci)

Gość gość
Pytanie do Pani z ósemka dzieci? Jak radzice sobie finansowo i czy stać Was będzie na opłacenie np studiów dla wszystkich? Pytam bo sama mam trójkę dzieci. Bardzo bym chciała więcej. Ale puki co nie stać nas. Na razie kasy wystarcza a na start każde z dzieci ma już po mieszkaniu.

Gość gość
Pani z ósemką dzieci. Odpowiadam na pytanie Zarobki mąż 4000 ja 2000 500plus 3500 razem 9500 jeszcze coś to pytać.

Gość gość
Ale co po 18? 500 już nie będzie. Pytanie brzmiało czy stać Was aby każdemu zapewnić start w dorosłość czy po 18 mają radzić sobie sami

Gość gość
jedno i żadnego więcej

Gość gość
Oczywiście że wspomożemy nasze dzieci finansowo jak dorosną nawet jak 500 plus juz nie będzie to i tak 6000 na miesiąc to dużo. Czasem nawet więcej bo jak dostajemy premie to nawet do 7000. Jeszcze jakieś pytania to pisać kto chce. Pani z ośmiorgiem dzieci.

Gość gość
no tak, wy się będziecie rozmnażać jak króliki a starzy ludzie będa zapieprzać na te bachory to 70 lat

Gość gość
Mam 1 ale chce jeszcze 2 :)

Gość gość
Ja nie jestem zwolenniczka aborcji. sexu nigdy nie uprawialismy wiec się nie rozmnazamy. Widocznie Bóg chciał żebyśmy mieli tyle malców. A wierz mi że zanim urodziłam pierwsze dziecko to nie chciałam mieć ani jednego dziecka. A potem i tak nie planowałam takiej gromadki. Sexu nigdy przenigdy nie uprawialismy

Gość gość
Powyżej od pani z ósemką dzieci

Gość gość
A co wy sie Pani z ósemką dzieci tak uczepiłyście. Nie wy je wychowujecie. Ja życzę Pani wszystkiego dobrego! Sama mam 2 synów już dorosłych :-)

Gość gość
Pani z ósemka dzieci , niepokalane poczęcie :D :D, tylko na kafe takie numery haha

Gość gość
Pani z 8ka nic nie napisała o niepokalanym poczęciu.

Gość gość
Ja po prostu z mężem nie uprawiałam sexu nie wiem w jaki sposób urodziłam tyle dzieci ale wiem że to są dzieci moje i mojego męża rodzone. O co wam chodzi? Śmiało piszcie pytania. Nie obiecuje ze odpisze szybko bo mam dzieci na glowie

Gość gość
Powyzej od pani z ósemka dzieci