Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerftyuk

ŻUREK Z BUTELKI-JAK GO PRZYRZĄDZACIE ?

Polecane posty

Gość qwerftyuk

PROSZĘ O POMOC JAK GO ROBICIE BO JA NIGDY NIE ROBIŁAM - JESTEM ZIELONA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sfsdgtrfgh
ide pod biedronke i kupuje gotowy:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja generalnie najczęściej na białej kiełbasie wywar gotuję. Potem dolewam żurek z butelki, trochę zagęszczam, dodaję czosnku i majeranku, pokrojoną kiełbaskę ugotowaną wcześniej i tyle.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwerftyuk
CZYLI TĄ KIEŁBASĘ GOTUJESZ WCZEŚNIEJ W WODZIE ? - TAK? - A CZYM PODBIJASZ ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionamonika
żurek z butelki podgrzewasz w mikowali i pijesz taki cieplutki mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na kości lub kiełbasie gotuje wywar z włoszczyzną. Dolewam żurek, czosnek majeranek. Zabielam śmietana.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Otulona, na normalnej kiełbasie też gotuję. Ale wolę o wiele bardziej na białej kiełbasie i z jajkiem. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwerftyuk
OTULONA - A te ziemniaki to surowe wrzucasz czy ugotowane ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja wole tak: 1.smazysz cebulke i kielbase na patelni 2.do garka wlewasz wode i troche kostki bulionowej 3.wrzucasz zawartosc patelni do garnka i dodajesz ziele angielskie,lisc laurowy 4.dodajesz ziemniaki 5.dodaj zurek 6.dodajesz troche chrzanu i zabielasz,potem majeranek PYCHA:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×