Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 helenek56

Jak poprawiacie sobie nastr贸j?

Polecane posty

Go艣膰 helenek56

Pada, wieje, jest buro i zimno. Nastr贸j spada na 艂eb, na szyj臋. Znacie jakie艣 sposoby na poprawienie humoru?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 millaki
Ja poprawiam sobie humor na trzy sposoby: 1. Kupuj臋 elektroniczne gad偶ety (oj tam, ka偶dy ma swoje s艂abo艣ci), 2. id臋 do kosmetyczki celem upi臋kszenia si臋, 3. gotuj臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenek56
Interesuj膮ce:) A jakie艣 konkrety? Ulubione gad偶ety, zabiegi, potrawy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
Oj, to zale偶y od wielu czynnik贸w. Gad偶ety s膮 najrzadziej uprawian膮 przez mnie dziedzin膮 poprawiania humoru z racji cen, ale odkry艂am ostatnio cudowny outlet iSource przy Dobrej w Warszawie (przy bibliotece UW), w kt贸rym maj膮 fajne ceny i fajne marki. Ostatnio jestem zakochana w moim iPadziku wi臋c sprawi艂am mu ubranko (pokrowiec) bludot w prze艣licznym czerwonym kolorze. Je艣li chodzi o zabiegi to r贸偶nie do艣膰 cz臋sto chodz臋 na peelingi kawitacyjne i na r贸偶nego rodzaju maski i zabiegi od艣wie偶aj膮ce. W przysz艂ym tygodniu natomiast zam贸wi艂am sobie mikrodermabrazj臋. A gotowanie c贸偶, to d艂uga historia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelowka
Ja najcz臋艣ciej kupuj臋 sobie buty, a p贸藕niej id臋 z przyjaci贸艂kami na kaw臋 i jaki艣 wypasiony deser. Ostatnio nie znalaz艂y艣my 偶adnych fajnych but贸w, ale za to pociesza艂y艣my si臋 czekoladowym fondue w S艂odkim Wentzlu. Mmm takie z bakaliami i 艣wie偶ymi owocami (rozmarzy艂am si臋).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenek56
Zwa偶ywszy na to, 偶e mam tendecje do tycia i depresyjnych nastroj贸w nie brzmi jak dobry spos贸b na poprawienie humoru :( Zastanawia艂am si臋 ostatnio nad kupnem iPada. S膮 w tym outlecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelowka
Zawsze pozostaj膮 sa艂atki owocowe;) Poza tym, wszyscy wiedz膮, 偶e czekolada poprawia nastr贸j :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
S膮, s膮. Ja kupi艂am sobie u偶ywanego, ale gdybym wcze艣niej wiedzia艂a o tym outlecie, to pewnie zdecydowa艂abym si臋 na zakup w艂a艣nie tam (nowe i ta艅sze ni偶 w zwyk艂ych sklepach).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelowka
Jasne, nie ma jak nowy sprz臋t. Przynajmniej mo偶esz go sobie spokojnie u偶ywa膰, bez strachu, 偶e co艣 si臋 z nim zaraz stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenek56
Je艣li chodzi o czekolad臋 jako poprawiacz nastroju, to wcale nie jest tak s艂odko;) Udowodniono, 偶e osoby, kt贸re jedz膮 du偶o czekolady maj膮 wi臋ksze sk艂onno艣ci do depresji ni偶 osoby, kt贸re jedz膮 jej mniej lub unikaj膮 jej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
Szczerze m贸wi膮c nie do ko艅ca wierz臋 tym badaniom, zw艂aszcza, 偶e co drugi dzie艅 publikuj膮 co innego a to jedz 艣niadanie, a to go nie jedz, raz kolacja jest zdrowa, raz nie, w niedziel臋 w臋glowodany s膮 Twoim najwi臋kszym wrogiem, 偶eby w poniedzia艂ek wpa艣膰 Ci w obj臋cia itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piwonia78
Czy dobrze kojarz臋- ten outlet iSourcea to jest w gmachu Biblioteki, jakby w piwnicy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
tak, schodzi si臋 po schodkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenek56
Widz臋, 偶e jednak kr膮偶ysz wok贸艂 tego gotowania. Co jest specjalno艣ci膮 kuchni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelowka
Zazdroszcz臋 Wam, Warszawianki. W moim mie艣cie chyba takiego outletu nie ma, s膮 tylko z ciuchami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
ostatnio faszerowane warzywa - papryki, bak艂a偶any, patisony, cukinie, dynie, cebule, kalarepy - co chcie膰:) Jest zdrowo i pysznie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piwonia78
Ja widzia艂am ten outlet, ale jako艣 nie wst膮pi艂am, bo s膮dzi艂am, 偶e to s膮 w艂a艣nie rzeczy u偶ywane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zelowka
Zawsze ciesze si臋 na nadchodz膮c膮 jesie艅, bo wtedy szalej臋 z zup膮 z dyni. Pyszota...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piwonia78
Nastr贸j to ja sobie poprawiam zakupem jakiej艣 ksi膮偶ki. pozwala mi si臋 to oderwa膰 od rzeczywisto艣ci. Nie jadam s艂odyczy na smutki :) Dzi臋ki za linka. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 millaki
mmm, dynia:) Uwielbiam zup臋-krem z dyni, do tego pra偶one pestki dyni, a ca艂o艣膰 posypana 艣wie偶膮 mi臋t膮:) Pycha!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helenek56
niom, te偶 b臋d臋 musia艂a sobie znale藕膰 jak膮艣 mi艂膮, przytuln膮 lektur臋 na jesienne wieczory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZaCZaCZa
zakupy to sprawdzona recepta, niemniej mnie czasem zwyczajnie m臋cz膮 :P na z艂y nastr贸j mam kilka sposob贸w, w zale偶nosci od jego powodu, pogody, mo偶liwo艣ci i zasobno艣ci portfela ;) Na te jesienn膮 chandr臋 wymy艣li艂am sobie pobyt w SPA w G艂臋boczku, marzy mi si臋 ciepe艂ko jacuzzi, pachn膮ca sauna, pyszne dania podane przez kelnera... takei doci臋cie si臋 od obowi膮zk贸w i muszenia-czegokolwiek ;) Polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna3438
Ja je偶d偶臋 na zakupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kukuyjyjy
spotykam si臋 ze znajomymi i idziemy na piwo, dwa, ewentualnie siedem ;)

Udost臋pnij ten post

Jak mam gorszy nastr贸j to dobrze na mnie dzia艂a fitness. Je偶eli jednak jestem zm臋czona, to uwielbiam wszelkie masaze, zabiegi i d艂ug膮 k膮piel. Teraz mam gorszy okres w pracy, ale juz mi臋dzy 艣wi臋tami mam wolne., Zastanawiam si臋, czy si臋 nie wybra膰 do spa na kilka dni., Podobno fajnie jest w Primaverze w Jastrz臋biej G贸rze.

Udost臋pnij ten post

CZaCZaCZa, jak ju偶 wypr贸bujesz pobytu w G艂臋boczku - pochwal si臋 jak by艂o. Strasznie mnie to kusi, ale nie mam zupe艂nie czasu na tak膮 podr贸偶 (dla mnie to drugi koniec Polski). Ta ich winnica mnie frapuje!!

Udost臋pnij ten post