Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Jaka książka na jesienne wieczory ?

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy telefon z nieba. na pewno ci się spodoba książka o cudach, tęsknocie, o tym, co jest ważne.

Gość gość
Już jest wiosna i szukalam jakies fajnej motywujące do aktywnosci ksiazki, byłam w Matrasie i znalazłam tą http://www.matras.pl/zostan-fit-nowa-ty-w-180-dni,p,226418 "Zostań fit. Nowa Ty w 180 dni" Natalia Gacka, dopiero zaczynam ale juz mi sie podoba, chodze na fitness dwa razy w tygodniu ale chcialabym jeszzcze cos robic poza tym

Gość sylwwia38
a ja polecam poradnik aniołka VS Mirandy Kerr "Doceń siebie. Jak odkryć prawdziwą siebie i rozwinąć skrzydła" do niedawna nie wiedziałam nawet, że wydała jakąś książkę :) dostałam od chłopaka, jest naprawdę fajna i wartościowa, idealna na jeden-dwa wieczory, niezależnie od tego, czy jesienne, czy wiosenne ;)

Gość beeeaa
Kumpel mi polecił książkę ,, 666 do mroku". Przeczytałem i mogę powiedzieć, że czytało się bardzo gładko. Ale historia bynajmniej nie lekka.

Gość Kosmooosik
ja jestem właśnie w trakcie czytania ksiażki Do zobaczenia we Włoszech ale musze przyznać że wciągnęła mnie już od pierwszych stron

Gość gość
znam fajna ksiazkę o szpitalu psychiatrycznym, która cofa nas w lata 70-te "Przemilczenia" Susan Elliot Wright, czyta sie swietnie, znalazlam na skupszop.pl za 12 zl bardzo tanio, oryginal kosztowal 3 razy wiecej

Gość gość
Jeśli lubisz się pośmiać, polecam ci Zolytowy Poradnik Randkowy, Anny Guzior-Rutyna. Jestem mężatką i kupiłam sobie raczej do jaj, bo chcę wyswatać przyjaciółkę, ale znalazłam tam śmieszne, prawdziwe historię wpadek i tkliwe par.Koleżanka znalazła wiele ciekawych porad. Jak wolisz coś mocniejszego to Katarzyny Puzyńskiej Motylel super kryminał.

Gość gość
Książka na czasie - https://livro.pl/opowiesc-podrecznej-atwood-margaret-sku1139088776.html Zakładam, że zdecydowanie powinna się spodobać. Kobieta, która staje się nikim. Myślę, że może zaciekawić każdego, szczególnie że tematyka dotyczy nie tylko pań. Panowie również powinni spojrzeć dzięki temu nieco inaczej na pewne kwestie.

Gość grazyna

Skończyłam „Cisza przed burzą” Joanna Stańczyk. Szkoda, bo tylko pierwszy tom na razie wyszedł, a miałam ochotę na więcej. Trzeba będzie poczekać chwilę. Ogólnie się opłaca, bo fabuła zakręcona, a i realia Śląska odzwierciedlone trochę w krzywym zwierciadle.

Gość kareton

Patrzcie tutaj - livro.pl/a-ja-zem-jej-powiedziala-nosowska-katarzyna-sku1200675524.html

Zdecydowanie warto z wielu względów, ale przede wszystkim chodzi o to, że książka jest życiowa.

Nie podejmuje spraw byle jakich, lecz sprawy typowo ludzkie. A wszystko jest podane w ciekawy sposób.

Wiadomo, że można znaleźć ambitniejsze pozycje, ale czy na pewno takich szukacie?