Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda14

czy są przyszłe mamuśki z warszawy ....

Polecane posty

Gość Przystojny niepalący
Nie ale są przystojni tatuśkowie ;)

Gość Bez nazwy..
Przyszłe nie, ale są obecne. :)

ja na wołoskiej, juz gdzies o tym pisałam, tylko ja miałam cc szczerze polecam, kolegi żona też tam rodziła sn w tamtym roku i w porównaniu z karową to na wołoskiej o niebo lepiej

no na MADALINSKIEGO mam 2 koleżanki bardzo zadowolone z tego szpitala...Ogolnie ładny szpital mili ludzie itd byłam tam obejrzeć,tyle że troszke daleko miała bym i przesiadki a zle znoszę podróżowanie w ciąży

Gość Bez nazwy..
Ja prywatnie.

patrz pod kątem profesjonalizmu lekarzy i położnych oraz sprzetu do ratowania życia dziecka w razie czego ja tylko na to patrzyłam

Matylda faktycznie jest tak spoko na Madalińskiego? Ja właśnie nie mam nikogo kto by tam rodził. Dzięki za podbudowanie;-)

na wolowska mam blisko.... NA madalińskiego rodziła moja koleżanka z pracy 8 miesiecy temu i jest bardzo zadowolona i moja bratowa ponad rok temu też tam i też każe mi tam iść...

piszę czasem jak poplątana i nieraz sama nie wiem o co mi chodzi ;-) a kiedy trzeba zapisać sie do szpitala,żeby potem przyjeli..

ja miałam znajomą położną, ale bez takowej mówiła mi, ze jak coś sie dzieje, to przyjeżdżasz i już mówiła, że na wołoskiej raczej nikomu nie odmawiają

Hej ja też jestem przyszłą mamuśka z Wawy. Właśnie zaczął mi sie 35 tydzień więc do porodu mam już całkiem blisko. I też zastanawiam się gdzie rodzić. Moje typy to bródnowski i inflancka. Bródno bo ma lepsze zaplecze dla maluchów (czytałam sporo opini o dobrych neonatologach). A na inflanckiej dłuższe godziny odwiedzin (przynajmniej mąż mógłby dłużej posiedzieć u mnie). A Ty w którym tygodniu jesteś?

JA JESTEM DOPIERO W 25 TC ;-) inflancka odpada,bo sporo osob mnie nastraszyło chciałam tam bo blisko,ale podobno nie miłe panie,mało miejsca i niechlujnie.Nie byłam tam nigdy wiec nie wiem jak jest naprawde...

oj wiesz ile osób tyle opinii, ale moja znajoma też nie była zachwycona Inflancką

taaak? o to jakaś nowość wiesz ja polecam wołoską, bo wszystko było ok laktacyjne pomagały mi małego przystawiać, sale 2, 3 osobowe, odwiedziny calutki dzień do 22 godziny ja byłam tam 2 tygodnie, wiec sporo sie naoglądałam