Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka@kajka

grają cos ciekawego w kinach?

Polecane posty

Gość majka@kajka

hej wiecie może o jakichś fajnych nowościach w kinie? miałam ochotę się dziś wybrać z moim kochaniem ale jakoś przeglądając niektóre repertuary kin się odechciewa :( najlepiej jakby film był z dubbingiem bo mój skarb uważa że jak już idzie do kina na film to nie po to płaci żeby jeszcze musieć czytać :D ale z tego co widzę to nie ma teraz w kinie filmów z dubbingiem poza animowanymi a mi się marzy jakaś fajna komedia :) może ktoś coś mi poleci?

Gość rewwf
Twój facet pewnie nie potrafi czytać. 🖐️

Gość majka@kajka
rewwf >>> nie mierz wszystkich swoją miarą :) to że Ty nie potrafisz to nie znaczy że ktoś inny też :) a ja go rozumiem bo tez chciała bym obejrzeć jakiś fajny film skupiając całą uwagę na filmie i na zrelaksowaniu się a nie na czytaniu napisów :p

Gość majka@kajka
i co nikt nic nie poleci? ludzie co wy do kin nie chodzicie? słyszałam o tym nowym filmie "KI" ale jest to film obyczajowy i opinie nie są zbyt chwalebne :)

Gość rgrrrrg
Idźcie na Drive, twojemu facetowi się spodoba, tobie pewnie nie, ale kogo to obchodzi. :classic_cool:

Gość eeeegggreuuu
ale co my ci mamy kurwa polecać. jak sama zauwazylas i napisalas nie ma zadnych filmów z dubbingiem w obecnych czasach.. poza bajkami :o no jeszcze czego, zeby oryginał filmu był zakłócony jakimś dubbingiem albo bełkotem. :o i mocno wspolczuje, jesli nie potrafisz jednoczesnie ogladac i czytać. kwestia wprawy może, nie wiem.. ja tylko filmy z napisami ogladam. widać rozrywka jaką jest kino nie jest dla was.. ew jakiś polski film, albo idzcie na plac zabaw :o

Gość 34234234
Ja nie chodze, bo mnie kwurwaiją ludzie żrący popkorn, pierdzący i smiejący sie na np. horrorze.