Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyratowac to małżeństwo???

czyratowac to małżeństwo???

Polecane posty

Gość bscvnsmbv
Słuchaj to nie jest wina kobiet, że natura spowodowała,że zachodzą w ciążę. Gdyby faceci mogli być w ciąży to na świecie by same bękarty chodziły, dzieci małoletnich ojców!!!

Gość kikkakikka
do tego ofiara losu co siedzi na kobiecym forum, po to żeby obrażać kobiety, On nie szanuje kobiet , bo sam jest kobietą uwięzioną w ciele mężczyzny( i to w szpetnym ciele).

ile on ma lat? bo zachowuje się jak dziecko! daj sobie z nim spokój bo tacy jak oni się nie zmieniają. Tobie też się należy coś od życia a nie tylko siedzenie w domu i użeranie się z niedojrałym partnerem.

dziewczyna ratownika - oszustwa np. mam służbe w wekend(jest wojskowym), a po jakimś czasie okazuje ise ze jej nie miał. Albo mówi ide wyrzucić śmieci- i idzie gdzies wraca pogodzinie jak gdyby nic i mowi że musi wyjsc bo jest zmeczony, a dziecko go jeszcze bardziej wykończy. albo pytam się dlaczego wziol 100zł , a on że nie brał tylko, że ja nie umiem rzadzic, albo że wydaje na ciuchy w lumpach dla dziecka za dużo. I przykładów jest miliard na takich codziennych sprzwach

up

Gość htrhmeue,8e578
oszustwa np. mam służbe w wekend(jest wojskowym), a po jakimś czasie okazuje ise ze jej nie miał. wierzysz, ze zdrady nie ma???? to gzdie on w ten weekend był???

niewiem twierdzi ze na imprezie z kolegami. ale fakt- zdrada nie wykluczona

ale fakt- zdrada nie wykluczona Złóż wszystko do kupy i zastanów się nad tym czy dalej chcesz tak żyć. Mąż traktuje ciebie i dziecko jak zło konieczne, nie liczy się z tobą, oszukuje na każdym kroku, wielce prawdopodobne, że zdradza. Jak z alkoholem?

Gość do zawsze szczery
Co ma zrobić młoda matka co? Ja jestem po studiach, 2 podyplomówki. Myślisz ile płacą mi jako inspektorowi w urzędzie? Nie stać mnie na nianię. Żłobki cwaniaku są pełne- zapisuje się dzieci kilka lat wcześniej. Tak jest w mojej małej miejscowości. Od dłuższego czasu obserwuję Cię na forum. Nie jesteś szczery, a żałosny. Ktoś napisze A, Ty będziesz się kłócił, że B. Zachowujesz się jakbyś rozumy pozjadał, udajesz lorda jakbyś życie wygrał- tylko ciekawy jest fakt, skoro jesteś taki naj, to co robisz całymi dniami na kafe. Byle komuś dopiec, nawet jak Twoje wypowiedzi nie mają sensu i byle się z kimś pokłócić. Teraz wmów nam bajeczkę, że doglądasz pałacu, na który zarobiłeś swoją życiową mądrością, a pieniądze na koncie rosną same. Jak ktoś tam napisał, na takiego prostaka jak Ty inni zapierdalają w robocie. Amen.