Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanadniemdzisiejszym

Dlaczego nie potrafię przyjaźnić się z jedną osobą dluższy czas? Też tak macie?

Polecane posty

Nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak, ale nie potrafię wytrzymać dłuższego czasu z jedną osobą. Przyjaźnie się z 3 dziewczynami od 8 lat, ale mam już ich dosyć i wcale nie będe załowała jeśli przyjaźń się zakończy. Od 2 lat również przyjaźnie się z inną dziewczyną. Pierwszy rok było super, a teraz mnie non stop denerwuje. Może jest to zwiazane po prostu z roznica charakterow, upodoban i pogladow? z tymi pierwszymi mam po prostu rozbiezne gusta muzyczne, roznica pogladow, generalnie inne spojrzenei na swiat, wiec nie dziwie sie, ze sie srednio dogadujemy. Jednak z ta druga mamy identyczne upodobania w kazdej dziedzinie, takie same poglady, tyle, ze ona jest strasznie nerwowa i tego nei moge zniesc. Wkurza sie o byle co i przez to mi rowniez psuje dzien. Jesli już przytrafi sie taki dzien, kiedy to ja mam zly humor, ta z kolei non stop podkresla, ze ma super dzien. Dlatego tez mam ochote zostawic tych wszytskich ludzi i co chwile poznawac nowych, nie lubie rutyny. Uważacie, że to dziwne?

Gość zmartwionamonika
bo jestes grubA I BRZYDKA

Gość takie tam duperele
Pewnie jesteś DDA albo coś takiego

Nie chodzi mi o to żebyście mi pisali, ze traktuje ludzi przedmiotowo. Po prostu chiałam zapytać czy wielu z was też tak ma? Ogólnie nie narzekam na brak towarzystwa. Może mam po prostu taki charakter, ze nie umiem wytrzymać z kimś długo.

Gość eeeegggreuuu
kazdy ma coś w sobie denerwującego dla innych. ty też nie jesteś idealem. kwestia zaakceptowania ludzi takimi jakimi są. pytanie jakie sobie powinnaś zadać to czy je po prostu lubisz i chcesz spedzac z nimi czas mimo tych rzeczy, ktore cie denerwują. kwestia charakterów też.. ja się np nie zmuszam do lubienia ludzi i jeli kogoś nie lubie i mnie za bardzo denerwuję to sila rzeczy z taka osoba czasu nie spedzam. jednak mam grono osob, ktore jak kazdy czasami mnie zdenerwują, ale uwielbiam ich i wskoczyłabym za nimi w ogien :) i raczej na pewno nie jest to kwestia wspolnych zainteresowan czy upodoban. mozna kogos lubic mimo, ze lubi zupelnie co innego i na odwrót.